miercuri, 26 ianuarie 2011

Daniela Zeca-Buzura, director TVR Cultural: Nu e vina nimanui daca propria optiune nu te duce la Discovery si te duce la Dan Negru

Daniela Zeca-Buzura, director TVR Cultural: Nu e vina nimanui daca propria optiune nu te duce la Discovery si te duce la Dan Negru: "​"Avem niste nostalgii colective si chiar etatiste de a ne indruma cineva. Nu, la noi, in sufragerie, suntem singuri, cu telecomanda si cu propria noastra selectie", a explicat Daniela Zeca Buzura (lector la Facultatea de Jurnalism), in cadrul dezbaterii "Jurnalism cultural vs. Tabloidizare" desfasurate marti, in Club A. "Internetul aduce posibilitatea ascunderii in spatele anonimatului, dar asta este doar deocamdata o posibilitate, o optiune. Cu timpul nu va mai fi asa. Putem face o analogie cu dezvoltarea umanitatii. Oamenii nu aveau identitate in comuna primitiva. Avem asignate nume intr-o etapa destul de recenta a civilizatiei. Asa este acuma cu IP-urile, anonimatul, falsele si multiplele identitati", a spus in cadrul evenimentului Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania.
  • Vezi aici ce cred cei doi invitati despre Bogdan Chireac, Sorin Rosca Stanescu, Traian Ungureanu, despre tabloide ("un soi de prostitutie intelectuala"), dar si de ce "in nici o societate elitele nu sunt adorate".
"

Niciun comentariu: