duminică, 22 iunie 2014

Cazul tânărului rom bătut în Franţa - Martori: A încercat să fugă, dar agresorii au încercuit tabăra
Tânărul etnic rom de origine română bătut cu bestitalitate la Pierrefitte pe 13 iunie a încercat să fugă de agresori, dar aceştia au încercuit tabăra, au declarat martori pentru poliţia franceză, relatează TF1 în pagina electronică de duminică, încercând o reconstituire a dramei pe baza mărturiilor.
Bănicioiu: În 2014 vor primi tratament oncologic cu 16.000 de pacienţi mai mult decât în 2013
Programul naţional de oncologie din 2014 are prevăzut, la capitolul medicamente, un buget de 1,224 miliarde de lei, ceea ce va însemna creşterea cu 16.000 a numărului de pacienţi care vor fi trataţi faţă de 2013, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.
Titus Corlăţean participă, luni, la Consiliul Afaceri Externe
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, participă, luni, la Consiliul Afaceri Externe, care se va desfăşura în Luxemburg, criza ucraineană fiind unul dintre punctele importante de pe agenda reuniunii, informează MAE.
Faze tari: A fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a salvat viata unor rate. Cum a fost posibil; Ce inseamna virgin? O intrebare dificila si raspunsul pe masura al unei mame; Descoperirea care a ingrozit Rusia! Are 6,66 kilograme si a fost scoasa din pamant vineri, 13
Au fost surprinsi facand sex intr-o toaleta publica! Uite care a fost reactia ei. Doi tineri au fost surprinsi in timp ce faceau sex intr-o toaleta publica, iar imaginea a ajus pe internet.Ham, ham! Sunt pocitania planetei! Il cheama Zoomer, e din Tucson, are 5 ani si este asa de urat, ca nici puricii nu stau in blana lui. Vineri insa a fost cea mai frumoasa zi din viata lui.
Insurgenţi sunniţi au executat zeci de oficiali locali în două oraşe din Irak
Insurgenţi au ucis 21 de oficiali locali în două zile, în oraşele Rawa şi Aana, în vestul Irakului, au anunţat ofiţeri şi medici duminică. ...
Bănicioiu: Vom avea în plus aproape 15 centre noi de radioterapie până la sfârşitul anului
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că radioterapia constituie un obiectiv major, întrucât nu sunt centre suficiente, de aceea până la sfârşitul anului vom fi aproape 15 centre noi.
Insurgenţi sunniţi au executat zeci de oficiali locali în două oraşe din Irak
Insurgenţi au ucis 21 de oficiali locali în două zile, în oraşele Rawa şi Aana, în vestul Irakului, au anunţat ofiţeri şi medici duminică.
Utile: Trei boli care ameninta Romania din cauza fugii de vaccinare; De ce e bine sa mancati cojile de banane, samburii de pepene galben si foile de ceapa; Ce sa mananci ca sa ai parul si unghiile sanatoase?
Motivul neasteptat pentru care te ingrasi. Obezitatea in randul barbatilor din tarile dezvoltate ar putea fi legata de expunerea la substante care contin estrogen, hormonul sexual feminin.Intri intr-o piscina in care cineva face pipi? Explicatiile cercetatorilor sunt ingrijoratoare. A face pipi in piscina nu e doar nepoliticos, ci si foarte periculos pentru sanatate.
Ponta, despre o Declaraţie a Parlamentului privind demisia lui Băsescu: Coaliţia va discuta luni
Membrii coaliţiei de guvernare vor discuta, luni, despre posibilitatea iniţierii unei acţiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaraţii a Parlamentului, pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a cazului în care este implicat fratele său, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.
Barem Subiecte Română Evaluare Naţională 2014
Barem Subiecte Română Evaluare Naţională 2014 publicat pe gândul.
Tranșee săpate adânc în limba română
Scriitorul Radu Paraschivescu, fin colecţionar de perle care provin din amplul program de siluire a limbii române, singurul cu care politicienii noștri se pot mândri că îl duc până la capăt, a mai scos de curând pe piaţă una dintre cărţile dedicate inepţiilor spuse de cei ce conduc destinele ţării sau de “vedetele” care ne-au acaparat micile ecrane și nu vor să mai plece cu nici un chip din viaţa
Interviu cu Duane C. Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al SUA la Bucuresti
Interviu cu Duane C. Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al SUA la Bucuresti Interviu cu Duane C. Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA. From: HotNews Romania Views: 0 0 ratings Time: 16:55 More in News & Politics
Cupa Mondială: Belgia-Rusia 1-0, în Grupa H. Belgia se califică în optimi
Belgia a învins Rusia cu 1-0 într-un meci din runda a doua a Grupei H. ...
S-au luptat ca în anul 360 d.Hr. Bătălie între daci şi romani la Castrul Roman de la Barboşi
La Galaţi a avut loc prima ediţie a Festivalului Antic „Antiquitas Rediviva”, în cadrul căreia a fost reconstituită o bătălie dintre daci şi romani pe promontoriul Castrului Roman de Barboşi, pe care în sec IV î.Hr. exista o davă dacică şi unde a existat, de la cucerirea Daciei de către romani şi până în anul 360 d.Hr., o aşezare daco-romană. Potrivit directorului Direcţiei pentru Cultură (DJC) Ga
Dan Andrei Aldea: „Poate că pentru o ţară ca România, unul ca mine nici nu e important.” INTERVIU
Interviul, apărut în revista de profil ART & ROLL, anul 2, numărul 5, din februarie 2002, este unul dintre puținele acordate de Dan Andrei Aldea în România. Muzicianul vorbește, cu franchețe și umor, despre cariera și mentorii săi, despre culisele concertelor și ale albumelor, despre cenzură, Club A, Cenaclul Flacăra&Păunescu, dar și despre Suzana Gâdea, „pupincuriști”, securiști și alte p

Niciun comentariu: