miercuri, 4 decembrie 2013

Proiectul care egalizează vârsta de pensionare pentru femei şi bărbaţi, avizat de Guvern-surse
Proiectul de lege care prevede că femeile născute după 1970 se vor pensiona la 65 de ani începând din 2035, când va fi egalizată vârsta de pensionare pentru femei şi bărbaţi, la un stagiu complet de cotizare de 35 de ani şi minim de 15 ani, a fost avizat, miercuri, de Guvern, afirmă surse oficiale.
Publicaţia Newsweek şi-ar putea relua apariţia pe hârtie la începutul anului 2014
Săptămânalul american Newsweek, a cărui ultimă ediţie tipărită a apărut pe piaţă pe 31 decembrie 2012, devenind apoi o publicaţie exclusiv digitală, şi-ar putea relua apariţia pe hârtie la începutul anului 2014.
VREMEA se va menţine rece dimineaţa şi noaptea. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri
Joi, vremea se va menţine rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi la munte. Ziua va fulgui trecător la munte şi izolat, posibil, în Banat, iar noaptea va ninge în Maramureş, local în Crişana, nordul Transilvaniei şi al Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Orientali.
Astronomii americani au confirmat: Cometa ISON "a murit"
Astronomii americani, după o serie de observaţii anterioare care au trezit speranţele că ISON, supranumită "cometa secolului", ar fi supravieţuit trecerii sale pe lângă Soare, au de acum certitudinea că acest vizitator celest, ce a trezit interesul comunităţii ştiinţifice, "a murit".

Niciun comentariu: