luni, 9 decembrie 2013

Europa ar putea deveni următoarea superputere economică în deceniul 2020-2030
Europa este pregătită să devină următoarea superputere economică în deceniul 2020-2030, devansând state precum SUA, estimează directorul firmei de consultanţă Europe Economics, Andrew Lillico, citat de CNBC, care notează însă şomajul record şi creşterea slabă a PIB din uniunea monetară europeană.
Nelson Mandela nu era conectat la aparatele de respirat în momentul decesului
Nelson Mandela nu mai era conectat la aparatele de asistenţă respiratorie înainte de a muri, iar rudele apropiate au fost chemate pentru a-şi lua rămas-bun, dat fiind că existau semne clare că fostul preşedinte sud-african ar fi urmat să moară, relatează site-ul City Press.
VIDEO. Poluarea a atins cote uriaşe la Beijing. Cum sunt chinezii nevoiţi să umble pe stradă
Chinezii care locuiesc în Beijing nu pot ieşi afară din casă fără mască de gaze.
Nelson Mandela nu era conectat la aparatele de respirat în momentul decesului
Nelson Mandela nu mai era conectat la aparatele de asistenţă respiratorie înainte de a muri, iar rudele apropiate au fost chemate pentru a-şi lua rămas-bun, dat fiind că existau semne clare că fostul preşedinte sud-african ar fi urmat să moară.
Adevărata faţă a vedetelor de la Hollywood. Cum arată atunci când ies pe stradă nefardate
Angelina Jolie, Madonna, Kristen Stewart, Jessica Alba, Courteney Cox şi Katie Holmes sunt doar câteva dintre starurile de la Hollywood care atrag atenţia ori de câte ori îşi fac apariţia pe covorul roşu, la premiera vreunul film sau la un eveniment monden
Geoană îi răspunde lui Antonescu: "Deşi este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe o ureche”
Senatorul PSD Mircea Geoană a lansat o ameninţare voalată la adresa preşedintelui PNL, Crin Antonescu, spunând că "de ce îi este frică nu va scăpa". Mai mult, Geoană îl avertizează să nu se culce pe o ureche, "deşi este prietenul somnului".
Baconschi cere demisiile lui Stroe şi Corlăţean pentru renunţarea la obiectivul Schengen
Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a cerut, duminică, demisiile miniştrilor Radu Stroe şi Titus Corlăţean, din cauza faptului că aceştia au renunţat la un obiectiv de politică externă - aderarea la Schengen - fără a consulta populaţia.
PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi
PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi
VIDEO Atentionare de viscol si vant puternic pentru aproape toata tara, incepand de luni dimineata
Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare meteorologica de viscol si vant puternic, valabila luni, 9 decembrie, intre orele 6:00 - 22:00, in aproape toate regiunile tarii, anunta Agerpres. Potrivit ANM, in intervalul mentionat va ninge si se va depune strat nou de zapada, la inceput in Maramures, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, apoi si in restul zonei
Aniversare specială "Domnului Beligan, cu dragoste! ", în perioada 9-13 decembrie, la TVR 2
TVR 2 îl va sărbători pe Radu Beligan, care va împlini 95 de ani pe 14 decembrie, printr-o selecţiune a celor mai interesante secvenţe înregistrate din numeroasele spectacole ale cunoscutului actor şi regizor, ce vor fi difuzate în perioada 9-13 decembrie.
5 reguli simple pentru a arde mai multe calorii
Ştii foarte bine că de fiecare dată când ţi-ai propus să dai câteva kilograme jos ai avut de luptat din greu cu diete foarte restrictive şi cu ore interminabile de sport.
Iulia Timoşenko cere demisia lui Viktor Ianukovici
Iulia Timoşenko cere, din închisoare, demisia "imediată" a preşedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, conform unui mesaj citit de fiica sa în Piaţa Independenţei din Kiev, unde sunt sute de mii de manifestanţi proeuropeni, relatează AFP.
ANM: Atenţionare de viscol şi vânt puternic pentru aproape toată ţara.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica o informare meteorologica de viscol si vant puternic, valabila luni, 9 decembrie, intre orele 6, 00 - 22,00, in aproape toate regiunile tarii. Potrivit ANM, in intervalul mentionat va ninge si se va depune strat nou de zapada, la inceput in Maramures, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, apoi si in restul zonei montane.
Moody's îmbunătăţeşte ratingurile mai multor bănci greceşti.
Moody's a imbunatatit cu o treapta ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoria cu prioritate la plata ale National Bank of Greece (NBG), Piraeus Bank si Alpha Bank, dar si perspectiva calificativelor pentru Eurobank. Agentia de evaluare financiara a revizuit in urcare cu o treapa ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoria cu prioritate la plata ale NBG, Piraeus Bank si Alp
UPDATE. Ucraina: 200.000 de persoane cer demisia guvernului şi a preşedintelui Ianukovici.
UPDATE: Aproximativ 200.000 de manifestanti proeuropeni s-au adunat in Piata Independentei din Kiev. Oamenii au cerut demisia guvernului si a presedintelui Viktor Ianukovici, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Doua sute de mii de sustinatori ai integrarii europene s-au adunat duminica la pranz in Piata Independentei din Kiev pentru a cere demisia presedintelui Viktor Ianukovici, ca urmare a deciziei acestui
Peste 300 de turişti, blocaţi în staţiunea Rânca.
Peste 300 de turisti sunt blocati inca de ieri dupa-amiaza in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Oamenii nu au mai putut cobori de pe munte, dupa ce singurul drum de acces din zona a fost acoperit de zapada. Opt utilaje lucreaza pentru deszapezirea soselei, viscolul le face insa mari probleme drumarilor. Vantul sufla cu peste 50 de kilometri pe ora, spulberand zapada. In judetul Harghita a nins ma
VIDEO Iulia Motoc anunta ca pe 18 decembrie va depune juramantul ca judecator CEDO
Iulia Motoc a anuntat pe contul sau de Facebook ca a intrat in ultima saptamana de membru al Curtii Constitutionale, urmand ca pe 18 decembrie sa depuna juramantul ca judecator CEDO. Presa a vehiculat numele senatorului PSD Ioan Chelaru, fost avocat al lui Sorin Ovidiu Vantu, drept viitor judecator la Curtea Constitutionala, dar si numele Corinei Dumitrescu, in prezent membru CSM. Ca raspuns la in
200.000 de persoane au ieşit în stradă la Kiev. Manifestanţii cer demisia preşedintelui
Aproximativ 200.000 de manifestanţi proeuropeni s-au adunat, duminică, în Piaţa Independenţei din Kiev, cerând demisia preşedintelui Viktor Ianukovici, relatează AFP.

Niciun comentariu: