joi, 26 septembrie 2013

AFP: Romii sunt rareori bineveniţi în ţările europene
Romii sunt rareori bineveniţi în ţările europene care, în majoritatea cazurilor, întâmpină dificultăţi în a le asigura condiţii decente de viaţă, în pofida faptului că mai multe programe de inserţie au fost lansate în ultimii ani.
Ponta: Facem alegeri pentru preşedinţia CN al PSD când Năstase va putea candida din nou
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD vor fi făcute doar atunci când Adrian Năstase, cel care a deţinut această funcţie, va avea drepturi electorale şi va putea candida din nou.
Ponta: Există încă posibilitatea reală de a avea referendum odată cu primul tur al prezidenţialelor
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că există încă posibilitatea reală ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie organizat odată cu primul tur al prezidenţiale, el acuzându-l pe preşedintele Traian Băsescu de "abuz" şi "sabotaj", pentru că a sesizat CC pe Legea referendumului.
Taxa de 150 lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata
Taxa de 150 de lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Dan Voiculescu: Singura acuzaţie care mi se poate aduce este cea de "INFLUENŢARE ...
Dan Voiculescu, condamnat joi la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este "o nedreptate". "Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara u
VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară şi la Bucureşti
Vineri, valorile termice vor scădea accentuat în majoritatea regiunilor, vremea devenind rece pentru această perioadă în nord, în nord-est şi în centru. Temperaturile maxime vor fi de la 12...14 grade în Maramureş, în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei până la 24...25 de grade în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei.
Timişoara: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe o macara dacă nu va fi eliberat Becali
Un bărbat de aproximativ 30 de ani s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliţiei Timiş şi a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali, la faţa locului sosind echipaje ale Poliţiei, pompierilor şi Ambulanţei.
Ponta: Mâine merg la Constanţa. Dacă nu e altă soluţie, închidem podul de la Agigea
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va merge vineri la Constanţa, unde vrea să aibă o întrevedere cu specialiştii şi cu autorităţile pe tema podului de la Agigea, el arătând că acesta se va închide două-trei luni pentru reparaţii dacă nu se va găsi altă soluţie.
Ce se întâmplă când un medicament este retras de pe piaţă.
Actiunile companiei farmaceutice Ranbaxy au scazut cu nu mai putin de 35% saptamana trecuta dupa ce FDA (Food and Drug Administration) a emis o alerta de import pentru fabrica sa din Mohali, India, pentru care compania nu indeplinise bune practici de fabricatie. Compania farmaceutica a subliniat ca 'pana acum nu am primit nici o comunicare pe aceasta tema. Am cerut informatii de la FDA pe acest su
Producţia auto din România: Locul 1 în Europa, locul 3 în lume la creştere.
Productia auto din Romania a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere de 45%, fata de perioada similara a anului trecut, datorita uzinelor Ford si Dacia. Rata de crestere este cea mai buna din Europa si a treia din lume, potrivit datelor Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile (OICA), citata de ZF.ro. In primele sase luni ale lui 2013 in Romania au fost produse a
VIDEO. Lavinia s-ar fi mutat în casa lui Ştefan Bănică Jr..
Relatia lui Stefan Banica Jr. cu Lavinia Parva devine din ce in ce mai serioasa. Se pare ca bruneta i-a luat deja locul Andreei Marin si s-a mutat in casa unde vedeta a locuit cu fostul ei sot si fetita lor, scrie B1.ro. // Nu se stie insa daca s-a mutat definitiv, dar vizitele la domiciul lui Stefan arata ca nu mai este mult pana la urmatorul pas, conform wowbiz.ro. Citetste si Stefan Banica Jr.
Regizorul Geo Saizescu a fost înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Mănăstirii Cernica
Regizorul Geo Saizescu a fost înmormântat cu onoruri militare joi, în jurul orei 14.00, la cimitirul Mănăstirii Cernica de lângă Bucureşti, în prezenţa familiei, dar şi a câtorva zeci de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă.
CONFERINŢA MEDIAFAX: Ministrul Agriculturii - România a exportat în acest an grâu de 300 mil. euro, valoare dublă faţă de 2012
România a exportat în acest an grâu de 300 milioane euro, valoare dublă faţă de primele nouă luni ale anului 2012, când din vânzările pe pieţe externe s-au obţinut 146 milioane de euro, a declarat joi, la conferinţa Mediafax Talks about Agriculture, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
CONFERINŢA MEDIAFAX: Legea privind achiziţia terenurilor agricole de către persoane fizice va bloca piaţa
Proiectul de lege privind tranzacţiile cu terenuri agricole în extravilan va bloca total piaţa funciară, unele prevederi neputând fi transpuse în practică, şi va transforma România în cea mai restrictivă piaţă din UE din acest punct de vedere, apreciază avocatul Cristian Popescu.
Dan Voiculescu, Condamnat La 5 Ani De îNchisoare Cu Executare
Dan Voiculescu condamnat la închisoare. Gheorghe Mencinicopschi condamnat la închisoare.
Pozitia oficiala a Guvernului francez: Romania si Bulgaria nu indeplinesc conditiile pentru a intra in Schengen
Purtatorul de cuvant al Guvernului francez, doamna Najat Vallaud-Belkacem, spune ca Romania si Bulgaria nu indeplinesc astazi conditiile pentru a intra in Spatiul Schengen. Invitat la postul de radio RMC, oficialul francez considera ca Franta nu este singura tara care are aceasta pozitie. Iata schimbul de replici dintre jurnalist si purtatorul de cuvant al Guvernului francez, citat de RFI.ro.
CE a lansat un infringement împotriva României din cauza legislaţiei privind emisiile industriale
Comisia Europeană a lansat, joi, un infringement împotriva mai multor state, printre care şi România, din cauza necomunicării informaţiilor privind implementarea Directivei UE privind emisiile industriale în legislaţia naţională, a anunţat purtătorul de cuvânt al CE, Olivier Bailly.
Alin Tişe: Membrii Guvernului din umbră, COŞMARUL miniştrilor USL.
Vicepresedintele PDL Alin Tise, nominalizat ministru de Interne in Guvernul din umbra, spune ca membrii Executivului alternativ trebuie sa fie "cosmarul ministrilor" USL si sa faca "opozitie la baioneta", relateaza Mediafax. Senatorul Alin Tise a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca PDL incearca, prin demersul de constituire a Guvernului din umbra, sa "profesional

Niciun comentariu: