joi, 26 septembrie 2013

VIDEO. Adrian Năstase: USL a trecut de căsnicia din dragoste la cea din interes.
Adrian Nastase descrie relatia dintre membrii USL ca fiind asemanatoare cu o casatorie de interes, in contextul ultimelor schimburi de replici dintre Victor Ponta si Crin Antonescu. "A fost o perioada fireasca de casatorie, sa spunem din dragoste. Acum este o casatorie din interes, o casatorie bazata pe interese, cum este si firesc in politica. Ea a avut o dimensiune, si spunem, cu componenta
Creditarea către sectorul privat din zona euro, la cea mai abruptă scădere din ultimii 14 ani
Creditarea din zona euro către companiile nefinanciare şi populaţie a scăzut în august pentru cea de-a 16-a lună consecutiv, cu 2%, cel mai abrupt declin de la formarea blocului monetar în 1999, potrivit datelor prezentate joi de BCE.
JPMorgan Chase ar putea plăti 11 mld. dolari pentru nereguli din perioada premergătoare crizei
JPMorgan Chase, cea mai mare bancă americană după active, este aproape de o înţelegere de 11 miliarde de dolari cu autorităţile din SUA pentru stingerea mai multor investigaţii legate de practicile instituţiei pe piaţa obligaţiunilor ipotecare, a afirmat pentru Bloomberg o sursă apropiată situaţiei.
Burse de 1.200 de euro pentru studenţii care vor să înveţe în Norvegia, Islanda sau Liechtenstein
Bursele sunt acordate în cadrul programului „Burse şi cooperare interinstituţională în domeniul învăţământului superior”, aflat în al doilea an de implementare în România.
Pot inlocui tabletele profesorii? In Olanda au fost infiintate 7 scoli digitale unde nu mai exista manuale traditionale
Sapte scoli din Olanda au introdus o noua metoda de invatare, prin inlocuirea profesorilor si a manualelor cu tablete. Alte trei institutii de invatamant din Olanda se pregatesc sa adopte acest principiu pana la finalul anului, scrie BBC. Initiatorii acestui stil de invatare sustin ca scolile astfel gandite raspund realitatii, unde digitalizarea ocupa un loc tot mai important. Pe de alta parte ins
Seful Institutului National al Patrimoniului: Comunitatea locala nu vrea includerea Rosia Montana in UNESCO intrucat ar bloca investitiile
Directorul Institutului National al Patrimoniului (INP), Alexandru Muraru, spune ca zona Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO deoarece comunitatea locala nu doreste acest lucru, pe motiv ca ar fi blocata orice investitie, transmite Mediafax.
Petrolul Ploiesti ar putea pierde la masa verde trei meciuri jucate in acest sezon pentru ca ar fi incalcat regulamentele FRF
Petrolul Ploiesti risca sa piarda la "masa verde" 3 dintre partidele jucate in Liga 1 in acest sezon pentru ca ar fi incalcat regulamentele Federatiei Romane de Fotbal si nu au folosit in lot cel putin cinci tineri jucatori formati in Romania. Directorul general al Otelului Galati, una dintre cele trei echipe care au pierdut cu Petrolul in meciurile incriminate spune ca a facut deja o se
Mai terminaţi cu "iarna secolului"!.
In fiecare an – dar absolut in fiecare an -, de vreo cinci-sase ani incoace, presa de la noi si cea din tari de tranzitie publica la vreme de toamna, aceeasi stire vanduta ca prognoza meteorologica: vine cea mai geroasa iarna din ultimii 1.000 sau 100 de ani! Se intampla si acum, in ciuda faptului ca stirea iernii naprasnice nu s-a confirmat deloc. Lovite de amnezie, mass-media ignora iarasi re­gu
CONFERINŢA MEDIAFAX - Cioloş: Politica Agricolă Comună nu este un panaceu pentru toate statele membre
Politica agricolă comună nu este un panaceu pentru toate statele membre şi cuprinde anumite elemente care nu vor putea fi aplicate integral de România, a declarat joi, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Agriculture, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
România va putea cheltui fondurile europene alocate pentru 2011 până la sfârşitul anului 2014
Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European a votat marţi în favoarea propunerii Comisiei Europene de aplicare a regulii "N+3" pentru România şi Slovacia.
National Geographic, la 125 de ani de activitate. Imagini impresionante publicate de-a lungul timpului. GALERIE FOTO
Cu ocazia împlinirii a 125 de la înfiinţare, societatea National Geographic a publicat o serie de imagini impresionante, realizate de fotografii săi de-a lungul timpului.
Greva generală anunţată de RATB şi Metrorex, AMÂNATĂ.
Greva generala anuntata de RATB si Metrorex pentru data de 30 septembrie a fost amanata, transmite B1.ro. Sindicalistii au anuntat ca negocierile vor fi prelungite cu inca doua saptamani, iar greva generala este planificata pentru data de 14 octombrie. Citeste si Manescu: Cred ca se va stinge conflictul de la metrou Acestia sunt nemultumiti si de absenta finantarii pentru a asigura conditiile la l
CONFERINŢA MEDIAFAX - Ministerul Agriculturii ar putea cere încă o derogare privind procesarea de lapte neconform
Ministerul Agriculturii ar putea cere o nouă derogare privind procesarea de lapte neconform, a declarat joi, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Agriculture, ministrul de resort, Daniel Constantin.
Un nou echipaj a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională - FOTO
Un nou echipaj de trei astronauţi, alcătuit din doi ruşi şi un american, a ajuns joi la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), pentru o misiune de mai multe luni, care va fi marcată de o ieşire inedită pe orbită pentru a duce în spaţiu flacăra olimpică a Jocurilor Olimpice de la Soci 2014.
O tânără din Arad a murit după două săptămâni de comă, posibil din cauza unor medicamente pentru slăbit
O tânără de 27 de ani din Arad a murit la Spitalul Clinic de Urgenţă, după două săptămâni în care a fost în comă profundă în urma unui stop cardio-respirator, iar medicii afirmă că decesul ar fi putut surveni din cauza unor medicamente pentru slăbit pe care le lua aceasta.
Zgonea: Legea privind câinii fără stăpân este foarte bună şi pentru protecţia animalelor
Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că legea privind gestionarea câinilor fără stăpân a fost promulgată în timp util şi Camera şi-a respectat promisiunea, arătând că este o lege bună, iar cei care protestează trebuie să facă acest lucru la primarul care nu ia deciziile corecte.

Niciun comentariu: