duminică, 1 decembrie 2013

Trupul neînsufleţit al lui Paul Walker va fi identificat cu ajutorul fişei dentare
Trupul neînsufleţit al lui Paul Walker, actorul american ajuns celebru pentru rolul său din filmul "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a fost atât de ars încât medicul legist va avea nevoie de fişa lui dentară pentru a-l identifica, scrie TMZ.
Recepţie la Cotroceni cu şefii USL doar în poveştile invitaţilor: "Nelu şi trei premieri au fost: Ponta, Adrian şi Nicu". Blaga şi Videanu, la "unirea" cu Băsescu. FOTO
Fără Victor Ponta şi Crin Antonescu, recepţia de Ziua Naţională oferită de preşedintele Traian Băsescu i-a scos în prim plan pe liderii PDL, Vasile Blaga şi Adriean Videanu care au acceptat invitaţia cu toată răceala afişată în ultimele luni între partid şi fostul şef al său.
FOTO. Bust de bronz al Mariei Tănase, în Parcul Lumea Copiilor.
Un bust de bronz al marii artiste Maria Tanase a fost dezvelit, duminica, de Ziua Nationala, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4. Primarul Cristian Popescu – Piedone, care a dezvelit bustul de bronz al marii artiste, a incercat in acest mod sa aduca un omagiu cantaretei Mariei Tanase care contribuit la propagarea in spatiul international a valorilor artistice si culturale autentice romanesti.
Băsescu: Reîntâlnirea cu fraţii din Republica Moldova nu e un ideal pe termen scurt, dar trebuie să ni-l asumăm
Şeful statului a menţionat, în discursul la recepţia de Ziua Naţională, că a evocat zilele trecute "un proiect de ţară", propunând o reflecţie şi anunţând un deziderat, "de a ne reîntâlni cu fraţii noştri din Republica Moldova", arătând că nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie asumat.
Urmasul lui Badea Cartan a ajuns pe jos, dupa 115 zile, la Columna lui Traian de la Roma
Globetrotter-ul roman Mirel Magop, cel care a plecat pe jos, pe 7 august, din comuna Cartisoara (judetul Sibiu) catre Italia, a declarat, pentru Agerpres, ca de 1 Decembrie, dupa 115 zile, a reusit sa ajunga la Roma, la Columna lui Traian, unde va presara pamant romanesc adus de la Sarmizegetusa.
Costum de baie de groază creat de un grup de artişti americani
Un grup de artişti americani specializaţi în realizarea de efecte speciale, măşti şi costume, au creat un costum de baie neobişnuit care i-ar putea speria pe mulţi la piscină.
Recepţie la Cotroceni cu şefii USL doar în poveştile invitaţilor: "Nelu şi trei premieri au fost: Ponta, Adrian şi Nicu". Îndemnul lui Băsescu la "libertatea de a gândi". FOTO
Fără Victor Ponta şi Crin Antonescu, recepţia de Ziua Naţională oferită de preşedintele Traian Băsescu i-a scos în prim plan pe liderii PDL, Vasile Blaga şi Adriean Videanu care au acceptat invitaţia cu toată răceala afişată în ultimele luni între partid şi fostul şef al său.
Băsescu, de Ziua Naţională a României: Avem spaţiul public inundat de idei şi teme ce ţin de agendele politice
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în discursul susţinut la recepţia de Ziua Naţională a României, organizată la Palatul Cotroceni, că spaţiul public este inundat de idei şi teme ce ţin de agendele politice, dar şi de instrumente de acaparare a minţii.
Mircea Crisan, Marina Voica si comunismul
Bancurile si slagarele ne-au ajutat sa respiram sub gheața comunista. Erau antidoturi la greața, spaima, dezgust, plictis. In anii 60, regimul devenise ceva mai flexibil, se permiteau anumite glume cu dublu inteles, se incuraja muzica usoara romaneasca, diferita de cantecele venite din marea Uniune. Securitatea era mereu in alerta, dar nu actiona cu aceeasi ferocitate ca in trecut. Pe acest fond,
VIDEO Traian Basescu, mesaj de Ziua Nationala: Spatiul public, inundat de instrumente de acaparare a mintii si spiritului oamenilor in interesul grupurilor de afaceri sau al unor trusturi de presa
Presedintele Traian Basescu a afirmat, in discursul sustinut duminica seara la Cotroceni cu prilejul receptiei oferite cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca spatiul public este "inundat de idei si teme ce tin de agendele politice, dar si de instrumente de acaparare a mintii si spiritului oamenilor in interesul grupurilor de afaceri sau al unor trusturi de presa."Presedintele a amintit
Paul Walker a lăsat în urmă o fiică de 15 ani
Paul Walker, actorul american în vârstă de 40 de ani care a murit duminică într-un accident de maşină, a lăsat în urmă o fiică de numai 15 ani.
Eşecul Vilnius şi principiul vaselor comunicante.
In ziua de joi, 9 aprilie 2009, o coloana oficiala formata din sase masini trecea granita Romaniei pe la Albita. Coloana aducea la Bucuresti pe ambasadorul Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, si ministrul consilier, Ioan Gaboreanu, declarati cu o zi inainte personae non gratae de catre autoritatile de la Chisinau. Pe 24 aprilie, dupa o imunda campanie de presa, autoritatile R. Moldova aunta ca
Principele Radu, la inaugurarea Salonului Regal din Bucureşti: Trecutul şi prezentul consolidează viitorul României - FOTO
Principele Radu a declarat duminică, la inaugurarea Salonului Regal de la Gara de Nord din Bucureşti, că "trecutul şi prezentul nu fac decât să consolideze viitorul României", el apreciind, totodată, că redeschiderea Salonului reprezintă îndreptarea ţării "cu paşi iuţi către viitor".
VIDEO. Cum s-a răzbunat un chiriaş pe proprietarul care l-a păgubit cu 1.800 de euro
Nemulţumit că proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie nu i-a returnat garanţia plătită la început, un francez a pus la cale un plan de răzbunare.

Niciun comentariu: