miercuri, 8 ianuarie 2014

Dosarul învăţătoarei de la Şcoala 10 acuzată că le cerea cadouri părinţilor a ajuns la Poliţie
Dosarul deschis pe numele învăţătoarei de la Şcoala nr. 10 din Capitală acuzată că cerea cadouri de la părinţii elevilor a fost trimis, miercuri, de procurori la Secţia 6 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor, anchetatorii urmând să stabilească lista persoanelor care vor fi citate pentru audieri.
Anchetă la Colibaşi după ce deţinuţii au postat pe Facebook fotografii de la masa de Revelion
Conducerea Penitenciarului Colibaşi a declanşat o anchetă şi a decis sancţionarea mai multor deţinuţi după ce pe Facebook au fost postate fotografii făcute în penitenciar cu telefonul mobil, de Revelion, deţinuţii apărând în faţa unei mese încărcate cu mâncare, fructe, sucuri sau ţigări.
FOTO. Transformarea impresionantă a unei tinere de 28 de ani. "Am decis că trebuie să încep să mă iubesc pe mine"
Supărată că iubitul ei a părăsit-o, o tânără în vârstă de 28 de ani din Alabama, SUA, a decis să facă o schimbare importantă în viaţa sa.
Vârsta mijlocie nu mai începe la 40 de ani. Cum s-a modificat speranţa de viaţă
Specialiştii de la Departamentul pentru Muncă şi Pensii (Department for Work and Pensions / DWP) din cadrul guvernului britanic au realizat un raport ce relevă faptul că speranţa de viaţă este în continuă creştere.
Top 3 alimente benefice pentru ficat
Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman
Ion Iliescu, primul pesedist care NU CREDE că Năstase a fost condamnat politic
Fostul şef al statului Ion Iliescu a declarat, miercuri, la RFI, că Adrian Năstase a devenit pe nedrept şi în mod exagerat simbolul corupţiei în România, el spunând că noua condamnare a acestuia este un coşmar, o chestiune care devine agasantă, dar că el nu crede în conexiunea cu politicul.
Singurul oraş mare din România unde locuinţele s-au scumpit în 2013
Timişoara este singurul oraş mare din România unde preţul mediu al locuinţelor a crescut anul trecut, în condiţiile în care în Bucureşti s-a înregistrat cea mai mare scădere, astfel că per ansamblu apartamentele s-au ieftinit cu 8,2%, potrivit unui studiu al imobiliare.ro, realizat în şase oraşe.
Iliescu, despre condamnarea lui Năstase: Devine agasantă chestiunea
Fostul şef al statului Ion Iliescu a declarat, miercuri, la RFI, că Adrian Năstase a devenit pe nedrept şi în mod exagerat simbolul corupţiei în România, el spunând că noua condamnare a acestuia este un coşmar, o chestiune care devine agasantă, dar că el nu crede în conexiunea cu politicul.
Imparatul oualor: Contributii la portretul lui Adrian Nastase
Cand ajungi personalitate publica trebuie sa te astepti ca biografia sa-ti fie scormonita, pusa sub lupa, explorata, intoarsa pe toate partile. Adrian Nastase a fost ministru de externe, premier, presedinte al Camerei Deputatilor, sef de mare partid pretins socialist, candidat prezidential si multe altele. Profesor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, mentor al premierului plagiat

Niciun comentariu: