joi, 7 noiembrie 2013

SUA consideră "nelegitime" coloniile israeliene din teritoriile palestiniene
Statele Unite consideră colonizarea teritoriilor palestiniene ca fiind "nelegitimă", a reafirmat secretarul de Stat american John Kerry.
Suceava: Cabluri de înregistrare a undelor seismice, furate de hoţi
Cabluri de înregistrare a undelor seismice, aparţinând unei societăţi care face prospecţiuni pentru localizarea pungilor de gaz şi de ţiţei în zona comunei sucevene Horodnic de Sus, au fost furate de mai multe persoane care le-au abandonat când au fost depistate de agenţii firmei de pază.
STUDIU: Aproape 60 la sută dintre români ar renunţa la serviciu pentru a lucra de acasă
Aproape 60% dintre români ar vrea să renunţe la un angajator full time şi să se întreţină muncind numai de acasă, 27% dintre ei lucrând deja la proiecte freelancing care le aduc venituri suplimentare, arată un studiu realizat de platforma de recrutare BestJobs.ro.
Fost consilier în Ministerul Culturii: Ministerul este total absent în viaţa muzeelor, care gâfâie
Fostul consilier în Ministerul Culturii Ileana Crăciun a declarat, miercuri, la Târgu Mureş, că Ministerul Culturii este "total absent" în viaţa muzeelor, care, deşi "gâfâie", se străduiesc să îşi îmbogăţească patrimoniul şi să îl valorifice.
Reţete cu miraculoasele seminţe de cânepă.
Canepa este o planta cu calitati nutritive exceptionale care se foloseste de sute de ani datorita beneficiilor sale pentru sanatate. Aceasta planta este o sursa completa si echilibrata de acizi grasi, antioxidanti, vitamine, minerale, fibre si aminoacizi esentiali. Acizii grasi Omega 3 si Omega 6 din compozitia canepii protejeaza inima si previn bolile cardiovasclare, in timp ce mineralele din ace
La munte a început să ningă.
La munte a inceput, miercuri, sa ninga, transmite B1. S-a depus deja un strat consistent de zapada, a anuntat meteorologul de serviciu al ANM, Teodora Cumpanasu. In urmatoarele ore si la noapte, va continua sa ninga. Teodora Cumpanasu a precizat ca vantul va continua sa sufle destul de tare. Citeste si: De miercuri, ploi si ninsori in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 noiembrie Agentia Nationa
De ce este important să nu sari peste micul dejun
Medicii avertizează că persoanele care nu iau zilnic micul dejul riscă să aibă probleme serioase de sănătate.
Cea mai în vârstă maratonistă de la New York a murit a doua zi după concurs
Americanca Joy Johnson, cea mai în vârstă alergătoare (86 ani) care a luat startul la maratonul de la New York de duminică, a decedat a doua zi, după ce în timpul cursei s-a împiedicat şi s-a lovit la cap şi a refuzat ulterior spitalizarea.
BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care oferă reduceri pentru VINEREA NEAGRĂ
BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în România, pe 29 noiembrie. La fel ca în anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.

Niciun comentariu: