miercuri, 8 ianuarie 2014


IICCMER va posta pe internet înregistrări ale emisiunilor de la Radio Europa Liberă din ...
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc a primit 125 de inregistrari in format digital ale emisiunilor realizate de Departamentul Romanesc al Radio Europa Libera in decembrie 1989, pe care le va posta pe internet, informeaza Mediafax. Potrivit Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER), acest demers face parte d
Avocata învăţătoarei care a cerut CADOURI NESIMŢITE de Crăciun: A fost interpretată greşit
Avocata Danielei Blându, învăţătoarea de la Şcoala Maria Rosetti nemulţumită de cadourile de Crăciun, a declarat că banii au fost strânşi de la părinţi pentru cadourile de Crăciun, iar ancheta administrativă de la şcoală este în desfăşurare.
Înregistrări ale emisiunilor de la Radio Europa Liberă din decembrie 1989, primite de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului. Unde vor putea fi disponibile
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc a primit 125 de înregistrări în format digital ale emisiunilor realizate de Departamentul Românesc al Radio Europa Liberă în decembrie 1989, alte 415 materiale, din perioada 1956-1991, fiind achiziţionate anul trecut.
Statistic, ramanem cu 50 de euro lunar. Practic, avem fiecare un deficit lunar de 85 de lei
Romanii au cheltuit in toamna anului trecut 2.267 de lei lunar dintr-un venit total de 2.528 de lei, trei sferturi din bani ducandu-se pe consum, se arata intr-un comunicat transmis  miercuri de statisticienii romani. Statisticienii masoara veniturile totale adunand la veniturile banesti si pe cele in natura. Din acest punct de vedere, veniturile banesti, de 2.182 lei sunt mai mici decat cheltuiel
Angela Merkel folosea schiuri din fosta RDG, care nu se mai fabrica din 1995
Unul din detaliile observate in fotografiile publicate marti privind vacanta Angelei Merkel in Alpii elvetieni a fost marca schiurilor folosite de cancelar: modelul Germina, originar din fosta Republica Democrata Germana (RDG, de unde provine Merkel) si care nu se mai fabrica din anul 1995, noteaza miercuri ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.
Un bărbat din Taiwan a supravieţuit 60 de ore în mare fără să ştie să înoate
Un bărbat din Taiwan a supravieţuit 60 de ore în apa mării, deşi nu ştie să înoate, scrie BBC. Tseng Lien-fa (42 de ani) se afla pe o plajă din regiunea Hualien, căutând ţipari, când a fost luat de valurile mari şi dus pe o altă plajă, la distanţă de 75 de kilometri.
Motive pentru care viaţa oamenilor frumoşi este mai uşoară
Contrar credinţei populare, frumuseţea nu este subiectivă deoarece, în general, bărbaţii şi femeile cad de acord asupra persoanelor care sunt sau nu atrăgătoare.
STUDIU. Care este numărul maxim de prieteni apropiaţi pe care îi putem avea
Cercetătorii de la Universitatea Oxford au realizat un studiu ale cărui rezultate au demonstrat că fiecare om poate avea, în mod natural, doar un anumit număr de prieteni.
Cum îţi dai seama dacă eşti bolnav doar privindu-te în oglindă
Chiar dacă un diagnostic foarte exact nu poate fi pus decât de un medic specialist, anumite afecţiuni pot fi „citite” cu ajutorul anumitor semne vizibile pe chipul fiecăruia.
Ipoteza unui neurolog: ADHD nu există
Numărul persoanelor diagnosticate cu ADHD creşte de la un an la altul, dar neurologul Richard Saul susţine că această boală nu există, iar acest diagnostic este pus pentru a masca alte afecţiuni
Ce aplicaţii mobile te ajută să îţi organizezi munca la birou.
Odata cu noul an, incep si zecile de task-uri, deadline-urile stranse si numarul mare de intalniri la serviciu, iar toate acestea pot pune in dificultate pana si cea mai organizata persoana, care isi poate pierde concentrarea si poate scapa din vedere anumite lucruri. Aplicatiile mobile pot ajuta angajatii sa isi creasca productivitatea la birou, printr-o gestionare eficienta a timpului si o usura
Accidentul lui Michael Schumacher: PRIMELE REZULTATE ale anchetei
Parchetul şi anchetatorii în cazul accidentului de schi suferit de Michael Schumacher în Alpii francezi au susţinut o conferinţă de presă, miercuri, la Albertville. Normele de marcare a pârtiilor au fost respectate de staţiunea Meribel, schiurile utilizate de fostul pilot nu au cauzat accidentul, iar acesta schia cu o viteză normală pentru nivelul său în acest sport.
Rusia a interzis orice lichide la bordul avioanelor, cu o lună înainte de Jocurile Olimpice de la Soci
Autorităţile ruse au interzis aducerea oricărui fel de lichide la bordul avioanelor de linie, inclusiv în cele mai mici cantităţi, cu o lună înainte de Jocurile Olimpice (JO) de Iarnă de la Soci, în urma unor atentate sângeroase, potrivit serviciilor aeroportuare, relatează AFP.
Bucureşti, în topul ieftinirilor la locuinţe.
Timisoara este singurul oras mare din Romania unde pretul mediu al locuintelor a crescut anul trecut, in conditiile in care in Bucuresti s-a inregistrat cea mai mare scadere, astfel ca per ansamblu apartamentele s-au ieftinit cu 8,2%,

Niciun comentariu: