luni, 3 ianuarie 2011

Bursa vedetelor: Cinci vedete au plecat de la Realitatea și alte cinci au mers la TVR

Bursa vedetelor: Cinci vedete au plecat de la Realitatea și alte cinci au mers la TVR: "

TVR a avut de câștigat în 2010 la capitolul vedete. Pe fondul crizei economice, al instabilității de la posturile private, dar și al tensiunilor la nivel editorial de la canalele comerciale, mai multe vedete au ales Televiziunea publică. Cinci nume au migrat din privat în TVR, unde Mircea Radu a revenit pe sticlă.

La polul opus, Realitatea TV a fost văduvită de vedete. Nume sonore, ca Robert Turcescu și Răzvan Dumitrescu s-au despărţit de postul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Paginademedia.ro a făcut un scurt bilanț: câte vedete au pierdut/câștigat posturile TV?

  • Dacă Realitatea TV a pierdut, într-un singur an, cinci vedete, la cealaltă extremă, TVR a fost ca un magnet pentru oamenii de televiziune. Robert Turcescu, Răzvan Dumitrescu, Liana Alexandru (Pătraș), Cosmin Prelipceanu și Melania Medeleanu sunt prezentatorii care și-au luat la revedere de la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vîntu.
  • În schimb, Televiziunea Română i-a readus în atenția telespectatorilor pe Mircea Radu, Adelin Petrișor și Viorel Gaiță. Tot sub aripa protectoare a televiziunii publice au mai venit de la Antena 3 și Realitatea TV realizatorii Moise Guran (la TVR2) și Liviu Mihaiu.

Antenele încheie anul cu două vedete în minus

  • De la Antenele lui Dan Voiculescu au plecat Mădălin Ionescu (Antena1 –Acces direct) și Moise Guran (Antena3 –Bizbazar). Postul generalist Antena1 s-a despărțit și de Lucian Mândruță, care a ajuns la Antena2, și Alessandra Stoicescu care s-a mutat la canalul de știri al grupului Intact.

PrimaTV, Kanal D, Pro TV și B1 TV s-au despărțit de câte o vedetă

  • Pro TV a renunțat la Gabi Jugaru (care prezenta Jugaru Șukaru)
  • De la Kanal D a plecat Dana Războiu (prezentator știri)
  • Adrian Bucur (prezentator știri) a părăsit PrimaTV
  • B1TV și-a luat rămas bun de la Radu Moraru, realizatorul emisiunii Nașul.
"

Niciun comentariu: