marți, 28 mai 2013

DOSARUL ELODIA. Cristian Cioacă, din nou la Tribunal. Sunt audiați 17 martori
La Tribunalul Argeş au fost citaţi 17 martori, pentru a fi audiaţi la noul termen, programat astăzi, în dosarul în care fostul poliţist Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.
Dacia lansează astăzi în România noul Logan MCV
Producătorul autohton Automobile Dacia prezintă astăzi noul break din familia Logan. Vehiculul care a avut premiera mondială la Geneva Motor Show, în martie are partea frontală a noii game și un portbagaj de 573 de litri.
COMOARA din arhive. O femeie a găsit praf selenar într-un depozit
Astronauții Buzz Aldrin si Neil Armstrong nu s-au întors cu mâna goală de pe lună. Ei au adus câteva mostre de praf selenar, însă se pare că unele dintre ele au fost pierdute și regăsite după 40 de ani.
O MACARA s-a PRĂBUŞIT peste un BLOC de locuinţe din Rusia | VIDEO
O macara s-a prăbuşit peste un bloc cu nouă etaje din Rusia. Deşi faţada a fost distrusă, niciunul din cei 300 de locatari nu a fst rănit.
HACKERII chinezi au furat PLANURILE sediului SERVICIILE SECRETE australiene
Ministrul australian de Externe a dat asigurări, azi, că relaţiile cu Beijingul nu vor fi afectate în urma informaţiilor apărute în presă referitoare la piratarea de către chinezi a planurilor secrete ale noului sediu al...
CLUJ. Percheziții la locuințele unor tâlhări la drumul mare. Au fost găsiți, parțial, banii sustrași de la poștaș
În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale din IGPR împreună cu lucrători ai IPJ Cluj și ai Poliției Municipale Turda au descins la domiciliile tâlharilor care au jefuit de bani un factor...
Alertă la o mănăstire din Iași. 15 persoae s-au îmbolnăvit după ce au luat masa aici
Incidentul a avut loc la Mănăstirea Don Orione. 15 persoane s-au îmbolnăvit după ce au luat masa la cantina lăcașului de cult. Șapte dintre acestea sunt internate în spital.
Cele mai eficiente exerciţii pentru creşterea potenţei
Sportul aduce beneficii de necontestat in viaţa sexuală iar şiinţa confirmă acest lucru.
GHINION. Peste 2.000 de pasageri au fost nevoiți să renunțe la CROAZIERĂ, după un INCENDIU pe vas
Un incendiu s-a produs la bordul unui vas de croazieră al companiei Royal Caribbean, forțând 2.000 de pasageri să pună capăt călătoriei lor mai devreme decât era programat.
Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucureşti în Dosarul ICA.
Marti se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spalare de bani. La ultimul termen, avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut, a declarat in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti ca solicita audierea lui Traian Basescu, in calitatea sa de fost primar al Bucurest

Niciun comentariu: