miercuri, 8 ianuarie 2014


Un nou dosar penal la Pungeşti: Sunt vizaţi 12 protestatari, pentru tulburare de posesie
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au întocmit un nou dosar penal la Pungeşti, în care sunt vizate 12 persoane, pentru tulburare de posesie, în urma unei plângeri depuse de Asociaţia Crescătorilor de Animale în care se arată că protestatarii au ocupat abuziv islazul comunal.
Primaria Arad plateste 1,5 milioane de euro pentru o pista de bicilete de 12,5 km si reabilitarea falezei Muresului
Primaria Arad plateste circa 1,5 milioane de euro (5,5 milioane lei plus TVA)  pentru construirea unei piste de biciclete pe faleza Muresului, intre Podul rutier Micalac si Padurea Ceala (12,5 km) si reabilitarea falezei. Contractul pentru realizarea lucrarilor a fost semnat miercuri, iar firmele care au castigat licitatia sunt SYL CON TRANS, ELECTRO CONSTRUCTsi LILE SERVICE G.C.
ŞOCANT. Imaginile care te vor face să te asiguri chiar şi atunci când eşti pe drumul cu prioritate - VIDEO
Un spot publicitar despre siguranţa în trafic cu un mesaj şocant a devenit viral pe internet la scurt timp de la publicarea sa
Ministerul Sănătăţii: Angajatul Aeroportului Sibiu care a murit nu avea gripă, însă unul dintre angajaţii internaţi are
Angajatul Aeroportului Sibiu care a încetat din viaţă luni nu avea gripă, arată diagnosticul stabilit de medicii legişti, potrivit căruia decesul a fost cauzat de tromboembolie pulmonară şi pneumonie acută interstiţială, pe fondul altor afecţiuni, informează Ministerul Sănătăţii, adăugând că unul dintre cei doi angajaţi ai aeroportului, care au fost internaţi, are virusul gripal AH3N2.
Erste: Amploarea relaxării monetare a depăşit aşteptările noastre
Amploarea relaxării monetare anunţată miercuri de Banca Naţională a României (BNR) a depăşit aşteptările analiştilor Erste, care anticipau în principal reducerea rezervelor minime obligatorii în lei.
Madonna are un nou iubit. Cine este acesta - FOTO
Cântăreaţa Madonna, care s-a despărţit la începutul lunii decembrie 2013 de dansatorul Brahim Zaibat, după o relaţie care a durat trei ani, are un nou iubit, Timor Steffens.
Retailerul de încălţăminte Leonardo şi-a deschis magazin online
Retailerul român de încălţăminte şi marochinărie Leonardo, aflat în insolvenţă, şi-a deschis magazin online, potrivit unui anunţ al companiei.

Niciun comentariu: