marți, 14 ianuarie 2014

Ajaccio: Adrian Mutu şi-a reziliat contractul
Clubul francez AC Ajaccio a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii români Adrian Mutu şi Ştefan Popescu.
Andreea Mantea este noua Burlăciță de la Antena 1
Rămasă fără job și fără iubit, Andreea Mantea se va lăsa cucerită de bărbați în sezonul doi al show-ului matrimonial Burlățița de la Antena 1.  Frumoasa brunetă vrea să-și găsească dragostea în sezonul doi al show-ului matrimonial de la Antena 1. Andreea Mantea îi calcă astfel pe urme Biancăi Drăgușanu și se dă pe mâna lui Botezatu. Andreea Mantea poate zice acum că l-a prins pe Dumnezeu de picio
Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Australian Open
Tenismanul Victor Hănescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marţi, în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.
Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open
Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 11 şi locul 11 WTA, s-a calificat, marţi, în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.
Călătorie pe Lună: Cum era imaginat zborul în spaţiu acum o sută de ani - FOTO, VIDEO
Un cadru dintr-un film realizat acum 112 ani rămâne una dintre imaginile emblematice ale cinematografului şi ale zborului în spaţiu deopotrivă.
Comisia Europeană respinge dezbaterea privind migrarea românilor şi bulgarilor ca "emoţională şi eronată"
Muncitorii din Europa de Est, inclusiv românii şi bulgarii, reprezintă un avantaj pentru economiile altor state UE, a afirmat luni Comisia Europeană (CE), subliniind că spectrul unui "aflux masiv" al acestor muncitori este "nefondat", relatează site-ul Radioteleviziunii Belgiene Francofone (RTBF).
Poliţişti răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR
Doi poliţişti şi o persoană pe care aceştia o însoţeau pentru o expertiză la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce maşina de poliţie în care se aflau şi care aparţine Inspectoratului Judeţean Vâlcea s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, în judeţul Argeş.
Scandal la o grădiniţă din Clinceni: Părinţii au sesizat nereguli privind colectări de bani.
Un nou caz de colectari abuzive de bani a fost semnalat la gradinita numarul 1 din Clinceni. Mai multi parinti ai caror copii vin la aceasta gradinita au sesizat inspectoratul scolar Ilfov ca la unitatea de invatamant ar fi mai multe nereguli. Principala problema o reprezinta cotizatiile anuale cerute parintilor si conditionate de cadre didactice, conform b1tv. Citeste si: Nou scandal in scoli: In
Cât va încasa fostul jurnalist Radu Soviani de la ASF pentru „servicii de comunicare”
Firma RST Media, controlată integral de purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Radu Soviani, va furniza instituţiei servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.
Explozie puternică într-un bloc. O femeie a murit după ce s-a aruncat de la balcon, speriată de flăcările incendiului provocat de deflagraţie
Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţă, într-un bloc din localitatea bistriţeană Sângeorz-Băi, iar o femeie de la apartamentul de la mansardă a murit după ce s-a aruncat de la etaj pentru a se salva, în timp ce ceilalţi aproximativ 60 de locatari au fost evacuaţi de către pompieri.
"Mirosul" fricii, transmis genetic timp de două generaţii
"Mirosul" fricii poate fi moştenit genetic şi poate fi transmis timp de două generaţii, au arătat oamenii de ştiinţă de la Emory School of Medicine din Georgia, care au realizat un studiu pe şoareci.
Perchezitii la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane suspectate de santaj si camatarie. Primarul Alexandru Stoica, printre cei vizati
Politistii de la IPJ Ialomita fac zece perchezitii, marti dimineata, la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane suspectate de santaj, camatarie, inselaciune, fals si uz de fals, transmite Mediafax.
Arma secretă a ruşilor a ajuns piesă de muzeu. GALERIE FOTO
Avionul Bartini Beriev VVA-14 a fost proiectat în anii '70 în Uniunea Sovietică.
Cristoiu: “Sunt două posibilităţi. Sau Ponta n-a plecat din ţară. Sau avem o presă de rahat”
"E posibil ca nimeni din presă să nu fi aflat dacă Ponta a fost la Roma? Eu unul cred c-a stat pitit în țară"

Niciun comentariu: