duminică, 9 februarie 2014


Bărbat prins când conducea cu aproape 240km/oră, pe Autostrada Transilvania
Un bărbat din judeţul Sălaj a fost prins, duminică, de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu 238 de kilometri la oră, pe Autostrada Transilvania, şoferul fiind amendat şi rămânând fără permis pentru trei luni.
Aproape 1.000 de poliţişti cercetaţi prealabil pentru abateri disciplinare
Aproape 1.000 de poliţişti sunt cercetaţi prealabil, la nivel naţional, dintre care 650 provin din structurile de ordine şi siguranţă publică, iar cei mai puţini sunt de la unităţile de combatere a criminalităţii organizate, potrivit Poliţiei Române.
Manifestaţie împotriva Femen la Paris
Şase sute de persoane, potrivit poliţiei, s-au reunit sâmbătă la Paris pentru a cere dizolvarea mişcării feministe Femen, considerată "sectantă" şi care îl "urăşte pe Dumnezeu", şi expulzarea uneia dintre refugiatele lor politice în Franţa, ucraineanca Inna Şevcenko.
Pentagonul, după modelul ”Misiune imposibilă”: Caută componente electronice care să se autodistrugă
Pentagonul s-a lansat în căutarea unor componente electronice efemere, capabile să se autodistrugă pentru a nu cădea în mâinile inamicilor, după modelul serialului "Misiune imposibilă".
Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor face echipă şi la TV
Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, gazdele matinalului de la Radio ZU, vor face echipă şi la TV,
Emil Boc anunta ca intra in Fundatia Miscarea Populara
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PDL), a anuntat duminica, cu ocazia unei dezbateri publice, ca a acceptat sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara. Edilul a adaugat ca poate contribui la unificarea dreptei, lucru ce ar putea duce la castigarea alegerilor din acest an.
Pentagonul este în căutarea unor componente electronice care să se autodistrugă, pentru a nu cădea în mâinile inamicilor
Pentagonul s-a lansat în căutarea unor componente electronice efemere, capabile să se autodistrugă pentru a nu cădea în mâinile inamicilor, după modelul serialului "Misiune imposibilă", relatează AFP.
Microbuz cu 18 locuri, depistat în trafic având 39 de pasageri
Un microbuz cu 18 locuri, dar în care se aflau 39 de pasageri a fost depistat în trafic, în judeţul Suceava, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de verificare a legalităţii în domeniul transporturilor rutiere publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Suceveancă înşelată cu 1.700 lei de o persoană care i-a spus că a câştigat un premiu de 30.000 lei
O femeie din judeţul Suceava a reclamat la Poliţie că a fost înşelată cu 1.700 de lei de o persoană care i-a spus că este director al unei firme de telefonie şi că trebuie să vireze suma respectivă într-un cont, pentru a obţine un câştig de 30.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Prima reacţie a premierului Ponta după discursul critic al preşedintelui Băsescu
Victor Ponta a declarat pentru gândul că Traian Băsescu este "iresponsabil"
Băsescu despre Boc: Am fost doi parteneri extraordinari
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că el şi fostul premier Emil Boc au fost "doi parteneri extarordinari", care au trecut prin "momente care îi leagă pentru totdeauna".
Român furat de bani de un magazin, la plata cu cardul, iar BCR a aprobat frauda
Sebastian Jacotă a cumpărat un produs de la un magazin din Mall-ul din Băneasa și s-a trezit că BCR, banca la care avea deschis contul, i-a permis magazinului să-i ia mai mulți bani din cont. BCR girează fraudele bancare și permite magazinelor să retragă bani din contul clienților, mai mult decât prețul produselor. A pățit-o un bucureștean pe 22 decembrie 2013. Sebastian Jacotă a cumpărat de la ma
Reacţii adverse: Ce arată testele vaccinului de la Cantacuzino.
Vaccinul antigripal produs la Institutul Cantacuzino a fost testat, in cadrul studiului clinic, pe 62 de persoane cu varste intre 20 si 80 de ani, reactiile adverse fiind minore, similare cu cele inregistrate la persoane care s-au vaccinat cu produsul din import, potrivit Ministerului Sanatatii, consemneaza Mediafax. Ministerul Sanatatii a prezentat corespondenta purtata cu institutiile nationale
70.000 de manifestanţi ai opoziţiei s-au adunat în centrul Kievului
Aproximativ 72.000 de manifestanţi ai opoziţiei s-au reunit duminică la prânz în piaţa Independenţei din Kiev, au anunţat jurnaliştii AFP.
Cum a devenit "bileţelul roz", dezvăluit publicului de Elena Udrea, un moment crucial în mandatul lui Traian Băsescu
Aflat la Cluj- Napoca, la o întrunire a Fundaţiei Mişcarea Populară, Traian Băsescu a identificat momentul în care a dezvăluit publicului „bileţelul roz” primit de la fostul premier Tăriceanu, drept momentul în care şi-a început mandatul „din punctul de vedere al funcţionării justiţiei”.
Programul "O săptămână la munte", în perioada 9 februarie – 28 martie, oferă ...
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism lanseaza programul "O saptamana la munte", care se va derula in perioada 9 februarie - 28 martie, iar tarifele vor fi cuprinse intre 161 lei si 368 de lei de persoana pentru un sejur de cinci zile, anunta Mediafax. Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munt
Rusia interzice moneda virtuală bitcoin
Procuratura din Rusia a avertizat asupra riscurilor pe care le presupune bitcoin, arătând că este ilegală folosirea monedei virtuale întrucât poate fi utilizată pentru spălarea de bani sau finanţarea terorismului.
Băsescu, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca: Avem o problemă în interiorul societăţii, care este extrem de tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, că România are o problemă în interiorul societăţii, "care este tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor".
Traian Băsescu, la Cluj, despre societatea românească : “Este tolerantă la corupţie, la ...
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, "care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor", consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12.00, fiind aplaudat de ma
Băsescu: Să nu ne vedem mai negri decât suntem în privinţa respectării criteriilor de la Copenhaga
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la o dezbatere organizată de fundaţia "Mişcarea Populară" la Cluj-Napoca, că România nu trebuie să se vadă mai "neagră" decât este în privinţa respectării criteriilor politice de la Copenhaga.
Băsescu, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca: Avem o problemă în interiorul societăţii, care este extrem de tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor - LIVE TEXT
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, că România are o problemă în interiorul societăţii, "care este tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor".
Păcat, Radu Călin Cristea! Mare păcat…
Drama acestei naţiuni stă tocmai în impotenţa oamenilor din instituţiile publice de a se opune comenzilor politice. De a se rupe, cu orice risc, de influenţa malefică a grupurilor de interese pentru a-l sluji pe amărâtul de cetăţean. Ne-am pierdut eroii, ni s-au evaporat caracterele

Niciun comentariu: