marți, 7 ianuarie 2014

Plăţi sociale necuvenite de 5,7 milioane de euro, în 2012, la Ministerul Muncii.
Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) a facut, in 2012, plati eronate in valoare de aproape 27 de milioane de lei - aproximativ 6 milioane de euro - potrivit unui raport de audit al Curtii de Conturi a Romaniei. Citeste si: Campeanu: Nu sustin propunerea privind majorarea alocatiei de stat pentru copii, nu sunt fonduri In raport se arata ca 'la nivelul
Scandal la Poliţia Argeş generat de o postare pe Facebook a purtătorului de cuvânt
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu, este cercetat prealabil şi nu mai reprezintă imaginea instituţiei, după ce a postat un mesaj pe Facebook în care reclama mizeria dintr-o piaţă, mesajul fiind interpretat drept o critică la adresa colegilor săi, pentru lipsa de implicare.
Vladimir Putin sărbătoreşte Crăciunul pe stil vechi la Soci
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a celebrat, în noaptea de luni spre marţi, Crăciunul pe stil vechi la Soci, unde vor avea loc Jocurile Olimpice de iarnă (7-23 februarie).
Duşa: MApN va scoate la concurs mai multe funcţii de comandă şi de conducere în minister
MApN va scoate la concurs mai multe funcţii de conducere din minister, dar şi de comandă, "începând de la locţiitorii categoriilor de forţe şi comandanţi militari până la nivelul brigăzilor", potrivit declaraţiilor făcute, marţi, de ministrul Mircea Duşa.
Mogulul media chinez Run Run Shaw a murit la vârsta de 106 ani
Mogulul media chinez Run Run Shaw, care a construit un imperiu în Asia în domeniile cinematografiei şi televiziunii, a decedat marţi, la vârsta de 106 ani.
Când este recomandat să iei antibiotice?
La fiecare durere de gât sau de ureche, ne tratăm cu antibiotice. De cele mai multe ori, în dozele pe care ni le prescriem de unii singuri. E bine, e rău? Când nu trebuie să întrecem măsura?
Acordul UE-SUA si gazele de sist. Nu negociem dereglementari, afirma partea europeana
Agenda de negociere a acordului transatlantic de liber schimb UE-SUA nu contine eliminarea unor restrictii europene privind fracturarea hidraulica in exploatarea hidrocarburilor, carnea tratata cu hormoni si alimentele din organizme modificate genetic, afirma echipa europeana de negociarori.
Cateva observatii despre condamnarea lui Adrian Nastase
Fostul premier Adrian Nastase intra pentru a doua oara in inchisoare dupa mai putin de doi ani de la preluarea puterii de catre PSD si PNL. O realitate seaca, de neconceput pentru politicienii care conduc azi Romania. Pentru unii ca Dan Voiculescu, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare in dosarul ICA, este un mare semnal de alarma. El si ceilalti politicieni influenti trimisi in j
Dosarul de corupţie Transformatorul se apropie de final. Relu Fenechiu condamnat pe fond la cinci ani cu executare: "Îmi este teamă pentru familia mea"
Dosarul în care fostul ministru Relu Fenechiu este judeat la Curtea Supremă are un nou termen, marţi 7 ianuarie. Cauza de corupţie în care Fenechiu este acuzat că a trucat câteva zeci de licitaţii publice se apropie de final. Pe fond Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, acesta marcând şi o premieră în România, condamnarea unui ministru în funcţie.
CES 2014. Intel a prezentat un computer de dimensiunile unui card de memorie
CES 2014. Intel a lansat Edison, un nou computer încorporat într-un dispozitiv de tip card SD, cu capabilităţi wireless - Wi-Fi şi Bluetooth - şi suport pentru mai multe sisteme de operare.
Băsescu: Declaraţiile lui Ponta despre justiţie aduc prejudicii României. ...
UPDATE Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentata de proaspat-alesii presedintele-judecator Adrian Bordea si vicepresedintele-procuror Gheorghe Muscalu, a reactionat greu, abia dupa ce Presedintia a condamnat atacurile premierului Victor Ponta la adresa Justitiei dupa condamnarea lui Adrian Nastase la 4 ani inchisoare in dosarul "Zambaccian". CSM a dat doar un c
Băsescu îi cere "imperativ" lui Ponta să înceteze de îndată orice atac la adresa justiţiei
Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut, marţi, "imperativ" prim-ministrului Victor-Viorel Ponta "să înceteze de îndată orice atac la adresa justiţiei şi să reintre în atribuţiile constituţionale ale funcţiei de prim-ministru".

Niciun comentariu: