joi, 10 martie 2011

Șerban Huidu, apariție meteorică la Cronica Carcotașilor

Părea destul de afectat în ciuda aparenţelor...
Șerban Huidu, apariție meteorică la Cronica Carcotașilor: "

Șerban Huidu a apărut, aseară, în câteva cadre la Cronica Cârcotașilor. În majoritatea secvențelor în care a putut fi văzut, Huidu s-a aflat la butoane, în regie. Locul lui, la pupitru, alături de Găinușă, a fost luat de “bebelușa” Oana Ioniță.

Click here to view the embedded video.

Deși a trecut printr-un accident teribil, Serban Huidu a găsit puterea să facă haz de necaz. În momentul în care a părăsit platoul emisiunii a spus că pleacă în vacanță, la schi.

Plec în vacanţă. În plin sezon al emisiunii, eu plec la schi”, a spus “cârcotașul“.

Ieri, înainte de emisiune, Şerban Huidu a scris, pe blogul său, că va apărea, alături de Mihai Găinuşă şi de colegii lui, în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor“, al cărei nou sezon debutează la Prima TV.

Într-un post intitulat “În această seară la cronicuţă…“,Huidu scrie: “Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu şi Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Vă aştept!“.

Pe 29 decembrie 2010, Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

"

Niciun comentariu: