marți, 13 august 2013


Turnul din Pisa a început să se îndrepte. Construcţia îşi reduce constant gradul de înclinare
Turnul din Pisa continuă încet, dar constant, să îşi reducă gradul de înclinare, după ce au fost efectuate mai multe intervenţii de consolidare, monumentul recuperând 2,5 centimetri în ultimii ani.
INTERVIU cu Sandra Pralong, coordonatoarea volumului "Mai români decât românii?": Străinii au o seninătate ce ne lipseşte încă
Sandra Pralong, coordonatoarea volumului "Mai români decât românii?", a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că, în opinia ei, străinii au o seninătate şi o încredere în semenii lor, calităţi pe care dacă românii le-ar avea ţara lor s-ar transforma mai rapid în una în care merită să trăieşti.
Dragomir afirmă că noii proprietari ai Rapidului nu au investit niciun ban în echipă
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că noii proprietari ai FC Rapid, oamenii de afaceri Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, nu au investit niciun ban de la preluarea clubului.
FC Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 100.000 de lei
FC Dinamo a fost amendat de Jandarmerie cu 100.000 de lei, pentru că nu a asigurat separarea grupurilor de suporteri rivali prin rezervarea de locuri amplasate în sectoare opuse ale arenei şi nu a luat măsurile necesare cu privire la interzicerea introducerii şi folosirii de materiale pirotehnice.
Reprezentanţii comunităţilor româneşti din Valea Timocului şi Bulgaria cer retragerea unor diplomaţi
Reprezentanţii comunităţilor româneşti din Valea Timocului şi Bulgaria, au cerut, marţi, la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureşului (Harghita), retragerea unor diplomaţi pe care îi acuză că lucrează împotriva intereselor românilor de peste graniţă.
Antonescu: Un gest privindu-l pe Tokes ar fi măcar retragerea distincţiei Steaua României de Băsescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că un gest legat de atitudinea europarlamentarului Laszlo Tokes ar fi ca acestuia să-i fie retrasă distincţia acordată de preşedintele Traian Băsescu, "Steaua României".
Aleksandr Soldatenkov, creatorul capsulelor Soyuz, a murit
Aleksandr Soldatenkov, un renumit creator de vehicule spaţiale ruseşti, inclusiv al capsulelor Soyuz-2, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat marţi Centrul spaţial de producţie şi cercetare Progress (TSKB).
ŞASE bucureşteni şi-au găsit maşinile la FIER VECHI. Vezi cum au ajuns acolo.
Doi tineri, unul de 19 ani iar celalalt de 22 de ani, sunt acuzati ca au furat mai multe masini din Bucuresti si le-au dus la fier vechi. Pana in prezent au fost probate sase furturi de masini, in sectorul 3 al Capitalei. Este vorba despre autoturisme Dacia 1310, pe care le-au deschis si pornit cu chei potrivite. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), furturile au
Festival de cântece şi dansuri tradiţionale la Săpânţa.
In perioada 15-17 august, pe o pajiste verde din satul Sapanta, va avea loc cea de-a treia editie a festivalului de cantece si dansuri traditionale 'Stan Ioan Patras', in onoarea creatorului Cimitirului Vesel. In cele trei zile de festival, turistii vor putea asista la concerte de muzica traditionala maramureseana, spectacole de teatru comunitar, ateliere tinute de mestesugari locali, dar si la un
Cazul Oscar Pistorius: Actul de ACUZARE pentru OMOR va fi făcut public pe 19 august.
Dosarul de acuzare in cazul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, inculpat pentru uciderea logodnicei sale Reeva Steenkamp, a fost finalizat, a anuntat, marti, Parchetul din Johannesburg, transmite Mediafax. "Am finalizat actul de acuzare. Acesta va fi facut public la 19 august", a declarat Bulelwa Makele, purtatorul de cuvant al Parchetului, citata de AFP. Multiplul campion paralimp
Guvernul Cehiei şi-a prezentat DEMISIA, dar va conduce ţara până după alegerile anticipate
Guvernul Cehiei şi-a prezentat oficial demisia, marţi, dat fiind că nu a reuşit să obţină încrederea Parlamentului săptămâna trecută, urmând să fie convocate alegeri anticipate pentru depăşirea crizei politice.
SCANDAL în Statele Unite: O TABĂRĂ de vacanţă inspirată din trilogia "Jocurile foamei" naşte controverse
O tabără de vacanţă din Florida inspirată din "Jocurile foamei", care propune activităţi inspirate din trilogia literară, a generat un scandal uriaş în Statele Unite, în timp ce conducerea taberei se apără spunând că a dorit "să promoveze spiritul de echipă".
Dragomir: Îi sfătuiesc pe suporterii grevişti să mănânce pentru că noi de aici nu plecăm acasă
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îi sfătuieşte pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei "să mănânce" pentru că nu se consideră vinovat şi în consecinţă nu va demisiona din funcţie.
CANICULĂ şi disconfort termic, cu temperaturi de 37 de grade. INFORMAREA meteorologilor pentru marţi, miercuri şi joi
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă în zilele de marţi şi miercuri în majoritatea regiunilor. Vor fi temperaturi de peste 35 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.
Bradley Manning, cârtiţa WikiLeaks, avea probleme psihologice. Avocatul său a pus sub semnul întrebării recrutarea sa
Superiorii lui Bradley Manning au ignorat semnele de probleme psihologice prezentate de tânărul militar înainte ca acesta să transmită peste 700.000 de documente către WikiLeaks, a pledat luni avocatul său, încercând să evidenţieze lacunele de la nivelul comandamentului.
Lourdes Leon, fiica Madonnei, în vacanţă pe Coasta de Azur împreună cu mama ei - FOTO
Lourdes Leon, fiica în vârstă de 16 ani a Madonnei, a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta spre plajă alături de doi prieteni în una dintre ultimele zile înainte să revină la şcoală după vacanţa de vară.
Zeci de mii de pelerini, aşteptaţi la Mănăstirea Nicula
Zeci de mii de pelerini sunt aşteptaţi, joi, să se roage la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria de la Mănăstirea Nicula, judeţul Cluj, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, slujba urmând să fie oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andreicuţ.
Cât îi costă pe migranţii sirieni să iasă ilegal din România.
O mie de euro. Atat au cerut doi romani pentru a-i ajuta pe doi cetateni sirieni sa iasa din tara pe la Cenad, potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera. Toti patru au fost prinsi luni, cand au vrut sa iasa din tara, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, intr-o masina inmatriculata in Germania. Trei pasagerii masinii s-au legitimat cu carti de identitate romanesti, iar al patrulea cu
Facebook investeşte în tehnologia de recunoaştere vocală
Facebook, cea mai mare reţea de socializare online, va prelua compania americană Mobile Technologies, specializată în tehnologie de recunoaştere vocală.
UPDATE. Trei arme de foc ridicate la percheziţiile de la Iaşi. ...
UPDATE Au fost intocmite zece dosare penale pentru evaziune fiscala. In urma perchezitiilor efectuate, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 3 arme de foc, 3 arme albe, 17.000 de lei, precum si documente contabile de la 10 societati comerciale, se arata intr-un comunicat al politiei. ---- Un numar de 15 persoane din judetul Iasi, intre care si fiica bulibasei Ferdinan
UPDATE. Trei arme de foc ridicate la percheziţiile de la Iaşi. ...
UPDATE Au fost intocmite zece dosare penale pentru evaziune fiscala. In urma perchezitiilor efectuate, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 3 arme de foc, 3 arme albe, 17.000 de lei, precum si documente contabile de la 10 societati comerciale, se arata intr-un comunicat al politiei. ---- Un numar de 15 persoane din judetul Iasi, intre care si fiica bulibasei Ferdinan
Dieta de vara: 10 gustari cu mai putin de o suta de calorii
Cuburi inghetate de mango: Puteti cumpara cuburile gata ambalate sau le puteti pregati acasa. Este o modalitate foarte buna de a obtine beta-caroten si fibre, satisfacand si pofta de ceva dulce. Trei sferturi de cana ce contine cuburi de mango asigura 60% din doza zilnica recomandata de vitamina C si are doar 90 de calorii.
Întâlnire Ponta - Antonescu - Chiţoiu la Guvern, după reîntoarcerea din concediu
Premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu şi ministrul de Finanţe s-au întâlnit la Palatul Victoria în această dimineaţă. Aceasta este prima întâlnire după ce liderii PSD şi PNL au revenit din concediu.

Niciun comentariu: