vineri, 14 februarie 2014


O privire analitica in frigiderul romanilor
Circa 45% din romanii din mediul urban isi pastreaza frigiderul foarte bine aprovizionat, fiind aproape plin sau plin de produse, se arata intr-un studiu realizat de agentia de cercetare de piata 360insights pentru revista Magazinul Progresiv. Aceast este caracteristic celor aflati la apogeul profesional (35-44 ani), avand studii superioare si venituri ridicate. La cealalta extrema, 17% dintre gos
ELEVA DISPĂRUTĂ. Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru găsirea elevei de la "Sf. Sava"
ELEVA DISPĂRUTĂ IULIA CRISTINA IONESCU. Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe eleva de la Colegiul "Sf. Sava", dată dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală, şi face publice în acest sens semnalmentele fetei de 15 ani.
Soţia fostului ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, audiată la DNA.
Sotia fostului ministru al Finantelor, Laura Chitoiu, acuzata de abuz in serviciu, este audiata, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, conform Digi 24. Laura Chitoiu, director de avizari in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara, a fost pusa sub acuzare pentru abuz in serviciu dupa ce procurorii anticuroptie au verificat 16 sedii de banci si locuinte din Bucuresti si Sibiu, pr
Inovaţia în întreprinderile româneşti, în declin
Inovaţia în întreprinderile din România a înregistrat un declin în perioada 2010-2012, comparativ cu 2008-2010, astfel că doar 4 din 10 firme mari şi 2 din 10 firme mici şi mijlocii au implementat un produs, un proces, o metodă de organizare sau de marketing noi sau îmbunătăţite semnificativ.
Economia a CRESCUT anul trecut cu 3,5%, peste estimări
Produsul Intern Brut (PIB) a crescut anul trecut cu 3,5%, potrivit primelor estimări ale Institutului Naţional de Statistică (INS), semnificativ peste cele mai recente prognoze ale autorităţilor (2,8%) şi analiştilor, după un avans de 5,2% în ultimul trimestru, faţă de octombrie-decembrie 2012.
SUA: Autoritatile federale suspenda operatiunile de cautare a pilotului Andrei Postelnicu
Autoritatile federale suspenda operatiunile de cautare aeriana a pilotului Andrei Postelnicu, disparut vineri noaptea, insa oficialii locali au anuntat ca vor continua sa incerce sa il gaseasca, transmite WPTV.com. Avionul pilotat de jurnalistul britanic de origine romana Andrei Postelnicu a disparut vineri noaptea in largul Floridei.
Curtea Constitutionala incepe vineri discutiile pe revizuirea Constitutiei
Curtea Constitutionala a Romaniei incepe vineri discutiile pe marginea revizuirii Constitutiei, transmite Agerpres. Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost inregistrat pe 7 februarie la CCR, iar Curtea trebuie sa se pronunte pana pe 17 februarie asupra respectarii dispozitiilor constitutionale privind modificarea Legii fundamentale.

Niciun comentariu: