miercuri, 4 decembrie 2013

Roşia Montană Gold Corporation, urmărită penal pentru evaziune fiscală şi complicitate la spălare de bani
Roşia Montană Gold Corporation este urmărită penal pentru evaziune fiscală şi complicitate la spălare de bani în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Compania este urmărită penal în dosarul în care este arestat fostul angajat al SGG Marcel Păvăleanu, iar Răzvan Alexe este inculpat. RMGC este una dintre cele 132 de societăţi comerciale faţă de care se fac cercetăr
Bugetul de stat pe 2014, votat în Parlament
Parlamentul României a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014. Băsescu anunță că retrimite bugetul înapoi. Pe repede înainte, cu viteza luminii, parlamentarii USL au votat bugetul de stat pe 2014. Deputaţii şi senatorii s-au grăbit şi au reuşit să voteze toate articolele în doar zece ore.  Însă graba strică treaba, întrucât președintele Băsescu le-a
Telescopul spaţial Hubble a descoperit apă pe cinci exoplanete
Telescopul spaţial Hubble a descoperit urme de apă în atmosferele a cinci exoplanete aflate la câteva trilioane de kilometri de Terra.
Proprietarii de domenii ".ro" vor plăti o taxă anuală de reînnoire
Proprietarii de domenii ".ro" vor plăti o taxă de înregistrare şi una anuală de reînnoire, al căror cuantum va fi stabilit prin ordin al ministrului pentru Societatea Informaţională, la propunerea Registrului naţional RoTLD din ICI Bucureşti, care gestionează cele 700.000 de pagini web din România.
Antonescu: Unirea nu s-a decis la Bucuresti in cabinetul vreunui presedinte. Eu nu vand iluzii, proiectul national al Romaniei este R. Moldova in UE
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Timpul.md, ca unirea Romaniei cu Republica Moldova va deveni un proiect national atunci cand romanii de pe ambele maluri ale Prutului vor decide asta. Presedintele liberal a subliniat ca, in istoria Romaniei "nu s-a facut si nu s-a decis la Bucuresti in cabinetul vreunui presedinte", ci a fost decisa de romanie. P
Municipiul Suceava se încălzeşte în regim centralizat exclusiv cu biomasă
Municipiul Suceava se încălzeşte exclusiv cu biomasă, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu, arătând că firma care administrează noua centrală de cogenerare a municipiului a pus în funcţiune două cazane ce folosesc biomasa drept combustibil, urmând ca un al treilea cazan să fie funcţional.
"Poziţia copilului",de Călin Netzer, marele câştigător la Festivalul Filmului de Autor de la Belgrad
Lungmetrajul "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer, a câştigat marele premiu "Aleksandar Sasa Petrovic" al Festivalului Filmului de Autor de la Belgrad.
Bugetul – între guvern și președinție: Dilema celor șapte cenți și soluția utopică
Practic, guvernul a venit cu soluția închiderii bugetului general consolidat pe deficitul negociat cu FMI la 2,2% din PIB prin majorarea cu circa 20% a accizelor la carburanți (de la 0,36 euro/litru la 0,43 euro/litru la benzină și de la 0,33 euro/litru la 0,40 euro/litru la motorină). Întrebarea este dacă merită acoperirea a patru zecimi din PIB riscul de creștere a inflației și de frânare a creș
Câte linguriţe de zahăr sunt într-un pahar de Coca Cola
Preşedintele european al Coca-Cola a recunoscut într-un interviu acordat unui post britanic de televiziune că cei mai mulţi dintre clienţii companiei "nu îşi dau seama" cât zahăr se află în băutură, scrie Daily Mail.
MOŞ NICOLAE 6 decembrie 2013. MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL NICOLAE şi MOŞ NICOLAE
MOŞ NICOLAE şi SFÂNTUL NICOLAE. Iată mai jos şi câteva FELICITĂRI de SFÂNTUL NICOLAE.
Cum să te fereşti de escrocheriile de pe LinkedIn
Un val de escrocherii are loc în acest moment pe LinkedIn, cea mai mare reţea de socializare profesională din lume, avertizează Bitdefender.
Ştefan Bănică a lansat colindul "O, brad frumos" - VIDEO
Ştefan Bănică lansează, miercuri, împreună cu MediaPro Music, colindul "O, brad frumos", extras de pe albumul "Un Crăciun cu Ştefan Bănică".
Mexicul, in stare de alerta, dupa furtul unei masini care continea cobalt 60, o substanta radioactiva ce ar putea fi folosita pentru producerea unei bombe murdare
Autoritatile mexicane erau in stare de alerta miercuri, in incercarea de a recupera un camion furat in apropiere de Mexico si care transporta o incarcatura radioactiva "extrem de periculoasa" care, daca ar cadea in maini rauvoitoare, ar putea fi folosita pentru fabricarea unei "bombe murdare", scrie AFP.
Adrian Mutu: Venirea mea la Petrolul nu e o garanţie pentru câştigarea titlului
Atacantul Adrian Mutu, care va juca la Petrolul Ploieşti din 2014, fiind împrumutat un an şi jumătate de la gruparea franceză Ajaccio, a declarat, miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, că venirea sa la echipa ploieşteană nu este o garanţie pentru câştigarea titlului de campioană.

Niciun comentariu: