joi, 7 noiembrie 2013

VIDEO. Un bărbat a fost aruncat de pe Podul Prieteniei de la Giurgiu, de o rafală de vânt.
// Desi vantul batea foarte tare, echipa care executa lucari de intretinere la Podul Giurgiu-Ruse au urcat totusi pe schele. Gestul necugetat l-a costat pe unul dintre muncitori viata, pentru ca, la un moment dat o rafala de vant l-a luat pe sus cu tot cu schela pe care se afla si l-a aruncat in Dunare. Desi a fost data imdiat alarma, barbatul nu a fost gasit. Salvatorii l-au cautat cu barcile si
Doi emisari ai PE s-au deplasat în Ucraina pentru rezolvarea cazului Iuliei Timoşenko
Doi emisari ai Parlamentului European au sosit, miercuri, la Kiev pentru a continua eforturile de găsire a unei soluţii în cazul Iuliei Timoşenko, situaţie care ar permite Ucrainei să semneze acordul de asociere cu UE în noiembrie.
ONG-uri: Descentralizarea dă autorităţilor locale putere absolută privind mediul şi patrimoniul
Reprezentanţii mai multor ONG-uri susţin că, prin forma actuală a proiectului descentralizării, autorităţile administraţiei locale vor avea "putere absolută" în domeniile mediului şi patrimoniului, controlul asupra activităţii fiind imposibil.
Decesul lui Yasser Arafat: Analizele efectuate in Elvetia sustin moderat ipoteza unei otraviri cu poloniu-210
Analizele esantioanelor prelevate din ramasitele liderului istoric al palestinienilor, Yasser Arafat, efectuate de un laborator elvetian, sustin ipoteza unei otraviri cu poloniu, potrivit unei copii a raportului difuzata miercuri de televiziunea qatareza Al-Jazeera, citata de AFP.
MASTERCHEF – Proba celebrităţii, urmărit de 2 milioane de români. Cine este prima vedetă care a părăsit show-ul culinar
Carmen Şerban este prima vedetă care păreseşte show-ul culina MASTERCHEF – Proba celebrităţii
Thor revine pe marile ecrane din data de 8 noiembrie.
Zeul tunetului Thor revine pe marile ecrane incepand cu data de 8 noiembrie in cea mai noua productie cinematografica a studiourilor Marvel, “Thor: Intunericul'/'Thor: The Dark World'. Povestea Daca in primul film Thor este izgonit din Asgard si se refugiaza pe Pamant, printre muritori, in cea de a doua parte a al seriei, zeul (interpretat de Chris Hemsworth) porneste intr-o aventura intergalactic
Premieră: Torţa olimpică ajunge în spaţiu.
Pentru prima oara in istorie, torta olimpica va pleca in spatiu, joi, din stepa din Kazahstan, transmite Mediafax. O iesire in termosfera (ultimul strat al atmosferei) a fost programata, sambata, cu trei luni inainte de sosirea la Soci, in Rusia, pentru Jocurile Olimpice de iarna din 2014. Torta, simbol al idealului olimpic, va merge mai intai la Statia Spatiala Internationala (ISS). Apoi va iesi
VIDEO. Mitingul profesorilor din Capitală: „Noi v-am educat, voi ne-aţi trădat”. Dascălii ameninţă cu greva generală şi îngheţarea anului şcolar. GALERIE FOTO
Salarii mai mari pentru dascăli, minimum 6% din PIB pentru Educaţie şi depolitizarea învăţământului sunt principalele nemulţumiri ale celor 10.000 de dascăli de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) care au ieşit miercuri pe străzile din Capitală pentru a protesta faţă starea educaţiei.
Emil Boc: Guvernul este vinovat pentru taxele pe care le impune romanilor, nu FMI
Fostul premier Emil Boc considera ca Guvernul Ponta este vinovat pentru taxele impuse romanilor, si nu FMI, in conditiile in care actualul Executiv nu poate asigura crestere economica. Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre negocierile cu FMI si daca taxele anuntate de Guvern au fost impuse de FMI, Emil Boc a spus ca Guvernul Ponta "isi baga mana pana la cot in b
"Dansez pentru tine" - cea mai eficientă cură de slăbire pentru vedete - FOTO
"Dansez pentru tine" se dovedeşte a fi, şi în acest sezon, cea mai eficientă cură de slăbire, vedetele reuşind să piardă până la cinci kilograme de când au început repetiţiile şi până în prezent, informează Pro TV.
Invazie de şobolani mutanţi în Marea Britanie
O specie mutantă de şobolani, imună la otravă din cauza unei variaţii genetice rezistente la toxine, a fost descoperită în anumite regiuni din Marea Britanie.
Ambasadorul Olandei, dupa ce a fost invitat la ministerul Economiei sa discute despre Oltchim: Romania sa realizeze reforma Justitiei si combatarea coruptiei pentru a atrage investitori
Romania trebuie sa realizeze reforma in Justitie promisa in 2007, odata cu aderarea la Uniunea Europeana, pentru a atrage investitii, afirma ambasadorul olandez la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, intr-o postare pe Twitter citata de Agerpres.
Italia va ajuta România să adere la Spaţiul Schengen, afirmă ambasadorul român la Roma
Italia intenţionează să ajute România în procesul de aderare la Spaţiul Schengen, afirmă ambasadorul României la Roma, Dana Constantinescu, în contextul în care Italia va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în al doilea semestru al anului 2014.
După ce i s-au luat companiile atractive din portofoliu, Oficiul Privatizării taie din încasări şi intră pe deficit
Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, structură din Ministerul Economiei, condus de PNL, căreia i s-au luat cele mai importante companii energetice de către Departamentul pentru Energie, condus de PSD, îşi va revizui în scădere drastică estimarea de încasări şi va intra pe deficit.

Niciun comentariu: