vineri, 18 octombrie 2013

SUA 70% vs. Rusia 36%. Românii susţin Occidentul.
Rascoala de la Pungesti si isteria suspecta pe care au provocat-o anumite mijloace de dezinformare au scos din tenebrele baltite ale societatii multilateral nedezvoltate teza anti-americanismului la romani. Cei aproape 25 de ani scursi de la schimbarea de regim din 1989 nu au ofilit cu totul tufisurile patriei in care se mai ascund, iata, partizani uitati sau reactivati ai luptei de clasa anti-imp
Băsescu l-a șantajat pe Cătălin Predoiu ca acesta să-l numească pe Daniel Morar la DNA
Declarații uluitoare făcute de Preşedintele României Traian Băsescu, vineri la B1 TV. Acesta a spus că i-a condiționat lui Cătălin Predoiu rămânerea în Guvernul Boc, de numirea lui Daniel Morar la DNA. Traian Băsescu își dă singur foc la valiză și oferă pe tavă USL, un motiv clar de suspendare. După ce săptămâna trecută a recunoscut că l-a sunat pe Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc și pe procu
Dosarul lui Dragnea se judecă mai repede cu trei luni, la cererea DNA
La cererea DNA, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis preschimbarea termenului de judecată în dosarul în care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat de fraudarea referendumului de demitere a lui Băsescu. Înalta Curte a decis vineri ca primul termen de judecată în dosarul lui Dragnea să fie pe 15 noiembrie 2013, față de 18 februarie 2014, așa cum stabilise anterior. Liviu Dragnea a fost trim
Orange România cumpără GSP TV și Antena Play
Orange, cel mai mare operator de comunicaţii mobile din România, va cumpăra postul de sport GSP TV şi portalul online Antena PLAY. Orange intră astfel în competiție cu RCS&RDS și Romtelecom Dolce. Mișcare bombă pe piața media din România. La patru luni de la lansarea televiziunii prin satelit, Orange TV, Orange România vrea să cumpere drepturile tv pentru Liga I și astfel a decis să cumpere po
Grasu XXL povestește cum s-a născut piesa Deja Vu – VIDEO
Grasu XXL a povestit la UTV, cum s-a născut piesa Deja Vu. S-a certat cu iubita lui iar melodia s-a născut în zece minute. Grasu XXL și Ami și-au dat întâlnire săptămâna aceasta într-un studio din București unde au filmat videoclipul piesei “Deja Vu”. Echipa Utv a fost prezentă la filmări și a încercat să afle povestea din spatele piesei. Dacă va întrebați cum a luat naștere piesa “Deja Vu”, aflaț
Papa Francisc şi-a scos la licitaţie, în scopuri caritabile, motocicleta Harley Davidson
Papa Francisc a scos la licitaţie, săptămâna trecută, o motocicletă Harley Davidson Road King în valoare de 20.000 de euro, primită cadou anul trecut, banii obţinuţi fiind destinaţi asociaţiei catolice Caritas.
ACCIDENT GRAV în Vaslui: Cinci oameni au fost răniţi, printre care un pompier şi un bebeluş
Cinci persoane, printre care un bebeluş de opt luni şi un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, au fost rănite în urma unui grav accident rutier petrecut, vineri, pe un sector de drum european din judeţul Vaslui şi în care au fost implicate patru maşini.
Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, a fost numit consul general la Cape Town - surse
Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.
Statul vrea să obţină între 311,7 mil euro şi 415,6 mil euro pentru 15% din acţiunile Romgaz
Statul vrea să vândă 15% din acţiunile Romgaz la preţuri între 24 şi 32 lei pe titlu, estimând să obţină între 1,38 miliarde lei (311,7 milioane euro) şi 1,85 miliarde lei (415,6 milioane euro), titlurile urmând să fie vândute, de luni, atât pe Bursa de la Bucureşti, cât şi pe cea de la Londra.
Corlăţean: României i se cer criterii abuzive şi discriminatorii pentru aderarea la Schengen
României i se cer criterii abuzive şi discriminatorii pentru aderarea la Schengen, a declarat, joi, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, avertizând că va fi mai complicat de aderat la acest spaţiu dacă nu se obţine o decizie favorabilă la Consiliul JAI din decembrie.
Multi utilizatori Yahoo! sunt furiosi de schimbarile aduse la mail si de scoaterea unor functii utile
Yahoo! anunta pe 8 octombrie un nou design pentru Mail, spunand ca infrumuseteaza si simplifica utilizarea serviciului. La nici doua saptamani insa, zeci de mii de useri s-au plans pe forumul companiei ca noului design ii lipsesc functii foarte utile si, in loc sa simplifice lucrurile, le face neplacute. Daca as fi vrut un serviciu care sa semene cu Gmail, m-as fi mutat la Gmail, scrie un utilizat
Băsescu, despre o posibilă candidatură a lui Isărescu la preşedinţie: O glumă.
Presedintele Traian Basescu a declarat ca i se pare o gluma posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la presedintie. "O gluma. In primul rand sunt convins ca nu vrea, il cunosc bine pe guvernator. In al doilea rand, romanii il vad pe Mugur Isarescu ca un bun guvernator, nu ca un presedinte", a explicat Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV.
Larry Flynt: Nu îl executaţi pe cel care m-a lăsat paralizat
Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a îndemnat autorităţile din statul american Missouri să comute în închisoare pe viaţă pedeapsa cu moartea impusă bărbatului care l-a lăsat paralizat în urmă cu 35 de ani şi care urmează să fie executat pe 20 noiembrie.
Băsescu: Gazprom are tot interesul ca România să nu-şi exploateze resursele
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că Gazprom are tot interesul ca România să nu exploateze gazele din Marea Neagră, nici gazele de şist.
Băsescu a discutat cu Ponta înainte de vizita în SUA. "Repatrierea trupelor americane din Afganistan se va face prin România"
Vizita în Statele Unite ale Americii a premierului Victor Ponta "nu e performanţă diplomatică, e vorba de interes", consideră preşedintele Traian Băsescu care a evitat însă să precizeze dacă a stabilit cu prim-ministrul un mandat de reprezentare înainte de plecarea la Washington, pe 22 octombrie.
Traian Basescu, despre Catalin Predoiu: Omul asta sa nu indrazneasca sa imi dea lectii publice. A venit la mine sa ma roage sa vorbesc cu Ponta sa-l numeasca ministru
Presedintele Traian Basescu s-a aratat deranjat de afirmatiile critice facute de Catalin Predoiu la adresa sa si l-a acuzat pe prim-vicepresedintele PDL ca a vrut sa-l schimbe pe Daniel Morar de la conducerea DNA si ca l-a rugat sa vorbeasca cu Victor Ponta pentru a fi numit ministru al Justitiei.
Lionel Messi va juca in derbiul cu Real Madrid
Lionel Messi i-a linistit pe suporterii Barcelonei, argentinianul precizand ca va fi pe teren in partida cu Real Madrid (se va disputa pe 26 octombrie, de la ora 19:00). "Sunt pregatit sa joc, cu Real voi fi in teren", a declarat Messi.

Niciun comentariu: