miercuri, 25 septembrie 2013

Câinii maidanezi pot fi EUTANASIAŢI. Preşedintele Băsescu a promulgat legea
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind câinii fără stăpân. Curtea Constituţională a stabilit, miercuri, că Legea privind câinii fără stăpân este constituţională.
Alimente care previn sau reduc hipertensiunea arterială.
O alimentatie dezechilibrata, cu exces de sare si multe grasimi, este periculoasa pentru sanatate, mai ales pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare. Bolnavii de hipertensiune arteriala se confrunta, pe langa dureri de cap si ameteli, cu riscul de a face accident vascular cerebral, atac de cord, orbire sau insuficienta renala, daca nu este tratata corespunzator. Medicamente recomandate
Scoala Germana din Bucuresti inaugureaza noul sediu in prezenta ambasadorului Germaniei
Scoala Germana Bucuresti anunta ca inaugureaza noua cladire a scolii, in prezenta ambasadorului Germaniei in Romania, Werner Hans Lauk. Scoala Germana Bucuresti a fost infiintata in 2007, este acreditata oficial de Ministerul german al Afacerilor Externe si este membra a Asociatiei Scolilor Germane Internationale.
Clauzele abuzive din contracte de prestări servicii, inclusiv în credite, denunţate din octombrie
Clauzele abuzive din contractele de prestări servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denunţate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanţă de urgenţă, iniţiat de Ministerul Justiţiei, care amâna până în februarie 2014 această posibilitate a fost discutat de Guvern, dar nu aprobat.
STUDIU: Cei mai mulţi români cred că investiţia în aur este printre cele mai avantajoase
Investiţia în aur este văzută de către cei mai mulţi români ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alături de investiţiile imobiliare sau o afacere proprie, devansând depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea banilor de numai o treime din populaţie.
Peste 90% dintre francezi se opun aderării României la spaţiul Schengen.
Peste 90 la suta dintre francezii care au raspuns unui sondaj realizat de publicatia Le Figaro s-au opus aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Doar 8,52 la suta dintre cei peste 13.000 de respondenti s-au declarat de acord ca romanii si bulgarii sa adere, din ianuarie 2014, la spatiul de liber schimb. Pe forumul paginii unde a fost publicat sondajul au aparut aproximativ 300 de comen
Jucător celebru de snooker, suspendat 12 ani pentru aranjarea de meciuri
Stephen Lee, fost număr cinci mondial la snooker, a fost suspendat, miercuri, timp de 12 ani, pentru că a aranjat meciuri, a anunţat federaţia internaţională de biliard, citată de AFP.
Putin i-a lăudat pe oficialii de la Schalke 04 pentru transferul lui Boateng
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a lăudat pe oficialii grupării Schalke 04 pentru transferul lui Kevin-Prince Boateng, a declarat preşedintele clubului german, Clemens Tonnies, pentru Bild.
Cât câştigă un angajat McDonald’s în România
Un angajat al unui restaurant McDonald’s din Bucureşti câştigă în prima lună 1.000 de lei. Declaraţia a fost făcută de Daniel Boaje, director general al McDonald’s România la ZF Live
Comisia Europeana a anuntat castigatorii concursului european pentru tinerii cercetatori. Vezi ce proiecte au obtinut permiul I
Trei echipe de cercetatori din Finlanda, Irlanda si Marea Britanie au obtinut premiul I in cadrul concursului Uniunii Europene pentru tinerii cercetatori, anunta Comisia Europeana intr-un comunicat remis HotNews.ro. Concursul s-a desfasurat marti, 24 septembrie, la Praga unde 126 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 21 ani si-au prezentat proiectele. Cele trei premii I au fost in valoare de 7.
Amnesty International cere interzicerea prin lege a evacuărilor forţate ale romilor în Franţa
Guvernul francez nu a reuşit să întrerupă cercul vicios al evacuărilor forţate ale romilor, care au atins în prezent un nivel-record, afirmă Amnesty International (AI) într-un raport dat publicităţii miercuri, îndemnând la interzicerea prin lege a acestei practici.
STUDIU: Peste 85% dintre români nu reuşesc mereu să-şi încadreze cheltuielile în salariu
Peste 85% dintre români afirmă că nu reuşesc să acopere permanent chelutielile lunare din salariu şi mai puţin de jumătate dintre ei spun că se încadrează în salariu destul de des, potrivit unui studiu comandat de Provident Financial România şi realizat de Novel Research.

Niciun comentariu: