joi, 26 septembrie 2013

SRI vrea sa implementeze un sistem de securitate cibernetica care sa protejeze inital 56-60 de institutii care gestioneaza infrastructuri informatice de interes national
Serviciul Roman de Informatii (SRI), in calitate de coordonator tehnic al Sistemului national de securitate cibernetica, impreuna cu alte institutii printre care mentionez Ministerul de Interne, Ministerul Apararii si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), au definit un proiect cu acoperire nationala care sa protejeze cibernetic in prima instanta un numar de 56-60 de institutii care gestione
Workplace Safety Management Forum.
La fiecare 3.5 secunde un angajat din zona UE-27 isi pierde viata din cauze legate de locul de munca. Expo Media vine in intampinarea companiilor care pretuiesc sanatatea si siguranta angajatilor prin organizarea in premiera a evenimentului “Workplace Safety Management Forum', ce va avea loc in data de 26 septembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Bucuresti, 25 Septembrie 2013 - Confor
CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Fermierii care au între 5 şi 30 de hectare de teren vor primi 175 euro/hectar
Fermierii care deţin terenuri de 5-30 hectare ar putea beneficia de sprijin de la stat sub forma unor plăţi redistributive, primele calcule ale Ministerului Agriculturii arătând că suma pe care o va primi un fermier ajunge la 175 euro/ha, potrivit ministrului de resort, Daniel Constantin.
Ponta: Aderarea la Schengen nu are legătură cu romii, ei sunt deja acolo
Premierul Victor Ponta consideră că nu există o legătură între aderarea României la spaţiul Schengen şi minoritatea romă, arătând că romii se află deja în statele Schengen fără ca România să fie membră a acestui spaţiu.
Twitter a lansat un sistem de alertare a populaţiei în cazul producerii unor catastrofe. Cum funcţionează acesta
Twitter a lansat miercuri un sistem de alertare a populaţiei care ar putea fi util pentru a difuza informaţii urgente în cazul producerii unor catastrofe şi când celelalte sisteme de comunicare sunt inactive.
Martina Hingis şi-a bătut soţul
Soţul Martinei Hingis, fost numărul unu în tenisul mondial feminin, a alertat poliţia pentru că ar fi fost bătut de soţia sa şi de mama acesteia, a scris, miercuri, cotidianul elveţian Blick, citat de AFP.
Ponta: Sunt fericit de câte ori mă critică Băsescu. Eu fac, el critică
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că este fericit de câte ori şeful statului, Traian Băsescu, îl critică pentru că a făcut lucruri precum gazoductul, metroul sau deblocarea programelor europene, arătând că el face, iar Băsescu critică.
Curtea de Apel a suspendat hotărârea UNBR privind încetarea calităţii de avocat al lui Doru Boştină
Curtea de Apel Bucureşti a suspendat, miercuri, executarea hotărîrii Consliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România (UNBR) prin care s-a constatat încetarea calităţii de avocat a lui Doru Cătălin Boştină, până la pronunţarea instanţei de fond.
Mandela se simte mult mai bine, anunţă un nepot al său
Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, în vârstă de 95 de ani, "stă aşezat", se simte "mult mai bine" şi a fost înconjurat de familia sa marţi, cu ocazia unei sărbători în Africa de Sud, a relatat unul dintre nepoţii săi pentru cotidianul New Age.
Acţiunile Fondul Proprietatea au atins un nou maxim istoric
Bursa a crescut cu 0,5% după primele transferuri de joi, într-o piaţă unde acţiunile Fondului Proprietatea au atins un nou maxim istoric după ce Franklin Templeton a anunţat miercuri dimineaţă că vrea să accelereze programul de răscumpărare printr-o ofertă care vizează 4,35% din titluri.
Victor Ponta, despre procesele pe clauze abuzive: "Nu orice judecător poate să judece contracte făcute de case mari de avocatură". Soluţia de la Ministerul Justiţiei
Ministerul Justiţiei are în pregătire "specializarea a două, trei instanţe care să judece" procesele pe clauze abuzive, susţine premierul Victor Ponta.
SUA şi UE nu au o viziune strategică şi nici influenţă în O.Mijlociu după primăvara arabă, deşi au acordat miliarde de dolari ca ajutor economic în ultimii ani
Statele Unite şi Uniunea Europeană (UE) nu au o strategie şi nici influenţă asupra ţărilor în care a avut loc "primăvara arabă", în pofida miliardelor de dolari acordate ca ajutor economic începând din 2011, deplânge miercuri un centru american de studii într-un raport, relatează AFP.

Niciun comentariu: