duminică, 9 februarie 2014

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, urmărită de trei miliarde de telespectatori
Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Soci a anunţat că aproximativ trei miliarde de telespectatori din întreaga lume au urmărit, vineri seară, ceremonia de deschidere a competiţiei de iarnă.
JO Soci: Cornel Puchianu - locul 30 la biatlon 10 km sprint
Sportivul roman Cornel Puchianu s-a clasat, sambata, pe locul 30 in proba masculina de sprint 10 kilometri din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.
Eugen Nicolaescu: Am informat SRI cu privire la o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari privind o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, ca a primit astfel de informatii si sesizat SRI, transmite Mediafax. Ministrul a fost intrebat daca are informatii ca s-ar fi produs o contaminare intentionata a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacu
Destinatii romantice pentru Valentine's Day.
Numarul romanilor care vor petrece in acest an Valentine's Day intr-o destinatie externa va creste cu 20% deoarece sarbatoarea este la inceputul weekend-ului in 2014 si pentru ca evenimentul este din ce in ce mai mediatizat in Romania. Cele mai cautate destinatii sunt, dupa cum arata rezervarile, Roma, Viena, Praga, Paris si Barcelona, potrivit Vola.ro. "Se cauta destinatiile romantice, dar s
Miliardarul George Soros, lovit de o fostă iubită în timpul audierilor din sala de tribunal
Omul de afaceri George Soros a fost atacat şi lovit în zona capului de o fostă iubită, actriţa braziliană Adriana Ferreyr, în timpul audierilor care au avut loc marţi, în cadrul unui proces pe care aceasta i l-a intentat miliardarului.
Nicolăescu spune că a primit informaţii despre o contaminare intenţionată a vaccinului antigripal: Am informat SRI
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări privind o posibilă contaminare intenţionată a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, că a primit astfel de informaţii şi sesizat SRI.
Din viaţa familiei Ion C. Brătianu.
La Libraria Humanitas de la Cismigiu a avut loc azi un eveniment dedicat volumului “Din viata familiei Ion C. Bratianu (1821 - 1891)' de Sabina Cantacuzino, aparut la Editura Humanitas, in colectia Memorii/Jurnale. Invitatii serii au fost: Elisabeta Simion, Monica Pillat, Dan C. Mihailescu si Lidia Bodea. Actrita Oana Pellea a dat citire unor fragmente din volum. Sabina Cantacuzino, fiica lui Ion
NSA interceptează doar 30 la sută dintre apelurile telefonice
Agenţia de Securitate Naţională din Statele Unite, NSA, nu interceptează decât datele a 30 la sută dintre apelurile telefonice din cauza exploziei traficului pe mobil, a anunţat vineri presa americană.
Udrea: PDL nu este adversarul Mişcării Populare, e nevoie de colaborarea opoziţiei împotriva USL
Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că "PDL nu este adversarul Mişcării Populare" şi că mitingul democrat-liberalilor de la Bucureşti denotă că este nevoie de "colaborarea opoziţiei la astfel de acţiuni împotriva Guvernului USL".
Elena Udrea (PMP): Avem o sita cu ochiurile foarte mici, nu ne propunem sa luam pe oricine in partid
Deputatul Elena Udrea, recent inscrisa in Partidul Miscarea Populara, a anuntat sambata, la Bistrita, ca in acest proiect nu va fi acceptat oricine si a sustinut ca "deja" au fost respinsi anumiti parlamentari care au vrut sa se inscrie in PMP, transmite Agerpres.
Casa lui Cătălin Cazacu de la Timișoara, “călcată” de hoţi
Campionul la motociclism Cătălin Cazacu a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută la finalul săptămânii. Reşedinţa din Timişoara i-a fost jefuită în miez de noapte, hoţii spărgând toate geamurile ca să intre. Sportivul se afla în acel moment la Bucureşti, iar vestea a ajuns la el prin intermediul unui vecin. Infractorii au depus un efort destul de mare ca să pătrundă în casă, însă nu s-au al
Sorina Matei revine la B1 TV, la doi ani de la demisie
Sorina Matei revine la B 1 TV, la doi ani și două luni de la demisie. Jurnalista a bătut palma din nou cu televiziunea lui Bobby Păunescu și Sorin Oancea. La fix două luni de când și-a dat demisia de la România TV, Sorina Matei revine la B1 TV. De duminica viitoare, jurnalista va avea o emisiune la B1 TV,  între 21.00 si 23.00. Sorina Matei a ajuns prima dată la B 1 TV în marite 2011 după demisia
Dezastru la Olimpiada de la Soci
Cea mai scumpă olimpiadă din istorie, este și cea mai praf la capitolul condiții și infrastructură de cazare a sportivilor și jurnaliștilor. Rușii se laudă cu au cheltuit peste 50 de miliarde de dolari pentru Olimpiada de Iarnă de la Soci. Numai că banii nu se văd pe nicăieri. De la toaletele duble, la oglinzi în tavan la wc, camere video la duș, caloriferul pe perete la înălțimea de 3 metri, arat
Actorul Clint Eastwood a salvat viaţa unui bărbat.
Cineastul american Clint Eastwood i-a salvat viata, cu ajutorul manevrei Heimlich, lui Steve John, directorul turneului de golf Pebble Beach National Pro-Am, care s-a inecat cu o bucata de branza, miercuri seara, in timpul unei receptii, scrie Mediafax. Clint Eastwood, in varsta de 83 de ani, a observat "o expresie de panica" pe chipul lui Steve John, care se inecase cu o bucata de branz
Alexandru Arşinel face mărturisiri la 45 de ani după căsătorie. "Asta le-a dat mereu pe femei pe spate"
Căsătorit de 45 de ani, actorul Alexandru Arşinel spune că, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, relaţia cu soţia lui, Marilena, este şi acum la fel de vie ca la început.
Ultima ediţie "The Tonight Show" cu Jay Leno, cea mai mare audienţă din ultimii 15 ani ai emisiunii
Ultima ediţie a "The Tonight Show" prezentată de Jay Leno, care a fost difuzată joi seară la televiziunea americană NBC, a fost urmărită de 14,6 milioane de telespectatori, atrăgând cea mai mare audienţă din ultimii 15 ani în care emisiunea a fost prezentată de Leno.
Medicii, nevoiţi să infirme zvonuri privind moartea lui Michael Schumacher
Medicii care îl tratează pe Michael Schumacher au fost nevoiţi să nege zvonurile apărute pe reţelele de socializare privind moartea fostului pilot de Formula 1.
SOCI 2014. Organizatorii Jocurilor Olimpice recunosc greşeala, dar spun că "este ridicol să se insiste asupra unui fulg de nea"
Directorul artistic al ceremoniei de deschidere a JO, Konstantin Ernst, care este şi conducător al Pervîi Kanal, post ce a transmis în Rusia evenimentul de vineri, a recunoscut că atunci când nu s-au deschis toate cele cinci inele olimpice s-a folosit pentru telespectatori o imagine de la repetiţii.
O nouă gafă Romatsa: Navă aflată în pericol pe Coasta de Azur, căutată de ISU pe lacul ...
O ambarcatiune aflata in pericol pe Coasta de Azur, in sudul Frantei, a fost cautata de echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt in zona barajului Izvorul Muntelui, dupa ce Romatsa a dat si aceasta posibila locatie a navei, in baza unor informatii de pe satelit, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, dispece
Zece ani de Facebook. Cum ar arăta clipul retrospectiv al Prinţului Harry al Marii Britanii. VIDEO
Zilele trecute, cu ocazia aniversării a zece ani de existenţă, Facebook le-a făcut „cadou” utilizatorilor săi un scurt clip retrospectiv ce punea în evidenţă momente cheie din viaţa internauţilor.
Un american, primul campion olimpic de la Soci.
Primul campion olimpic la Soci este americanul Sage Kotsenburg, in proba de slopestyle, din cadrul concursului de snowboard, desfasurat azi, anunta Agerpres. Americanul a obtinut titlul acumuland in concurs 93,50 puncte.
Cei trei români răniţi în accidentul din Ungaria sunt şoferii autocarului şi copilul unuia din ei
Cei trei români răniţi în accidentul din Ungaria sunt şoferii autocarului şi copilul unuia dintre aceştia, în vârstă de şapte luni, a declarat, sâmbătă, reprezentantul ISCTR în Harghita, precizând că autovehiculul transporta pasageri din Ungaria la schi în judeţul Harghita.
Planul Uniunii Europene pentru Republica Moldova : contracararea, printr-un lobby puternic, a ...
Doua documente interne ale Uniunii Europene sunt acum pe masa decidentilor de la Bruxelles, anunta EUObserver, informatia fiind preluata de portalul infoprut.ro, ideea de baza fiind legata de un lobby puternic pe care, in urmatoarele luni, Europa sa-l faca asupra Republicii Moldova. Se mai arata faptul ca unul dintre aceste documente, intitulat '20 de puncte ale Parteneriatului Estic post-Vilnius'
Miting al PDL în Bucureşti: Peste 7000 de persoane prezente, printre care şi liderii PDL
Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă, la această oră, la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român, printre participanţi aflându-se preşedintele partidului, Vasile Blaga şi candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu.
Vladimir Putin a avut o întrevedere cu Viktor Ianukovici la Soci. "Nu a fost o întâlnire bilaterală oficială"
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a avut o întrevedere cu omologul său ucrainean Viktor Ianukovici, vineri seara, în cadrul deschiderii Jocurilor Olimpice de la Soci, a anunţat sâmbătă serviciul de presă al şefului statului ucrainean, citat de AFP.
Cât câştigă cel mai bine plătit şofer RATB
Un salariu net de 3.507 lei şi bonuri de masă în valoare de 93 de lei primeşte lunar cel mai bine plătit şofer de autobuz din Bucureşti.
Atac voalat al lui Obama la Putin, cu referire la cât a costat Olimpiada de la Soci – ...
Presedintele american Barack Obama a lansat un atac voalat la adresa omologului sau rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite nu ar fi nevoite sa cheltuiasca 50 de miliarde de dolari pentru a organiza evenimente sportive ca Jocurile Olimpice, transmite Mediafax. Intr-un interviu televizat difuzat chiar in momentul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, statiune bal

Niciun comentariu: