duminică, 1 decembrie 2013

Zeci de mii de manifestanţi proeuropeni s-au reunit în centrul Kievului
Zeci de mii de manifestanţi proeuropeni mărşăluiau, duminică, în centrul Kievului şi se îndreptau spre Piaţa Independenţei, în pofida interdicţiei autorităţilor, relatează AFP.
Vin Diesel, Jessica Alba şi James Franco, printre vedetele care regretă moartea actorului Paul Walker
Numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorii Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich, şi-au exprimat, duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american Paul Walker, informează hollywoodreporter.com.
Penelope Cruz spune că alăptatul a ajutat-o să-şi recapete silueta
Actriţa spaniolă Penelope Cruz a dezvăluit, într-un interviu recent, câteva dintre secretele dietei pe care o urmează pentru a avea o siluetă de invidiat, afirmând că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte uşor după cele două naşteri, informează contactmusic.com.
Preşedintele ucrainean va face o vizită în Rusia
Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va efectua o vizită în Rusia într-un viitor apropiat, după ce a refuzat să semneze un acord de asociere cu Uniunea Europeană, a anunţat duminică premierul Mikola Azarov.
1 DECEMBRIE în ţară: Peste 6.000 de oameni la parada de la Vaslui. Circa 2.000 de persoane s-au înghesuit pentru fasole cu cârnaţi şi vin fiert, la Târgu Jiu
Peste 6.000 de persoane au participat, duminică, la Vaslui, la parada organizată de Ziua Naţională, cea mai amplă din ultimii 25 de ani, iar primarul oraşului, Vasile Pavăl, a spus că nu a avut bani să ofere oamenilor şi mâncare.
O rachetă indiană a părăsit orbita terestră, începându-şi călătoria spre Marte
Racheta trimisă de India având la bord o sondă programată să călătorească spre Marte a părăsit orbita terestră, duminică, începându-şi astfel periculosul periplu spre planeta roşie, a anunţat Agenţia spaţială indiană.
VIDEO Ziua portilor deschise la Palatul Victoria. Ponta: Poate azi avem liniste si pace, trebuie sa nu ne suparam cu nimeni!
Premierul Ponta i-a salutat, duminica, cu prilejul Zilei Nationale, pe vizitatorii Palatului Victoria, exprimandu-si speranta ca poate de 1 Decembrie va fi "liniste si pace", astfel incat sa nu se supere nimeni, nici macar opozantii proiectului Rosia Montana, care au venit si ei in vizita la Guvern.
Zeci de mii de manifestanţi proeuropeni s-au reunit în centrul Kievului
Zeci de mii de manifestanţi proeuropeni mărşăluiau, duminică, în centrul Kievului şi se îndreptau spre Piaţa Independenţei, în pofida interdicţiei autorităţilor.
Cătălin Predoiu a obţinut 80,18% din voturi la alegerile interne PDL organizate în regiunea Sud-Est
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a obţinut 80,18% din voturile exprimate la alegerile interne organizate sâmbată, în regiunea de Sud-Est, pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, potrivit unui cetralizator transmis de Biroul de presă al PDL.
1 DECEMBRIE în ţară - Reprezentanţi ai Guvernului şi partidelor, huiduiţi la Alba Iulia. Drapelul naţional, arborat pe Vârful Parângul Mare - FOTO
Aproximativ 2.000 de persoane participă, duminică, la Alba Iulia, la manifestările de Ziua Naţională, iar în timpul depunerilor de coroane la statuia lui Mihai Viteazul reprezentanţii Guvernului şi ai partidelor politice au fost huiduiţi de câteva sute de opozanţi ai proiectului de la Roşia Montană.
Franta vrea sa desfiinteze prin lege prostitutia
Pe clientii prostituatelor din Franta ii asteapta zile grele. Amenda poate sa se ridice la 1.500 de euro, ajungand chiar la 3.000 de euro, in caz de recidiva. Vineri, 29 noiembrie, Adunarea Nationala a Frantei a dezbatut proiectul "Legii pentru inasprirea luptei impotriva sistemului prostitutiei", propus de cativa deputati socialisti si sustinut de ministrul pentru drepturile femeii, Naj
1 DECEMBRIE: Peste 20.000 de oameni au asistat la PARADA organizată cu ocazia Zilei Naţionale. Băsescu şi Ponta, prezenţi la festivităţile de la Arcul de Triumf
Ceremonialul militar cu ocazia Zilei Naţionale a României a început, duminică, în Piaţa Arcului de Triumf, la festivităţi asistând numeroşi oficiali, între care preşedintele Băsescu, premierul Ponta, preşedinţii Camerelor, preşedintele R.Moldova, principele Nicolae, miniştri, lideri ai partidelor.
Nepoata lui JFK a deschis Balul debutantelor de la Paris
Robert Kennedy Jr. şi fiica sa, Kyra, în vârstă de 18 de ani, nepoata fostului preşedinte american John F. Kennedy, au deschis pe un vals ţigănesc, sâmbătă seară, puţin înainte de miezul nopţii, Balul debutantelor de la Paris, organizat în beneficiul Fundaţiei "Copii Asiei".

Niciun comentariu: