duminică, 9 februarie 2014

YESTERDAY

Asociaţia Europeană a Numărului de Urgenţă: Legile privind 112 trebuie schimbate, pentru ca operatorii de telefonie să ofere date precise
Asociaţia Europeană a Numărului de Urgenţă spune că legile privind sistemul 112 trebuie schimbate, astfel încât operatorii de telefonie mobilă să fie obligaţi să transmită informaţii despre locaţia exactă a apelantului, prevedere care, probabil, ar fi dus la intervenţia la timp în cazul Apuseni.

TODAY

România a ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale, după 15 ani
Echipa României s-a impus, sâmbătă, cu scorul general de 2-1 în faţa Letoniei, după ce Simona Halep a avut probleme în primul set al meciului de dublu de la Budapesta, astfel că ea şi Sorana Cîrstea au abandonat, informează fedcup.com.
Boc, după întâlnirea cu Băsescu: Puţină politică s-a făcut, a fost o discuţie între parteneri
Fostul premier Emil Boc a declarat, sâmbătă seară, la ieşirea de la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu şi lideri ai PMP, că a participat la "o discuţie între parteneri" pentru că, până la urmă, "adversarul nu este înăuntru, ci dincolo, la USL", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Romatsa: Coordonatele de localizare nu sunt generate de companie, ci primite de la sateliţi
Coordonatele de localizare nu sunt generate de Romatsa, ci sunt primite de către companie de la un sistem de sateliţi, precizează, sâmbătă seară, reprezentanţii Romatsa, menţionând că declanşarea procedurii de intervenţie "este la latitudinea coordonatorilor echipelor de intervenţie".

YESTERDAY

Fed Cup: România - Letonia, scor general 2-1, Cîrstea şi Halep au abandonat în meciul de dublu
Echipa României s-a impus, sâmbătă, cu scorul general de 2-1 în faţa Letoniei, după ce Simona Halep a avut probleme în primul set al meciului de dublu de la Budapesta, astfel că ea şi Sorana Cîrstea au abandonat, informează fedcup.com.
Primăria Braşov cumpără cetatea Dealul Straja cu 3,8 milioane de euro
Primăria Braşov va cumpăra cetatea Dealul Straja cu 3,8 milioane de euro de la SIF Transilvania.
VIDEO Dmitri Medvedev ar fi atipit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Premierul rus, ironizat pe internet
Premierul rus Dmitri Medvedev a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, relateaza Mediafax.
Se întâmplă în satul Flămânzi din Botoşani. „Eu nu am mai văzut aşa ceva”
SHARE: Porcul este renul românilor. Imaginea zilei în România
S-au reluat protestele in Capitala: Circa 200 de persoane au scandat impotriva explorarii gazelor de sist si a proiectului Rosia Montana
In jur de 200 de persoane au protestat sambata seara in Piata Universitatii din Capitala fata de explorarea gazelor de sist la Pungesti si fata de proiectul exploatarii de la rosia Montana. Protestul s-a desfasurat fara incidente violente, cu exceptia unor imbranceli intre manifestanti si jandarmi. Circulatia rutiera in zona nu a fost intrerupta.Manifestantii au scandat sloganuri precum "Roma
Politisti loviti pe sosele.
Un politist aflat in misiune in orasul Pitesti a fost lovit de o masina in timp ce incerca sa aplaneze un conflict dintre doi cetateni care se incaierasera. Tot in acest weekend, un alt om al legii a fost lovit pe carosabil in Hateg de un sofer care a fugit de la locul accidentului, dar care a fost in cele din urma prins.

Niciun comentariu: