marți, 28 mai 2013


"Furios şi iute 6" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - VIDEO
Cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.541.427 de lei şi 87.610 de spectatori, informează Asociaţia Film România.
Rusia cere negocieri multilaterale pentru dezarmarea nucleară
Rusia nu doreşte să continue negocieri bilaterale cu Statele Unite privind reducerea arsenalului nuclear până când alte puteri nucleare nu se vor alătura acestui proces, a declarat Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe.
Scriitorul israelian Amos Oz, recompensat cu premiul Franz Kafka pentru literatură pe 2013
Scriitorul Amos Oz, unul dintre cei mai celebri romancieri israelieni din lume, autor al unei opere traduse în 30 de limbi, a câştigat premiul Franz Kafka pentru literatură pe 2013, a anunţat luni seară Fundaţia Franz Kafka din Praga.
Miniştrii Constantin Niţă şi Rovana Plumb, la conferinţa "Mediafax Talks about Energy"
Ministrul delegat pentru Energie Constantin Niţă şi ministrul Mediului Rovana Plumb vor participa, miercuri după-amiază, alături de toţi cei implicaţi în domeniul energiei, la conferinţa "Mediafax Talks about Energy", care va avea loc la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas, începând cu ora 15.00.
Grupul suedez Ikea a primit scrisori de ameninţare în Franţa
Grupul suedez Ikea a primit mai multe scrisori de ameninţare în Franţa, în care i s-au cerut donaţii importante în cadrul unor acţiuni de binefacere, altfel riscând represalii începând de marţi, au anunţat surse concordante, confirmând o informaţie publicată de ziarul Le Parisien.
O membră a trupei Pussy Riot, aflată în greva foamei în închisoare, transferată la spital
Maria Alehina, o membră a grupului contestatar Pussy Riot aflată în închisoare, a fost transferată la spitalul penitenciarului, la aproape o săptămână după ce a intrat în greva foamei.

Niciun comentariu: