duminică, 1 decembrie 2013

Ponta îşi exprimă „o părere personală”: Băsescu avea de mult timp terenul din Călăraşi iar acum a vrut să-l "albească"
Premierul Victor Ponta a spus, duminică, într-un interviu televizat, că el crede că preşedintele Traian Băsescu deţine de mai mult timp terenul din judeţul Călăraşi, dar spre finalul mandatului a vrut să-l "albească" trecându-l pe numele unor membri ai familiei.
Crăciun românesc, cu concert de colinde şi degustare de specialităţi culinare, la Praga
Concert de colinde româneşti şi ceheşti, degustare de specialităţi culinare româneşti, dar şi de vinuri din România vor marca, pe 17 decembrie, la Institutul Cultural Român din Praga, sărbătoarea Crăciunului, informează instituţia din Republica Cehă.
Naomi Campbell, premiată pentru acţiunile ei umanitare, printr-o ceremonie tradiţională a ceaiului
Naomi Campbell a fost premiată de o manieră insolită de consulul Japoniei în Australia, vedetei britanice fiindu-i dedicată o ceremonie tradiţională a ceaiului, în semn de recunoaştere a eforturilor umanitare făcute de top-model în beneficiul familiilor nipone afectate de tsunamiul din 2011.
1 DECEMBRIE la Cluj: Peste 5.000 persoane, la manifestările de Ziua Naţională. Boc şi Uioreanu au dansat Hora Unirii - FOTO
Peste 5.000 de persoane au asistat, duminică, la Cluj-Napoca, la manifestările organizate în Piaţa Avram Iancu cu ocazia Zilei Naţionale, primarul Emil Boc, şeful Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi prefectul Gheorghe Vuşcan dansând Hora Unirii alături de participanţi.
Un canadian a fost arestat pentru spionaj in favoarea Chinei
informtii sensibile legate de apararea nationala canadiana, a anuntat duminica Jandarmeria regala a Canadei, potrivit AFP.
Drapelul national, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangul Mare, de Ziua Nationala
Drapelul national a fost arborat de Ziua Nationala la cota 2.519 pe Varful Parangul Mare, cel mai inalt varf din tara accesibil in luna decembrie, de catre jandarmii montani hunedoreni, dupa un drum de sapte ore prin zapada viscolita la o temperatura sub 0 grade Celsius.
Incidente violente la Kiev
Revoluție la Kiev. Peste 100.000 de ucrainieni pro-Europa au ieșit în stradă și au ocupat Primăria Capitaliei, cerând demisia președintelui Viktor Ianukovici. Peste 100 de polițiști au fost răniți. Ucraina este în pragul unui război civil, după ce președintele Ianukovici  a refuzat să semneze pactul de cooperare cu Uniunea Europeană. Manifestanţii au preluat controlul sediului primăriei Kievului.
Păstrătorii de „rost“.
Fotograful Razvan Voiculescu revine in acest final de an cu un nou album intitulat 'ROST – Esente, gusturi si stari romanesti“, dedicat celor care mai pastreaza cu sfintenie obiceiuri, mestesuguri si traditii ancestrale. Peste 300 de pagini pline-ochi cu fotografii extrem de graitoare spun povestile unei tari care avea candva un sens, un 'rost'. Autorul il considera piesa de incheiere si cea mai a
Violenţe înainte de meciul Steaua - Petrolul.
Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate, potrivit Mediafax. "In timpul deplasarii spre Bucuresti, fanii ploiesteni au oprit coloana in dreptul localitatii Domnesti, s-au dat jos din masini, au devenit foarte violenti fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput s
Ucraina: Presedintele Viktor Ianukovici va efectua o vizita in Rusia
Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici va efectua o vizita in Rusia intr-un viitor apropiat, dupa ce a refuzat sa semneze un acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat duminica premierul Mikola Azarov, transmite AFP.
Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se raceste
Luni, vremea va fi relativ rece dimineata si noaptea, dar la amiaza se vor inregistra valori termice in jurul celor normale pentru prima decada a lunii decembrie si chiar mai ridicate decat media climatologica in sud si in sud-est, informeaza Mediafax.
FOTO. Cum au serbat ardelenii şi bănăţenii 95 de ani de la Marea Unire.
Aniversarea a 95 de ani de la Marea Unire a fost marcata cu fast in principalele orase din Transilvania si Banat. Oamenii au celebrat momnentul in care, la Alba Iulia, Apostolii Unirii, in frunte cu presedintele Marii Adunari Nationale, Gheorghe Pop de Basesti, cu presedintele Consiliului Dirigent, Iuliu Maniu, si cu Vestitorul Unirii, episcopul unit al Gherlei, Iuliu Hossu, alaturi de cei 1.228 d
Marea problemă cu bugetul marilor proiecte.
Audierile de la finele saptamanii trecute din fata Comisiilor de Buget Finante ale Parlamentului nu au reusit sa lamureasca misterul celor 7 eurocenti pe litrul de carburanti care vor fi perceputi suplimentar soferilor de la 1 ianuarie 2014. Unde vor ajunge acesti bani? Cati dintre acestia vor fi destinati cu adevarat constructiei de drumuri sau autostrazi? Sunt alocarile pe 2014 pentru infrastruc
Timofti: România are forţa mentală şi militară a Europei unite.
Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, duminica, in discursul rostit in cadrul receptiei de la Palatul Cotroceni, ca a simtit la parada de la Arcul de Triumf forta mentala si militara a Romaniei, ca parte a Europei unite. "La parada militara de astazi de la Arcul de Triumf, am simtit forta mentala si militara a Romaniei, ca parte a Europei unite", a afirmat Timofti
BOTEZUL nepoatei lui Traian Băsescu: Elena Udrea a postat noi fotografii de la eveniment, pe Facebook - FOTO
Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe profilul personal de Facebook, sâmbătă seara, noi fotografii de la botezul nepoatei preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, în care apare alături de primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.
Fanii Petrolului au fost întorşi din drum înaintea meciului cu Steaua după ce s-au bătut cu jandarmii
Fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum, duminică seară, înaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violenţelor provocate, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.
VIDEO. Băsescu: Unirea cu R. Moldova nu e un ideal pe termen scurt.
Presedintele Traian Basescu a mentionat, duminica, in discursul la receptia de Ziua Nationala, ca a evocat recent "un proiect de tara", respectiv unirea cu Republica Moldova, aratand ca nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie asumat. "Am evocat zilele trecute un proiect de tara, o viziune: am propus o reflectie si am anuntat un deziderat, unul care apartine presedi
REPORTAJ: "Trenul regal Sinaia-Bucureşti a sosit la linia 14", după drumul simbolic de 1 Decembrie - FOTO
Trenul regal şi-a încheiat duminică, la 15.45, drumul simbolic de 1 Decembrie, la peronul 14 al Gării de Nord din Bucureşti, unde membrii casei regale au fost aşteptaţi de sute de persoane fluturând steguleţele tricolore în cinstea lor şi aplaudându-i la coborâre.
VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti
Luni, vremea va fi relativ rece dimineaţa şi noaptea, dar la amiază se vor înregistra valori termice în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii decembrie şi chiar mai ridicate decât media climatologică în sud şi în sud-est.

Niciun comentariu: