vineri, 21 ianuarie 2011

Englezii pariază pe divorțul prințului William

Englezii pariază pe divorțul prințului William: "

foto:jezebel.com
Nuuu, nu va gândiți că Marea Britanie nu-i vede pe cei doi împreună, însă împătimiți ai pariurilor, englezii pun rămășag pe abosolut orice are legătură cu nunta celor doi. Prind Kate și William cea de-a zecea aniversare, ce lungime va avea trena lui viitoarei prințese, va intra în Westminster Abbey la fix sau va întârzia trei minute … sunt câteva din întrebările stabilite la casele de pariuri. Se pare că li se dau șanse mari mariajului celor doi, prea puțin pariind pe ruptura relației, scrie newser.com.
Apetitul pentru cuplul regal a fost speculat de casele de pariuri care continuă să explolateze momentul. Pariorii sunt numeroși însă banii aruncați în speculații sunt, în medie, 3,5 lire (mai puțin de o călătorie cu metroul), practic bani pe care nu-i deranjează să-i piardă.
”Pariurile despre următorul pas al familiei regale reprezintă o tradiție adevărată în Marea Britanie”, spune Darren Haines, purtătorul de cuvânt al agenției de pariuri Paddy Power. ”Marea Britanie este fascinată, într-un mod bizar, de Casa Regală”, adaugă acesta.
În ultimii ani, englezii s-au întrebat dacă William o va lua de nevastă pe Kate, și-au pariat bani frumoși pe crezul lor. După anunțul logodnei, în noiembrie, s-au pariat aproape 30.000 de lire pe nunta lor. Au fost făcute peste 1.700 de pariuri legate de nunta prințului William.
Maria Dumitran
"

Niciun comentariu: