vineri, 14 februarie 2014

Păstraţi-l pe Johannis! Scăpaţi de Antonescu!.
Domnul primar al Sibiului are multe de demonstrat pe scena nationala, pentru ca pana acum nu a facut-o. Dar, daca PNL doreste sincer sa redevina credibil in tara si in Occident, domnul Johannis ar trebui sa inceapa sa formuleze puncte de vedere asupra problemelor de interes national, nu numai local sau regional, iar domnul Antonescu ar trebui sa se gandeasca foarte serios nu la candidatura la prez
Hannes Swoboda vine luni în România, având programată o vizită la Măgurele şi declaraţii de presă
Liderul grupului S&D din PE, Hannes Swoboda, se va afla luni în România, el având programate o vizită pe platforma "laserului de la Măgurele", participarea la o dezbatere pe tema solidarităţii sociale, precum şi conferinţe de presă.
Premierul Italiei, Enrico Letta, a decis să demisioneze
Premierul Italiei Enrico Letta a demisionat
Autobuzul electric testat la Suceava, depistat de poliţişti în trafic fără licenţă de transport
Autobuzul electric care este testat de luni în municipiul Suceava a fost depistat, joi, în trafic de poliţişti circulând cu călători pe unul dintre traseele din municipiu fără licenţă de transport, şoferul fiind atenţionat să prezinte documentele necesare, altfel urmând să fie sancţionat.
Femeile trebuie însoţite de un tutore atunci când merg la medic, în Arabia Saudită
Un membru al celei mai înalte autorităţi religioase din Arabia Saudită a apărat, joi, într-un cotidian, fatwa (decretul religios) care le interzice femeilor să fie consultate de un medic în absenţa unui tutore.
Creţu: PPE, prietenii lui Băsescu, să nu perpetueze dezinformări primite în plic
Eurodeputatul PSD Corina Creţu susţine că Popularii Europeni, care au cerut Comisiei Europene să monitorizeze acţiunile Guvernului şi Parlamentului de la Bucureşti, atacă România, ea recomandându-le "prietenilor domnului Băsescu" să nu perpetueze "dezinformări primite în plic".
Daniel Constantin face public acordul conform caruia presedintia Senatului revine PC dupa urmatoarele alegeri parlamentare, anticipate, la termen sau amanate
Presedintele PC, Daniel Constantin, a remis, joi, agentiei Mediafax, textul acordului semnat in martie 2012 impreuna cu Victor Ponta si Crin Antonescu, potrivit caruia, dupa "urmatoarele alegeri parlamentare, anticipate, la termen sau amanate", nominalizarea USL pentru functia de presedinte al Senatului revenea PC.
Fierbe Venezuela! Curge sange la Caracas
Proteste si violenta in Venezuela, “socialismul bolivarian” in actiune. Morti la Caracas. Ciocniri dure intre demonstranti si politie, sustinuta de detasamente paramilitare. Regimul Maduro se vede confruntat cu demonstratii masive. De citeva zile sint tulburari intense in San Cristobal (estado Trujillo) si Merida (acelasi estado). Ieri, in Merida, au fost cinci studenti raniti si multi arestati. S
Kelemen Hunor: Dacă USL se va rupe, se va găsi o soluţie. Voiculescu, de mână cu Antonescu, s-a opus intrării UDMR la guvernare - AUDIO
Kelemen Hunor spune că UDMR nu vrea să ia locul PNL la guvernare, PNL fiind un partid de stânga
Ponta întinde o mână UDMR: "Sunt partenerii noştri pe tot ce ţine de drepturile minorităţilor şi de pacea socială"
După o săptămână de negocieri eşuate în interiorul USL pentru schimbarea structurii Guvernului, Victor Ponta le transmite liberalilor că a avut "contacte politice recente" cu UDMR.
Accesibilizarea clădirilor şi a transportului pentru cei cu dizabilităţi are ca nou "termen" 2020
Accesibilizarea clădirilor şi a transportului în comun, prevăzută încă din 2004 în Legea 448 privind protecţia persoanelor cu handicap, rămâne o problemă nerezolvată, fiind încă obiectiv în proiectul de Strategie naţională privind incluziunea acestor persoane, elaborat de MMFPSPV pentru 2014 - 2020.
Curtea Constituţională: Legiuitorul a lăsat la aprecierea autorităţilor publice aplicarea Legii descentralizării
Legiuitorul a lăsat la aprecierea destinatarului normei - autorităţile publice învestite cu executarea şi aplicarea legii - fixarea cadrului normativ existent în materia descentralizării, precizează judecătorii CC, în motivarea deciziei de constatare a neconstituţionalităţii Legii descentralizării.
STUDIU: Amintirile neplăcute pot fi şterse cu ajutorul curentului electric
Amintirile neplăcute pot fi şterse din memorie cu ajutorul terapiei electroconvulsive (ECT), potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii olandezi.
Antonescu: Dacă PSD doreşte până luni noi discuţii USL, pot avea loc cu Iohannis, are deplin mandat
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că noi discuţii în USL pot avea loc până luni cu prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis, care are deplin mandat pentru situaţia în care PSD ar reveni asupra poziţiei anunţate.
Coşmarul Microsoft devine realitate. Laptopurile Google vor rula aplicaţii Windows
Google a încheiat un parteneriat cu VMware, o companie care oferă servicii de virtualizare.
Singurătatea îmbunătăţeşte instinctul de supravieţuire - studiu.
Singuratatea poate declansa schimbari pozitive la nivel comportamental, indeplinind functii adaptative in habitate specifice, au descoperit cercetatorii americani de la Universitatea din Chicago, conform Mediafax. "Cercetarile din ultimele decenii au sugerat o perspectiva extrem de diferita asupra singuratatii, fata de ceea ce se sustine in experienta personala de zi cu zi, aceea conform care

Niciun comentariu: