joi, 7 noiembrie 2013


Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook
Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook, deoarece "vieţile perfecte" ale prietenilor virtuali le afectează sănătatea, a avertizat un expert în relaţii.
Prim-procurorul Parchetului Gheorgheni, ridicat de DNA, fiind cercetat pentru luare de mită
Un procuror de la un parchet din raza de competenţă a Parchetului Curţii de Apel Braşov este cercetat pentru luare de mită şi instigare la fals în înscrisuri, informează DNA, surse judiciare afirmând că este vorba despre prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Gheorgheni, Izabella Majeczki.
Partidul aflat la guvernare în Ungaria a exclus un deputat suspectat că şi-a bătut partenera
Parlamentarul Jozsef Balogh, suspectat de agresarea partenerei, "nu mai este membru" Fidesz, a declarat miercuri directorul pentru comunicare al partidului aflat la guvernare în Ungaria.
Consiliul Concurenţei: Dezvoltarea sectorului de retail, limitată de evoluţia macroeconomică
Dezvoltarea sectorului de retail a fost limitată de evoluţia macroeconomică nefavorabilă, consumul gospodăriilor stagnând în 2012, pe fondul creşterii reduse a PIB, astfel că valoarea pieţei a fost anul trecut de 17,2 miliarde euro, cu 3,3% peste cea din 2011, potrivit Consiliului Concurenţei.
Profitul OMV a coborât cu 17% în trimestrul al treilea, la 263 mil. euro, după scăderea vânzărilor
OMV a raportat pentru trimestrul al treilea un profit net de 263 milioane euro, în coborâre cu 17%, în contextul scăderii vânzărilor cu 2%, la 10,69 miliarde euro, a anunţat joi grupul austriac, acţionarul majoritar al Petrom.
Contantin Nita: FMI si Comisia Europeana au fost de acord cu amanarea liberalizarii pretului gazelor pentru companii
FMI si Comisia Europeana si-au dat acordul de principiu pentru amanarea cu un an, pana in 2015, a programului de liberalizare a pretului gazelor naturale destinate consumatorilor industriali, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita.
Controale la farmacii: Au fost găsite seringi contrafăcute cu ser contra hepatitei
Poliţia şi Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) au demarat o anchetă după ce în trei farmacii din ţară au fost găsite seringi cu ser contra hepatitei B şi C contrafăcute, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din ANM.
EVOLUŢIA PREŢURILOR: Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu aproape 40%. Ce produse au fost mai ieftine
Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut (38,3%), se arată într-un raport al Consiliului Concurenţei care analizează evoluţia preţurilor medii ale reţelelor de retail pentru produsele alimentare de bază, iar ouăle au fost singurele care au înregistrat scăderi de preţ, respectiv 37%.
Câte produse alimentare de bază româneşti se cumpără din magazine
Ponderea produselor alimentare de bază provenite din România în totalul vânzărilor magazinelor, între 2009 şi 2012, s-a redus la toate categoriile, excepţie făcând carnea de porc, cele mai mari creşteri ale importurilor fiind înregistrate la lapte şi ulei.
Niţă: FMI şi Comisia Europeană au fost de acord cu amânarea liberalizării preţului gazelor pentru companii
FMI şi Comisia Europeană şi-au dat acordul de principiu pentru amânarea cu un an, până în 2015, a programului de liberalizare a preţului gazelor naturale destinate consumatorilor industriali, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă.
EXCLUSIV: Guvernul reduce limita veniturilor pentru microîntreprinderi începând cu 2014
Guvernul va reduce limita veniturilor pentru microîntreprinderi, de la 65.000 de euro la 220.000 de lei (circa 50.000 de euro), nivel peste care firmele vor fi incluse în regim de plată a impozitului pe profit, noua regulă urmând să fie aplicată începând cu anul viitor.

Niciun comentariu: