miercuri, 4 decembrie 2013

Scriitorul şi umoristul Octavian Sava a murit la vârsta de 85 de ani
Scriitorul, textierul şi umoristul Octavian Sava a murit, luni seară, la vârsta de 85 de ani, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti.
Corlăţean a discutat cu John Kerry despre Ucraina: Kievul trebuie să respecte statul de drept
Ministrul român de Externe, Titus Corlăţean, a avut marţi, la Bruxelles, o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, în cursul căreia s-a discutat şi despre situaţia din Ucraina, ambele părţi subliniind necesitatea transmiterii unui mesaj coordonat, de susţinere a proceselor democratice.
Frica de a fi singuri ii face pe oameni sa se multumeasca cu mai putin intr-o relatie
Teama de a fi singur este un predictor semnificativ atunci cand bărbatii si femeile se mulțumesc cu mai puțin in relatiile lor, se arată intr-un studiu de la Universitatea din Toronto. Rezultatele sunt publicate in Journal of Personality and Social Psychology.
Cei opt grevişti ai foamei de la Oltchim continuă protestul; doi dintre ei au probleme de sănătate
Cei opt angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care au intrat în greva foamei luni continuă protestul, doi dintre grevişti fiind opriţi la dispensarul medical al combinatului după ce analizele medicale au arătat că au nivelul glicemiei foarte scăzut.
Poliţist cercetat după ce l-ar fi bătut pe primarul unei comune din Constanţa
Un poliţist este cercetat de procurori după ce l-ar fi bătut, pe stradă, pe primarul comunei constănţene Ghindăreşti, edilul susţinând că este a doua oară când este agresat de către poliţist şi că nu ştie din ce motiv.
Statistica menţine estimarea de creştere economică de 1,6% în trimestrul trei şi 2,7% la nouă luni
INS menţine estimarea anunţată în noiembrie privind evoluţia PIB, potrivit căreia economia a crescut cu 1,6% în trimestrul al treilea faţă de precedentele trei luni şi cu 4,1% comparativ cu iulie-septembrie 2012, astfel că la nouă luni avansul este de 2,7%, susţinut de industrie şi agricultură.
Mobilizarea în stradă continuă în Ucraina. "Suntem aici pentru a face revoluţie. Nu ne este frică de nimic"
Premierul ucrainean, a cărui poziţie a fost consolidată prin respingerea moţiunii de cenzură marţi, urma să conducă miercuri dimineaţa o şedinţă a Consiliului de miniştri, în timp ce mobilizarea în stradă nu dă semne că ar slăbi, relatează AFP.
Poliţistul Cristian Cioacă rămâne în arest de sărbători.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca politistul Cristian Cioaca sa ramana in inchisoare de sarbatori. Astfel, judecatorii au respins a noua cerere a politistului de a fi judecat in libertate. Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pent
Belgienii se întreabă dacă românii şi bulgarii vor invada UE de la 1 ianuarie
Un aflux de imigranţi români şi bulgari în Uniunea Europeană a avut deja loc, scrie miercuri pagina electronică belgiană a publicaţiei Nord Eclair, care se întreabă dacă aceştia vor invada UE în contextul anulării la 1 ianuarie a restricţiilor ce le sunt impuse pe piaţa muncii în blocul european.
Galerie foto: Cum arată marile oraşe ale lumii fotografiate de la înălţime
Diverşi fotografi din întreaga lume au surpins imagini impresionante cu marile oraşe ale lumii, , de la înălţime. Iată ce au reuşit.

Niciun comentariu: