marți, 28 mai 2013

Proiect privind sistemul de salarizare: Internarea pentru a fi în grija unui anumit medic ar putea costa până la 1.500 lei
Internarea în spital pentru a fi în grija unui anumit medic ar putea costa pacienţii până la 1.500 de lei, iar cei care vor dori o consultaţie preferenţială în ambulatoriu ar putea fi obligaţi să achite cel mult 150 de lei, potrivit unuia dintre proiectele Ministerului Sănătăţii privind sistemul de salarizare.
Alin Popoviciu: Propun luni în BPN al PDL excluderea lui Preda, Baconschi, Paleologu şi Funeriu
Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marţi, că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.
EXCLUSIV PRINT. Mariana Câmpeanu și fiul ei, prinși în anchetele DNA
Familia ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, a prins rădăcini în posturi bănoase în administrația de stat. Mama ministru și cei doi băieți ai ei au acumulat averi de invidiat.
Marijuana este un nutreţ minunat pentru porci. Face friptura mai gustoasă
Să hrăneşti porcii cu canabis pare la prima vedere cel puţin o extravaganţă ilegală – şi totuşi este o soluţie economică foarte legală la care au recurs fermieri din SUA confruntaţi cu problema creşterii preţurilor la furajele...

Niciun comentariu: