marți, 28 mai 2013

Victor Ponta a numit noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.

Victor Ponta a numit noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului. Adrian Cioroianu, Zoe Petre si Cristian Parvulescu, printre membri
Premierul Victor Ponta a desemnat, printr-o decizie publicata luni, 27 mai, in Monitorul Oficial, noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER), organism guvernamental care se ocupa de administrarea si analizarea memoriei regimului comunist in Romania. Consiliul stiintific al IICCMER, constituit din 14 personalit
Autostrada Arad-Timişoara, deschisă în decembrie 2011, este reasfaltată în întregime.
Autostrada Arad-Timisoara, deschisa traficului in decembrie 2011, in urma unei investitii de aproximativ 135,43 de milioane de euro, este reasfaltata in intregime, dupa ce stratul de suprafata a inceput sa se deterioreze, conform Mediafax. Potrivit Biroului de Politie Autostrazi Vest, viteza pe autostrada Arad-Timisoara a fost restrictionata la 60 si 80 de kilometri la ora in mai multe puncte, ava
Creşteri salariale la Volkswagen, în Germania.
Volkswagen a ajuns la o intelegere, in urma unor negocieri, cu sindicatul IG Metall privind marirea salariilor angajatilor sai din cele sase fabrici pe care le detine in vestul Germaniei, conform autonews.com. Volkswagen le va mari salariile angatilor sai cu 3,4% incepand din septembrie, ca in luna iulie 2014 sa fie aplicata o noua crestere de 2,2%. Noul contract prevede si o contributie de 300 de
Ministerul Sănătăţii, executat silit de o firmă cu care a avut contract pentru realizarea unor "ghiduri arhitecturale"
O firmă cu care Ministerul Sănătăţii a avut un contract pentru realizarea unor "ghiduri arhitecturale" a obţinut în instanţă executarea silită, pentru recuperarea sumei datorate şi a penalităţilor fiind blocat un cont, însă nu cel în care sunt fondurile Sănătăţii, potrivit reprezentanţilor MS.
Autostrada Arad-Timişoara, deschisă în decembrie 2011, este reasfaltată pe toată lungimea
Autostrada Arad-Timişoara, deschisă traficului în decembrie 2011, în urma unei investiţii de aproximativ 135,43 de milioane de euro, este reasfaltată pe toată lungimea, după ce stratul de suprafaţă a început să se deterioreze, poliţiştii impunând restricţii de viteză pe segmentele aflate în lucru.
Niţă: Moţiunea simplă privind probleme din Valea Jiului, un demers politicianist
Ministrul Energiei, Constantin Niţă, a declarat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că moţiunea simplă pe tema Văii Jiului este "politicianistă", arătând că democrat-liberalii ar fi putut face investiţii în domeniul energetic, dar "nu au făcut nimic".
Ponta: Nici PNL, nici PDL şi UDMR nu susţin ideea unei intervenţii privind confiscarea bunurilor
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă raportul final pentru revizuirea Constituţiei legat de posibilitatea confiscării bunurilor, adăugând însă că este clar că nici PNL şi nici PDL şi UDMR nu susţin ideea unei intervenţii, astfel că "atunci, nu se va schimba".
Ponta: USL a decis să propună ca mandatul prezidenţial să aibă o durată de patru ani
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat faptul că la nivelul USL s-a decis ca în noua Constituţie să fie prevăzut că mandatul prezidenţial va fi exercitat pe o perioadă de patru ani, nu de cinci ani ca în prezent, iar alegerile, inclusiv cele parlamentare, nu vor mai fi organizate iarna.
MEDIAFAX ZOOOM: Cannes - GALERIE FOTO
În fiecare an, pe parcursul a aproape două săptămâni, Cannes, celebra staţiune de pe Coasta de Azur, se transformă în principala scenă a spectacolului cinematografic mondial. Actori, regizori, producători, jurnalişti sau simpli cinefili din fiecare colţ al lumii vin aici pentru a sărbătorii o artă ce a luat naştere din creativitatea şi dorinţa de a inova a fraţilor Lumiere.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag

Niciun comentariu: