marți, 13 august 2013

Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chirii
Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca in acordul cu FMI nu exista nicio referire legata de cresteri concrete de taxe si impozite, singurele taxe convenite fiind majorarea accizelor la alcool si produse de lux, pentru a compensa reducerea TVA la paine, si plata contributiilor la asigurarile de sanatate pentru persoanele fizice care obtin venituri din chirii.
Consiliul Fiscal critică dur strategia bugetară a guvernului: rectificarea s-a făcut pe baza unor proiecţii NEREALISTE
Rectificarea bugetară încalcă mai multe reguli fiscal bugetare, cea mai importantă fiind ţinta de deficit, şi a fost făcută pe baza unor proiecţii nerealiste, numai din impozitul pe venit şi contribuţii din asigurări veniturile fiind supraestimate cu 1 miliard de lei, potrivit Consiliului Fiscal.
Întâlnire Ponta - Antonescu - Chiţoiu la sediul PNL, după reîntoarcerea din concediu
Premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu şi ministrul de Finanţe s-au întâlnit la Palatul Victoria în această dimineaţă. Aceasta este prima întâlnire după ce liderii PSD şi PNL au revenit din concediu.
Anunţul Parchetului General în cazul dosarelor torţionarilor
Parchetul General susţine că va soluţiona cu operativitate plângerile penale ce vor fi depuse de Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc pe numele foştilor comandanţi de penitenciare acuzaţi de torturarea deţinuţilor politici în anii 50-60.
Fosta contabilă a Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest a provocat un prejudiciu de 9 milioane lei
Conducerea Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a anunţat că, în ultimele luni, a reuşit să recupereze un sfert din prejudiciul de nouă milioane de lei adus instituţiei de fosta contabilă Cosmina Druţă, arestată pentru înşelăciune şi spălare de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Antonescu îi răspunde lui Tăriceanu despre majorarea taxelor: „Nu poţi să visezi că s-au mărit taxe. S-a desfiinţat cota unică?”
Crin Antonescu a răspuns criticilor aduse de fostul premier, Călin Popescu-Tăriceanu, în privinţa majorirării taxelor din 2014 în urma înţelegerii avută cu FMI, susţinând că afirmaţia acestuia e „uşor somnabulică
Antonescu îi răspunde lui Tăriceanu despre majorarea taxelor: „Nu poţi să visezi că s-au mărit taxe. S-a desfiinţat cota unică?”
Crin Antonescu a răspuns criticilor aduse de fostul premier, Călin Popescu-Tăriceanu, în privinţa majorirării taxelor din 2014 în urma înţelegerii avută cu FMI, susţinând că afirmaţia acestuia e „uşor somnabulică
O rachetă lansată spre Israel a fost interceptată în zbor
O rachetă lansată din Sinai, în Egipt, spre Eilat, în sudul Israelului, a fost distrusă în zbor de un sistem de interceptare, în noaptea de luni spre marţi, a anunţat marţi dimineaţa postul de radio public israelian, relatează AFP.
Cum i-a confirmat judecătoarea Cîrstoiu lui Dinel Staicu că a primit mita
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu a purtat un semn distinctiv la un termen de judecată pentru a-i confirma lui Dinel Staicu că a primit mita cerută în schimbul anulării condamnării de şapte ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor.
Cum arată fiica celebrului actor Jean-Claude Van Damme
Deşi are doar 22 de ani, Bianca Van Varenberg, fiica celebrului actor Jean-Claude Van Damme, pare deja că deja calcă pe urmele tatălui său.
Unde este cel mai bine să munceşti în străinătate
Românii care îşi doresc să plece la muncă în străinătate pot câştiga salarii nete lunare de peste 2.000 de euro dacă se angajează ca îngrijitori de persoane vârstnice, muncitori în construcţii sau asistenţi medicali.
Site-ul The Pirate Bay şi-a lansat propriul browser de internet
Site-ul de partajare de fişiere The Pirate Bay a lansat...
Negoiţă: Am luat clubul Dinamo jefuit, dar am investit cât celelalte cluburi la un loc
Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, le-a răspuns celor care îl acuză că nu investeşte la Dinamo, afirmând, marţi, la Sport.ro, că a preluat clubul "jefuit" şi că a cheltuit pentru salvarea acestuia cât toate celelalte grupări din Liga I la un loc.
Facebook a cumpărat o companie specializată în tehnologie de recunoaştere vocală
Facebook cumpără Mobile Technologies, o companie care se ocupă cu dezvoltarea tehnologiei de recunoaştere a vocii, termenii acestei tranzacţii nefiind făcuţi publici, informează Bloomberg.com.
MEDIAFAX ZOOM. Viaţă cotidiană: Iulie 2013
Pe lângă zilele caniculare, luna lui Cuptor a adus cu ea prima zi a Ramadanului, postul care se întinde pe parcursul unei luni întregi şi care pentru musulmani reprezintă unul dintre cei Cinci Stâlpi ai Islamului

Niciun comentariu: