vineri, 21 ianuarie 2011

ÎNCREMENIT ÎN PROIECT: “România” lui Prigoană a intrat în șomaj tehnic

ÎNCREMENIT ÎN PROIECT: “România” lui Prigoană a intrat în șomaj tehnic: "
La doar două luni de când a început primele emisii, televiziunea România Ta, controlată de Honorius Prigoană, a intrat în stand-by.
Cei 184 de angajați ai postului au fost trimiși în șomaj tehnic, până la 1 mai după cum a explicat pentru paginademedia.ro Vlad Ionescu, directorul general al stației.
Vlad Ionescu (foto) spune pentru paginademedia.ro de ce s-a oprit România Ta:
“Postul a intrat în stand-by din motive tehnice, pentru că nu a ajuns aparatura HD. Acum, în mod normal, ea ar trebui să vină, cel târziu, până la 1 mai”.
Canalul România Ta nu și-a întrerupt emisia, dar nu mai difuzează producții proprii de la jumătatea acestei luni.
“Postul a emis în formula cu știri din oră în oră, de pe 15 noiembrie și până pe 15 februarie. Din câte știu eu, televiziunea a fost distribuită prin intermediul platformelor AKTA și UPC digital. În momentul acesta, România Ta emite pe satelit o serie de reportaje cumpărate, atât producții interne, cât și internaționale”, a explicat directorul general al postului.
Echipa redacțională a postului România Ta este formată în proporție de 90% din elevi ai Şcolii de Televiziune şi Film din Bucureşti, coordonată de Vlad Ionescu.
“În ceea ce privește echipa redacțională am mers pe ideea Școlii de Televiziune. Astfel, 160 din cei 184 sunt veniți de la Școala de Televiziune”, a mai spus Vlad Ionescu, directorul general al postului și managerul general al Școlii de Televiziune.
Honorius Prigoană a obținut, pe 12 octombrie, de la CNA licența audiovizuală prin satelit pentru postul România Ta.
Citește și
"

Niciun comentariu: