vineri, 18 octombrie 2013

FOTO: Cum arată copilul din cărucior, după acest accident. „Este un MIRACOL”
Un copil din Marea Britanie a supravieţuit în mod miraculos, după ce căruciorul în care se afla a fost izbit de o maşină, scrie The Sun.
Cererea Cristinei Trăilă de chemare în judecată a lui Victor Ponta, respinsă
Cererea fostului preşedinte al ANRMAP Cristina Trăilă de chemare în judecată, pentru calomnie, a premierului Victor Ponta a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 1, pe motiv că este neîntemeiată.
STUDIU: Muzica stimulează efortul fizic
Muzica are efect asupra celor care depun efort fizic, pentru că muşchii au o coordonare mai bună, iar oboseala se instalează mai târziu, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii de la Institutul Max Planck din Germania.
Ponta: Nu îl cunosc pe Marcel Păvăleanu. Nu mai lucrează la SGG de mai mult timp
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că nu îl cunoaşte pe fostul angajat SGG Marcel Păvăleanu şi nu ştie cu ce s-a ocupat acesta.
Republica Moldova are toate şansele să obţină liberalizarea regimul de vize - premier
Premierul moldovean, Iurie Leancă, a declarat joi seara, în cadrul emisiunii "Moldova în Direct", difuzată la postul public de televiziune Moldova 1, că Republica Moldova are "toate şansele" să obţină un răspuns pozitiv la summitul de la Vilnius în privinţa liberalizării regimului de vize, relatează IPN.
O companie condusă de generalul Wesley Clark, interesată să investească în Remin Baia Mare
Compania americană United Global Resources (UGR), al cărei preşedinte şi co-fondator este generalul Wesley Clark, consilier onorific al premierului Victor Ponta, este interesată să investească în reluarea activităţii miniere la Remin Baia Mare, aflată în insolvenţă.
Isărescu: Digitalizarea industriei permite personalizarea produselor şi readuce firmele lângă pieţe
Avantajul de a folosi forţa de muncă din China dispare şi reapare avantajul de a avea producţia lângă piaţă, iar companiile mari deja revin în SUA, Europa, chiar şi în România, afirmă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, anticipând trecerea de la producţia de serie mare la personalizare pe scară largă.
FOTO: 30 de idei de la specialist: cum amenajăm o baie modernă.
Daca totul in jurul tau este placut, arata excelent, miroase bine, daca lumina este confortabila, mobilierul si accesoriile sunt comode si luxoase, daca totul functioneaza perfect si, in plus, fara consumuri mari de apa, atunci, fara indoiala, te afli intr-o sala de baie moderna. Aceste sali de baie elegante, foarte sic dar, in acelasi timp extrem de functionale sunt bine individualizate si au ca
Cu ce calorifere ne încălzim locuinţa?.
Momentul actual este un prilej bun de a verifica functionalitatea caloriferelor si de a le inlocui, daca este cazul. De asemenea, e momentul sa ne facem planuri despre modul in care ne vom incalzi locuintele la iarna. De ce fel de radiator aveti nevoie, care este cel mai adecvat sistemului de incalzire individual si care se potriveste sistemului de incalzire comun? Locuitorii apartamentelor de blo
Jonathan Scheele, invitat sambata la Pasaport diplomatic, pe Digi 24: Romania este privita ca ineficienta din punct de vedere administrativ
Romania este pe drumul transformarii intr-o tara moderna, dar administratia publica are de recuperat in aceasta directie, atat in eficienta, cat si in reducerea coruptiei. Emisiunea Pasaport Diplomatic va prezenta sambata, de la 18.30 care sunt problemele cu care se confrunta tara noastra si cum pot fi depasite - cel putin o parte dintre ele.
GREVĂ ISTORICĂ la Cartier: Angajaţii companiei franceze cer mărirea salariilor
Compania franceză Cartier, un renumit producător de ceasuri de lux şi bijuterii, se confruntă cu prima grevă din istoria ei, declanşată de angajaţii săi, vineri, în faţa sediului general al firmei, aflat într-un cartier de lux din Paris, pe Rue de la Paix Nr. 13.
Ponta: Poliţia rămâne la Interne. Ambulanţele vor avea dispecerate comune cu SMURD
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că Poliţia şi structurile de ordine publică nu vor face obiectul descentralizării, urmând a fi tratate separat de actul normativ pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea, şi că ambulanţele vor avea dispecerate comune cu SMURD.
UE şi Canada au semnat un acord de liber schimb, după patru ani de negocieri
Uniunea Europeană şi Canada au semnat vineri, după patru ani de negocieri, un acord de liber schimb, care ar trebui să crească schimburile comerciale dintre cele două economii cu peste 20%, au anunţat preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi premierul canadian, Stephen Harper.
Brigitte Bardot, scrisoare deschisă pentru Traian Băsescu: "Câinii plătesc cu viaţa o gestionare coruptă. Unde sunt banii primiţi de la Comisia Europeană?"
Brigitte Bardot i-a adresat joi "preşedintelui nefericitei Românii" Traian Băsescu o scrisoare deschisă în care îl întreabă "unde sunt sumele primite de la Comisia Europeană (CE) pentru vaccinarea câinilor împotriva turbării" şi unde sunt "3,42 de milioane de câini aparent vaccinaţi".
Pauza de ras cu TimesNewRoman: Drogurile schimba tot! Florin Salam a pierdut custodia lui Adrian Copilul Minune
Americanii, din nou bata la geografie. Chevron trebuia sa foreze langa Bagdad, nu langa BarladChevron incearca din rasputeri sa-i linisteasca pe vasluieni: 'Va vom otravi doar apa, nu si vinul'Drogurile schimba tot! Florin Salam a pierdut custodia lui Adrian Copilul MinuneS-a decis! Romania si Bulgaria vor intra in Schengen pe locurile cu plataUn corporatist si-a amenajat casa exact ca biroul sau!
Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden
Premierul Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele american, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite ale Americii.
UPDATE Ministrul Daniel Barbu a depus plangere la Politie dupa ce luneta masinii a fost sparta, dupa ce si soferul sau a facut acelasi lucru
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a depus vineri plangere la Sectia 10 Politie pentru distrugere, in urma incidentului de joi seara, cand luneta masinii i-a fost sparta in Centrul Vechi al Capitalei, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei. Si soferul demnitarului a depus plangere vineri, la aceeasi sectie. Seful Politiei a declarase vineri ca a discutat personal cu ministrul Ba
România TV vrea şi post de radio.
Societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta televiziunii Romania TV, vrea sa lanseze un post de radio generalist in Bucuresti, anunta Mediafax. Ridzone Computers SRL s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului il va organiza, incepand din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvente. Citeste si: Cum va juca Ghita de la RTV rolul lui Voiculescu de la Ant
Vrei fonduri UE? Află ce s-a modificat în procedura de achiziţii.
Beneficiarii din mediul privat vor derula o procedura simplificata in cazul achizitiilor de bunuri de peste 30.000 de euro, a celor de servicii cu o valoare cuprinsa in intervalul 30.000-200.000 de euro, respectiv a achizitiilor de lucrari cu o valoare cuprinsa in intervalul 100.000 – 5.000.000 de euro, ca urmare a abrogarii Ordinului de ministru nr. 1.050/2012, informeaza Ministerul Fondurilor Eu

Niciun comentariu: