sâmbătă, 8 iunie 2013


Cât economisesc românii: Câţi plănuiesc să îşi cumpere o locuinţă sau o maşină
Majoritatea românilor nu au posibilităţi de economisire în prezent sau în perioada următoare, astfel că intenţia de cumpărare de bunuri de folosinţă îndelungată este foarte scăzută, doar 3% din populaţie având în plan să cumpere o casă şi 6% o maşină, potrivit GfK.
Ediţia online a Washington Post, disponibilă doar contra cost
Cotidianul american Washington Post a anunţat că ediţia sa online va fi disponibilă cititorilor exclusiv contra cost, abonamentele lunare costând între 9,99 de dolari şi 14,99 de dolari.

TODAY

MSI: Ofertele pentru privatizarea Poştei Române vor fi depuse până la 30 iunie 2014
Ofertele preliminare şi neangajante pentru privatizarea Poştei Române vor fi depuse până la 30 iunie 2014, după ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumpãrat de niciun investitor, a anunţat Ministerul pentru Societatea Informaţională .
Scandal "Rabla" şi la Suceava: Doar 135 de tichete, colectorii consideră că nu acoperă nici 5 % din cerere
Cei 11 colectori autorizaţi de autovehicule uzate din judeţul Suceava vor primi, în total, 135 de tichete prin programul "Rabla", câte nouă pentru fiecare punct de colectare, aceştia apreciind că nu se acoperă nici măcar cinci la sută din solicitări, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Autostrada Bucureşti-Feteşti riscă să fie inundată. Varga: Sistemul anti-inundaţii nu mai poate asigura un grad ridicat de apărare pe Dunăre
Ministrul Apelor şi Pădurilor, Lucia Varga, a admis sâmbătă, într-o intervenţie televizată, că actualul sistem de apărare nu mai poate asigura un grad ridicat de apărare împotriva inundaţiilor pe Dunăre.
Cezar Ouatu a fost popular O dată-n viață la TVR 1
Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, a îmbrăcat vineri seară, costumul popular la emisiunea de folclor O dată-n viață, de la TVR 1. Ediția de vineri seară  a emisiunii ”O dată-n viață”, de la TVR 1, a fost una 100% Eurovision. Concurenții Iulianei Tudor au fost trei foști reprezentanți ai României la Eurovision: Nicola, Sanda Ladoşi şi Cezar Ouatu. Protagoniştii au fost seconda
Aproximativ 188.000 de elevi s-au înscris la BAC, sesiunea vară 2013
Luni, 10 iunie, încep primele probe de evaluare a competenţelor din cadrul examenului de bacalaureat. Pentru susţinerea examenului naţional de bacalaureat în sesiunea iunie – iulie 2013 s-au înscris 187.898 elevi, repartizaţi în 585 de centre de examen. Prima sesiune a examenului naţional de bacalaureat 2013 începe luni, 10 iunie, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba
Din cauza inundațiilor, podul peste Dunăre de la frontiera ungaro-slovacă
Autoritățile ungare au luat o serie de măsuri pentru a preveni inundațiile devastatoare ce au făcut prăpăd în Germania, Ungaria și cehia. Din cauza debitului crescut pe Dunăre, podul peste fluviu, de la frontiera ungaro-slovacă, la km 1806 – podul Vamosszabadi, a fost închis. Autoritățile ungare au instituit o alertă de pericol de inundații la Dunăre, valabilă pentru cursul superior al fluviului d
Programul meciurilor de marţi din preliminariile CM-2014, zona Europa
Programul meciurilor care se vor disputa, marţi, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, zona Europa:
CEO ArcelorMittal Galaţi: Lakshmi Mittal a transmis un mesaj despre viitorul industriei în Europa
Lakshmi Mittal a venit în România şi pentru a transmite un mesaj factorilor de decizie politică despre ceea ce doreşte Europa în legătură cu viitorul său industrial, a declarat, sâmbătă, Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.

Niciun comentariu: