vineri, 18 octombrie 2013


Ministrul Culturii, Daniel Barbu, ATACAT CU PIETRE în centrul Capitalei de manifestanţii anti-Roşia Montană. Maşina ministrului, vandalizată. VIDEO
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat în această seară în centrul Capitalei, de manifestanţii anti-Roşia Montană, exact în momentul în care ieşea de la o dezbatere despre starea Culturii din Club A. Maşina ministrului a fost atacată cu pietre fiindu-i spartă luneta, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.
Ponta: Papici a fost paraşutat de la Timişoara pentru a executa ordine, era un fel de paria.
Procurorul Lucian Papici a fost "parasutat" de la Timisoara pentru a executa ordine, a declarat premierul Victor Ponta, aratand ca acesta era un "paria "pentru el, cand lucra ca procuror, si colegi de-ai sai din Parchetul General, transmite Mediafax. "Sincer, noi cei de la Parchetul General nu l-am considerat pe domnul Papici... a fost parasutat de la Timisoara ca sa execu
Ponta explică de ce nu se vede cu Obama, în SUA. "Mă întâlnesc cu Biden, cu reprezentanţii Exxon, Chevron şi cu cei din Congres"
În cele două zile în care se va afla la Washington săptămâna viitoare, premierul Victor Ponta se întâlneşte cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, cu investitorii americani în România - Exxon Mobil, Chevron, IBM, HP, Motorola - şi cu reprezentanţii Congresului american. "Nivelul de întâlnire este între şefi de stat, preşedinte-preşedinte, iar de relaţia şi de parteneriatul cu România vicepreşedi
Ponta anunţă că se va întâlni la Casa Albă cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden
Premierul Victor Ponta a anunţat că se va întâlni, la Casa Albă, cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discuţie în care va reafirma Parteneriatul strategic politic şi militar şi va aborda perspectivele acestui parteneriat, precum şi includerea României în Visa Waiver.
Mii de persoane au protestat la Roma faţă de măsurile de austeritate
Mii de persoane au ieşit pe străzile din Roma pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate, iar transportrile urbane, feroviare şi aeriene sunt perturbate de greve.
Ciprul a autorizat crearea unei baze pentru experţi în armament chimic din Siria
Ciprul a anunţat vineri că a aprobat crearea unei baze, pe teritoriul său, destinate experţilor mandataţi de ONU să supervizeze distrugerea arsenalului chimic sirian.
Formula matematică a pizzei perfecte, descoperită de un matematician
Formula unei pizza "perfect proporţionate", luând în calcul factori precum grosimea aluatului şi distribuirea ingredientelor, pentru a se obţine un maximum de savoare, a fost descoperită de matematicianul american Eugenia Cheng.
Noi schimbari la conducerea grupului media CME
​Schimbarile de la conducerea grupului Central European Media Enterprises (CME), care in Romania detine posturile din reteaua Pro TV, se tin lant dupa plecarea lui Adrian Sarbu de a conducerea companiei, in august a.c.. CME a anuntat saptamana aceasta noi schimbari de management, in urma plecarii celor care au ocupat, in ultima perioada, pozitiile de vicepresedinte executiv pentru operatiuni, resp
Record mondial: Un scafandru britanic a stat 50 de ore sub apă.
Un scafandru britanic de 38 de ani a stabilit un nou record mondial pentru cea mai indelungata scufundare in apa calda, de 49 de ore si 56 de minute, potrivit Daily Mail. Sean McGahern a facut curatenie in Golful St George din Marea Mediterana, in Malta, in cele 50 de ore pe care le-a petrecut sub apa. Scafandrul a curatat molozul de pe fundul golfului, care a fost adus la suprafata de catre o ech
Poliţia Capitalei a identificat persoana care a spart luneta maşinii lui Daniel Barbu. Ministerul a depus plângere
16 persoane dintre cele care au fost implicate în incidentul de joi seara, din Centrul Vechi al Capitalei, când ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, au fost identificate în urma demarării unei anchete, a precizat, vineri, şeful Poliţiei Capitalei, Mihai Pruteanu.
Ramona Mănescu, "ministru interimar" pe un proiect care prevede că rachetele fără pilot pot fi propulsate numai între răsărit şi apus
Ramona Mănescu figurează ca "ministru interimar" al Transporturilor pe un proiect de ordin privind lansarea în spaţiu a "diverselor corpuri materiale", care prevede că rachetele fără pilot folosite în scopuri sportive, de divertisment sau lucrative pot fi propulsate numai între răsărit şi apus.
Acesta este oraşul cu cea mai bună reputaţie din lume
Metropola australiană Sydney este oraşul cu cea mai bună reputaţie din lume, urmat de Toronto şi Stockholm, potrivit clasamentului City RepTrak, realizat de Reputation Institute.
El este singurul actor care apare în toate cele „şapte” filme „Star Wars”
Actorul britanic Anthony Daniels, interpretul robotului C-3PO, este singurul actor care apare în toate cele şase filme ale seriei „Star Wars”.
DIICOT: Trei bărbaţi, arestaţi în urma unei tranzacţii cu 100 de grame de cocaină
Trei bărbaţi au fost arestaţi printr-o decizie a Tribunalului Capitalei după ce doi dintre ei au fost prinşi în flagrant, în Constanţa, în timp ce încercau să vândă 100 de grame cocaină unei alte persoane, drogurile urmând să fie comercializate în Bucureşti, potrivit DIICOT.
Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Roşia Montană
Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, că liderii USL au decis să prelungească cu 30 de zile mandatul Comisiei parlamentare speciale pentru Roşia Montană, pentru a se putea ajunge la o poziţie comună a PSD şi PNL pe această temă.
Ungureanu: Voi propune conducerii FC eventualitatea fuziunii între Forţa Civică şi Mişcarea Populară
Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, va propune săptămâna viitoare conducerii partidului "eventualitatea fuziunii" între FC şi Mişcarea Populară şi a declarat că intenţionează să aibă discuţii "de prospecţie" pentru o colaborare cu UDMR.
MEDIAFAX ZOOM: Pamir - GALERIE FOTO
Auzim adeseori de diverşi temerari ce-şi iau inima în dinţi şi pornesc în călătoria vieţii lor în cele mai inedite locuri de pe Pământ şi în cele mai felurite moduri de a călători. Un astfel de exemplu vă prezint astăzi, eroii poveştii noastre fiind Valeriu şi Theodor Pană, tată şi fiu, care au hotărât să străbată stepele Asiei “călare” pe două motociclete. În cifre, aventura lor se exprimă astfel
Victor Ponta, al doilea mesaj adresat jandarmilor, intr-o singura zi: Nu putem accepta sa revenim la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania
Premierul Victor Ponta a cerut din nou, vineri, Ministerului de Interne sa ia "decizii foarte decise si foarte dure" daca apar manifestari violente, avertizand ca nu va fi acceptata "o reintoarcere la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania".
​​VIDEO INTERVIU Dumitru Budrala: Au fost ani grei, si cand spun asta ma refer in special la partea financiara si la unele tendinte din partea unor institutii de a stopa festivalul
La 20 de ani de la prima editie a Astra Film Sibiu, Dumitru Budrala, fondatorul si directorul festivalului este la fel de entuziast, chiar daca de-a lungul timpului au fost momente grele, unele institutii incercand chiar sa stopeze desfasurarea evenimentului. Aflati din interviul acordat HotNews.ro cum au fost depasite momentele grele, cum a evoluat documentarul romanesc si cum a devenit Festivalu
Eugen Nicolaescu: Vrem ca educatia sanitara sa fie disciplina obligatorie in scoala
Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a declarat vineri la Forumul european al obezitatii ca a demarat discutii cu reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale privind introducerea in programa scolara obligatorie a educatiei sanitare. "Vrem sa fie o disciplina obligatorie, astfel incat sa ne atingem obiectivul. Cu cat lasam lucrurile mai voluntare, cu atat rezultatele vor fi mai mici sau
Carles Puyol este apt de joc după şapte luni de inactivitate
Fundaşul echipei FC Barcelona Carles Puyol, care a lipsit 7 luni de pe teren, timp în care a fost operat de două ori la genunchi, a primit vineri acceptul medicilor pentru a evolua din nou, a anunţat clubul catalan, adăugând că şi Lionel Messi şi Javier Mascherano sunt apţi de joc.
Ungureanu: Avem toleranţă zero la alcool pentru orice conducător de vehicul
Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, referindu-se la proiectul Codului rutier, că este împotriva conducerii autovehiculelor de orice tip sub influenţa alcoolului, precizând că reprezentanţii partidului său vor depune amendamente în Parlament.
Ponta susţine că primarii nu vor primi bani politic, chiar dacă "cei mai dragi" îi sunt primarii PSD
Premierul Victor Ponta afirmă că a încercat să iasă din "vechea oală" care presupunea alocări de bani pe criterii politice şi, chiar dacă "cei mai dragi" îi sunt primarii PSD, Guvernul va distribui resurse tuturor edililor, nediscriminatoriu, deşi unii şi-ar dori "oropsirea" primarilor din opoziţie.
Poliţia Capitalei: 16 persoane identificate în cazul agresării ministrului Culturii
Şaisprezece persoane implicate în incidentul de joi seară în care ministrul Culturii Daniel Barbu a fost agresat au fost identificate, cinci au fost deja audiate, fiind identificaţi şi martori care pot furniza informaţii despre incident, a anunţat vineri şeful Poliţiei Capitalei, Mihai Pruteanu.
Ungureanu: Aş vrea să îl aud pe Crin Antonescu spunând ce părere are despre gazele de şist
Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar vrea să audă ce părere are despre exploatarea gazelor de şist liderul PNL Crin Antonescu, despre care a spus că "vine ca o virgină fecioară".

Niciun comentariu: