marți, 14 ianuarie 2014

STEAUA - DINAMO şi PETROLUL - ASTRA în SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI
TRAGEREA LA SORŢI pentru SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI 2013-2014 are loc marţi, la ora 15.30, la Casa Fotbalului din Bucureşti.
Ungureanu: Textul revizuit al Constituţiei e dăunător pentru viaţa politică şi toxic pentru România
Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că el cheamă "la un boicot general la adresa referendumului privind revizuirea Constituţiei", arătând că textul revizuit al Legii fundamentale este "dăunător pentru viaţa politică şi toxic pentru România".
Primarul Botosaniului ofera un apartament, prin tragere la sorti, elevilor de liceu care termina anul cu media peste 9,00
Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, are in vedere organizarea unei tombole pentru elevii din clasele IX-XII din oras care obtin cel putin media 9 in acest an scolar. Potrivit acestuia, marele premiu al tombolei va fi un apartament in municipiul Botosani, care va fi acordat in urma unei trageri la sorti, transmite Agerpres.
ASF, ajutată de firma purtătorului de cuvânt să comunice pentru 6.000 de euro/lună.
Firma RST Media, controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Radu Soviani, va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani. Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purta
Autorul atacului din Vitan rămâne în arest încă 30 de zile
Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă a lui Vitalie Proca, în dosarul în care este acuzat că, în noiembrie 2012, a împuşcat un tânăr pe o stradă din cartierul Vitan din Capitală, pe care l-a confundat cu Dumitru Puiu Mironescu.
FOTO: Cum arată femeia care bea 40 de beri în fiecare zi
O femeie de 35 de ani din Marea Britanie se află pe moarte, după ce, timp de 15 ani, a consumat 40 de beri şi o sticlă de cidru pe zi, scrie Daily Mail.
Franck Ribery, dezamăgit că nu a câştigat Balonul de Aur. Vezi ce spune francezul.
Mijlocasul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a declarat, marti, pentru Bild, ca este dezamagit de faptul ca nu a castigat Balonul de Aur, dar a precizat ca este fericit ca totul s-a terminat, potrivit Mediafax. "Evident mi-ar fi placut sa castig, dar este in regula. Noi, jucatorii de la Bayern Munchen, incepand cu mine, suntem mandri ca am fost prezent in aceasta finala. In sc
Vunk susţine concertul "Flori, fete, hituri, cântăreţi" pe 6 martie, în Hard Rock Café din Capitală
Trupa Vunk va susţine concertul "Flori, fete, hituri, cântăreţi" în Hard Rock Café din Capitală, pe 6 martie, de la ora 21.00.
Michael Fassbender ar putea juca în noul film din franciza "Războiul stelelor"
Michael Fassbender ar putea face parte din distribuţia celui de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor", afirmă presa hollywoodiană, potrivit căreia personajele Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Han Solo vor primi roluri mai consistente.
Swoboda cere reguli comune pentru acordarea cetăţeniei în statele UE, exemplificând cu moldovenii
Uniunea Europeană ar trebui să aibă reguli comune de acordare a cetăţeniei, a declarat, marţi, liderul grupului S&D din PE, Hannes Swoboda, dând ca exemplu decizia preşedintelui Traian Băsescu de a acorda cetăţenie "din belşug" moldovenilor.
Peste 70% din şcolile din România nu sunt asigurate cu un sistem de pază.
Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza, ceea ce poate duce la cresterea numarului de incidente in unitatile de invatamant, se arata intr-un raport al prezenta, marti, intr-o conferinta de presa. "Peste 90% din infractiunile sesizate, in 2013, s-au comis in interiorul scolilor si doar 10% in afara acestora. Printre principalele cauze care au dus la savarsirea
Cand operam alunitele?
In “folclorul” medical romanesc exista bine intiparita ideea ca nu e bine sa umbli la alunite, deoarece operatia ar declansa un cancer mortal. Care este adevarul? Principiul oncologic fundamental este sa reduci masa tumorala, ca sa ii dai o sansa organismului in lupta cu boala, deci daca ACEA pata bruna chiar este un cancer, tot e mai bine daca il excizezi corect. Cancerul derivat din celule pigme
Schumacher a fost operat din nou. Este în stare critică, dar stabil.
Medicii din Grenoble l-au oprat din nou pe Michael Schumacher, pentru a investiga daca a suferit leziuni pe creier. Fostul campion de Formula 1 se afla in continuare in stare critica, potrivit B1tv Citeste si: Noi detalii despre accidentul lui Schumacher Doctorii au fost nevoiti sa ii indeparteze o mica portiune din craniu pentru a elibera presiunea de pe creier. Citeste si: Sotia lui Schumacher c
YouTube a lansat un nou sistem de administrare a comentariilor online
YouTube a lansat un nou sistem online care permite utilizatorilor să vizualizeze, să răspundă şi să modereze comentariile online într-o singură rubrică, informează bbc.co.uk.

Niciun comentariu: