miercuri, 8 ianuarie 2014

Deputatul PSD Vasile Gliga, judecat pentru că şi-a angajat soţia la Parlament
Deputatul PSD Vasile Gliga a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), pentru conflict de interese, fiind acuzat că şi-a angajat soţia la biroul său parlamentar, în perioada ianuarie 2009 - martie 2011.
Zgonea: Băsescu continuă să saboteze eforturile Guvernului, blochează scăderea preţurilor la energie
Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea afirmă că preşedintele Traian Băsescu continuă să saboteze eforturile Guvernului USL şi blochează scăderea preţurilor la energie, prin retrimiterea la Parlament a legii de aprobare a ordonanţei prin care este reeşalonată acordarea de certificate verzi.
Un român suspectat de profanarea unei biserici a fost arestat la Paris
Un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat în Franţa sub acuzaţia că ar fi profanat o biserică din Paris, informează site-ul de ştiri MetroNews.fr.
România va deschide în acest an birouri de promovare turistică la Tokyo, Tel Aviv şi Bruxelles
România va deschide în acest an trei birouri de promovare turistică la Tokyo, Tel Aviv şi Bruxelles, dar va renunţa la activitatea din Paris, a declarat agenţiei MEDIAFAX Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism.
Sute de persoane aşteaptă şi de opt ore pe Aeroportul Cluj, unde multe curse au fost anulate - FOTO
Sute de persoane aşteaptă, miercuri, pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj-Napoca ridicarea ceţii şi decolarea avioanelor spre destinaţii externe sau interne, o parte dintre pasageri, care stau şi de opt ore în incinta unităţii, reclamând că nu au primit informaţii despre reluarea zborurilor.
Câte autoturisme s-au cumpărat prin programul Rabla în 2013
Peste 13.000 de autoturisme noi au fost cumpărate anul trecut prin programul Rabla, în cadrul căruia au fost disponibile 23.000 de tichete valorice de câte 6.500 de lei, pentru persoanele fizice şi juridice care au casat automobile mai vechi de 10 ani.
Gigi Becali ar putea lucra în timpul executării pedepsei pentru naşul său Gheorghe Hagi
Gigi Becali ar putea lucra, în cadrul regimului deschis de detenţie, la clubul Viitorul Constanţa, deţinut de Gheorghe Hagi, după ce miercuri a fost semnat un contract cu Penitenciarul Poarta Albă privind repartizarea la muncă a mai multor deţinuţi, pentru "întreţinere terenuri şi clădiri sportive".
Tânăra care cântărea 16 kilograme la 19 ani, externată şi dusă într-un centru de plasament
Tânăra de 19 ani care cântărea 16 kilograme a fost externată, miercuri, de la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi şi urmează să fie preluată într-un centru de plasament din judeţul Suceava, unde va fi îngrijită de personal specializat până la reintegrarea în familie.
Angajaţii din penitenciare ameninţă cu proteste, nemulţumiţi de condiţiile de muncă
Angajaţii din penitenciare ameninţă cu acţiuni de protest dacă nu vor fi îmbunătăţite condiţiile de lucru, reclamând că lipsesc cele mai elementare dotări, cum ar fi mijloacele de imobilizare şi atenţionând că numărul insuficient de personal reprezintă un risc major pentru siguranţa unităţilor.
Aproape unu din trei americani s-a confruntat cu sărăcia în perioada 2009-2011
Aproape unu din trei americani s-a confruntat cu sărăcia timp de cel puţin două luni în cursul recesiunii economice, un nivel mai mare decât în cursul unui interval precedent de trei ani, potrivit unui studiu al Biroului de Recensământ publicat miercuri, relatează AFP.
Situaţie grea pentru Cristian Chivu. "Calvarul lui pare fără sfârşit"
Fundaşul Cristian Chivu a revenit la Miami pentru o consultaţie la clinica la care a suferit, în luna august 2013, o intervenţie chirurgicală la un deget al piciorului drept, informează interlive.it
Papa Francisc, într-o ipostază inedită, de Bobotează - FOTO
Papa Francisc a purtat pe umeri un miel, oferit de o femeie ce lua parte la reconstituirea scenei Naşterii Domnului, cu prilejul Epifaniei.

Niciun comentariu: