sâmbătă, 8 iunie 2013

Londonezii mănâncă un salam al cărui nume comercial este ”Pula”. Cu siguranță englezii nu știu faptul că traducerea acestui cuvânt în limba română este similară cu penis.
salam cu nume de organ sexualKelmendi Salami Pula Chicken”, este numele salamului comercializat în hipermarketurile din Marea Britanie. Salamul cu numele organului sexual, varianta în limba română este distribuit de compania Gima, lider în furnizarea de produse etnice din întreaga Mare Britanie.
Dacă vor să consume salamul cu nume de organ sexual, londonezii trebuie să scoată din buzunar, 1,89 lire pentru 500 de grame, adică aproximativ 10 lei.
Salamul poartă acest nume ciudat pentru noi, românii, întrucât provine dintr-o localitate din Croația, ce poartă numele Pula. Orașul cu nume de organ sexual este cel mai mare din regiunea istorică Istria din Croația, fiind situat în partea de sud a peninsulei Istria. Orașul are o lungă tradiție în producerea vinului, peștelui, construcția de vapoare și turism, fiind totodată și un important centru turistic.
Dacă englezii ar afla cum se traduce în română numele salamului, cu siguranță s-ar gândi de două ori dacă să-l cumpere sau nu.
Un lucru e cert, compania britanică nu va distribui niciodată în România sortimentul respectiv de salam. Întrucât asocierea produsului cu numele organului sexual este mai mult decât sugestiv.
The post Salam cu numele organului sexual în limba română, comercializat în Londraappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

TODAY

Un miting împotriva foametei în lume a reunit mii de persoane sâmbătă, în Hyde Park, la Londra, cu ocazia unei întâlniri internaţionale privind malnutriţia organizate sub egida premierului David Cameron.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Alina Bargaoanu, Rector al SNSPA Bucuresti, considera ca, pana nu se clarifica viziunea strategica (si nu cea referitoare la fondurile europene sau la reforma regionala, ci la dezvoltarea Romaniei in general), eforturile in directia \u001Echeltuirii banilor europeni\u001C si a regionalizarii pot deveni aproape irelevante, poate chiar periculoase. Discursula  fost tinut in cadrul celei de-a doua dezbateri "Romania si viitorul UE", sediul Parlamentului European, Bruxelles, saptamana trecuta (27 mai). Citeste intreg articolul pe EurActiv.ro.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană Britney Spears constă în cinci mese mici pe zi şi sesiuni "agresive" de exerciţii fizice, a dezvăluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Fumezi un joint, mergi ani grei la pucărie. Omori trei persoane, iei cu suspendare. Cât de corect e sistemul?
Cel mai penal parlament din istoria României muncește de zor la proiectul prin care mii de infractori vor ajunge iar în stradă. Cine putea să se lupte, pe viață și pe moarte, pentru eliberarea pușcăriașilor mai bine decât decât...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ce învăț de la Dan Voiculescu
Recunosc, sunt printre cei care au crezut în decembrie 1989 că totul s-a rezolvat. Ani de zile am stat prin piețe, strigând cu speranța că lucrurile se vor îndrepta. În meseria mea treaba nu s-a întâmplat. Aș zice că este tocmai...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Test: cum stai cu bunele maniere?


Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Autostrada Soarelui, în pericol de a fi inundată
Digul de la Fetești, care stă în calea apelor umflate de ploi, s-a erodat foarte mult în ultimele zece zile. Localnicii spun că din digul care avea 27 de metri lățime au mai rămas acum doar câțiva metri. Dacă digul cedează,...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: