luni, 9 decembrie 2013

UE adoptă primul instrument juridic pentru integrarea romilor. Reding: Vorbele să devină fapte
Uniunea Europeană adoptă primul instrument juridic pentru integrarea romilor, statele membre angajându-se să pună în aplicare un set de recomandări propuse de Comisia Europeană pentru a intensifica integrarea economică şi socială a comunităţilor de romi.
Toate spitalele din ţară vor fi controlate.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi elaborate planuri de masuri, informeaza Mediafax. Secretarii de stat Raed Arafat si Adrian Pana, precum si secretarul general, care vor coordona intreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elab
Provocarea saptamanii: Fotografie de nunta
"Nunta la noi, la romani, este un eveniment foarte important in drumul vietii noastre, este pasul catre familie, caci familia este celula de baza a societatii si in familie vom gasi mereu echilibru, iubire neconditionata si intelegere!" ne-a scris Brindusa Aluculesei.
Trei dintre protestatarii de duminică seară de la Universitate, amendaţi cu câte 500 de lei
Trei dintre persoanele care au protestat duminică seară la Universitate, ce au fost ridicate şi conduse le Poliţie după ce au încercat să forţeze cordonul de jandarmi, au primit câte o amendă de 500 de lei, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.
VIDEO. Andra lansează un nou videoclip, pentru piesa “Atâta timp cât mă iubeşti”.
Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul “Atata timp cat ma iubesti', interpretat impreuna cu Marius Moga. Clipul, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica. Povestea clipului surprinde modul in care Andra isi petrece ziua de nastere: artista se
O nouă victimă a metodei "accidentul". Femeie înşelată cu 5.000 de euro şi 20.350 lei
O femeie din municipiul Suceava a fost înşelată cu 5.000 de euro şi 20.350 de lei prin metoda "accidentul" de un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocat şi care i-a spus că fiul acesteia, care locuieşte în Marea Britanie, a provocat un accident rutier şi are nevoie de bani.
Ida Pollock, cea mai în vârstă scriitoare de romane erotice, a murit la 105 ani
Ida Pollock, considerată cea mai în vârstă scriitoare de romane erotice, a murit la 105 ani, pe 3 decembrie, cu doar câteva săptămâni înainte de publicarea celui de-al 125-lea volum al său, informează dailymail.co.uk.
Zeci de activişti Greenpeace au protestat săpând în curtea Parlamentului şi au fost ridicaţi
Aproximativ 50 de activişti Greenpeace au pătruns, luni dimineaţă, în curtea Palatului Parlamentului unde au început să sape, în semn de protest faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, ei fiind ridicaţi de jandarmi şi conduşi la audieri la Poliţie.
Reghecampf vrea să întâlnească pe Dinamo în Cupa României: Ar fi ultimele meciuri pentru ei
Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că îşi doreşte să întâlnească pe Dinamo în semifinalele Cupei României, pentru a demonstra că echipa sa este mai bună, răspunzând astfel acuzaţiilor formulate de acţionarul Ionuţ Negoiţă, cu privire la arbitrajele favorabile "roş-albaştrilor".
Pământul văzut din spaţiu. Calendar inedit până la Crăciun - FOTO
NBC News a realizat un calendar inedit, publicând câte o fotografie aeriană sau din spaţiu în fiecare zi până la Crăciun.
Oficial rus: România va înghiţi Republica Moldova, dacă Chişinăul va urma "opţiunea europeană"
Republica Moldova va fi înghiţită de România dacă va urma "opţiunea europeană", a anunţat pe contul său de Twitter preşedintele Comisiei de Politică Externă din Duma de Stat, Aleksei Puşkov, citat duminică seara de Komsomolskaia Pravda, în pagina electronică.
VIDEO. Migranţi ascunşi printre cutii şi printre haine.
Opt sirieni au fost descoperiti, la Calafat, in timp ce incercau sa intre in Romania, ascunsi intr-un TIR condus de un cetatean bulgar, printre cutii cu textile, opt sirieni care incercau sa intre ilegal in Romania. 'Luni dimineata, la ora 06.30, la P.T.F.Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul bulgar Rahimov N., in varsta de 50 ani, conducand autocamionul marca Merc

Niciun comentariu: