vineri, 14 februarie 2014


Duhovnicul elevei de la Colegiul "Sfântul Sava", dată dispărută, audiat de poliţişti. Acesta ştia că fata vrea să se călugărească
Duhovnicul elevei de la Colegiul "Sfântul Sava", care a dispărut, miercuri, în drum spre şcoală, a fost audiat de poliţişti şi a prezentat anchetatorilor conţinutul unui mail în care fata de 15 ani îl anunţa că doreşte să se călugărească, potrivit unor surse din Poliţie.
Coaliţia pentru Mediu protestează faţă de modificarea Legii spaţiilor verzi.
ONG-urile din Coalitia pentru Mediu protesteaza fata de un proiect de modificare a Legii spatiilor verzi ce prevede posibilitatea de a se construi pe 85 la suta din suprafetele spatiilor verzi retrocedate, informeaza Mediafax. Comisia pentru administratie publica si amenajarea teritoriului din Camera Deputatilor discuta marti un proiect de modificare a Legii 24/2007 privind reglementarea si admini
Ce se întâmplă în creier când te uiţi la o formulă matematică
O înşiruire de cifre şi litere, precum cele din formulele matematice, pot determina în creier efecte similare privirii unor capodopere artistice, scrie BBC.
Preşedintele CSM, implicat într-un accident rutier în Buzău.
Presedintele CSM, Adrian Bordea, si judecatorul Alexandru Serban, membru al Consiliului, au fost implicati, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier usor produs in Buzau, informeaza Mediafax. Cei doi, care se intorceau de la bilantul Curtii de Apel Iasi, mergeau spre Craiova, pentru a participa si la bilantul instantei omoloage din acest oras. Accidentul a avut loc in municipiul Buza
Ponta îi transmite condoleanţe lui Blaga
Tatăl lui Vasile Blaga a murit joi seară la vârsta de 84 de ani
Oamenii de ştiinţă s-au inspirat din universul termitelor pentru a fabrica roboţi-constructori
Oamenii de ştiinţă s-au inspirat din universul termitelor pentru a concepe şi a fabrica roboţi-constructori, capabili să funcţioneze de o manieră autonomă şi să realizeze construcţii complexe.
Vânzările Coca-Cola în România au scăzut anul trecut cu 9%, în volum
Volumul vânzărilor Coca-Cola în România a scăzut cu 9% anul trecut, de la 162,7 milioane de navete în 2012 la 148,5 milioane de navete, ca urmare a impactului negativ al condiţiilor macroeconomice şi comerciale.
Aplicatia de mesagerie Viber, cumparata cu 900 milioane dolari de un grup japonez
​Grupul japonez de e-commerce Rakuten a preluat cu 900 de milioane de dolari Viber Media, una dintre cele mai descarcate aplicatii de mesagerie instant pe mobil, scrie Reuters. Platforma de comert electronic a grupului nipon este a sasea cea mai mare din lume si se estimeaza ca Viber va adauga 300 milioane de useri la cei 200 de milioane ai platformei nipone.
Tatăl lui Vasile Blaga a murit, la vârsta de 84 de ani
Tatăl preşedintelui PDL Vasile Blaga a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani.Mai multe, pe gandul.info
Horia Tecău, în semifinale la Rotterdam, alături de noul său coechipier.
Perechea de dublu Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda) s-a calificat in semifinalele turneului de tenis ATP 500 de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare de aproximativ 1,5 milioane euro. In sferturi, la Rotterdam, cei doi au trecut de cuplul Johan Brunstrom/Jarkko Nieminen (Suedia/Finlanda), cu scorul final de 7-6 (5), 6-4. In penultimul act al turneului, Tecau si Rojer vor infrunta p
A murit tatăl lui Vasile Blaga.
Tatal presedintelui PDL Vasile Blaga a murit, joi seara, la varsta de 84 de ani, anunta Mediafax. Tatal liderului PDL a incetat din viata la spital, in Oradea. Acesta locuia in satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judetul Bihor.

Niciun comentariu: