sâmbătă, 8 iunie 2013


NEWS ALERT: Un avion românesc a aterizat forţat în Italia!
Conform B1, cel puţin trei persoane sunt rănite, din cele 165 aflate la bord. Primele informaţii arată ca ar fi vorba despre o defecţiune la trenul de aterizare.
Accident grav în China. 42 de persoane au ars de vii |VIDEO
Cel puţin 42 de persoane au murit în sud-estul Chinei, după ce autocarul în care se aflau a luat foc. Alţi peste 30 de pasageri au fost răniţi.
CONCERTUL DEEP PURPLE: Peste 20.000 de persoane au participat la show-ul de pe Cluj Arena - VIDEO
Peste 20.000 de persoane, atât tineri, cât şi oameni în vârstă, au participat, vineri seară, la concertul celebrei trupe rock britanice Deep Purple de pe Cluj Arena, în cadrul Cluj Arena Music Fest, muzicienii declarându-se încântaţi de public şi de atmosfera creată pe stadion.
EXCLUSIV. EVZ prezintă documentul care atestă că Andrei Marga a fost racolat ca informator în august 1977
EVZ a primit de la CNSAS documentele care atestă că Andrei Marga a fost racolat ca informator în august 1977
Românii, "imigranţii sărăciei"! Află cine a spus asta!
Românii şi bulgarii sunt "imigranţii sărăciei", iar ei ar putea fi expulzaţi din Germania.
Cod portocaliu de inundații. Ploile au făcut ravagii în mai multe județe din țară
Mai multe județe judete din Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Munteniei au fost afectate de ploile torențiale care au lovit țara noastră în ultimele zile.
EXCLUSIV ONLINE. Planul lui Marga: „Compromite și distruge!”
Președintele ICR și-a propus să murdărească sistematic imaginea tuturor acțiunilor ICR întreprinse în perioada conducerii lui Horia Roman-Patapievici
Membrii unei familii, în COMĂ, după ce s-au intoxicat cu ciuperci
Membrii unei familii din Mediaş, judeţul Sibiu, - patru adulţi şi un copil de doi ani şi patru luni - au ajuns, vineri seară, la spitalul din localitate, în urma unei intoxicaţii puternice cu ciuperci, copilul şi doi dintre adulţi, care se aflau în comă, fiind trimişi la spitale din Sibiu.
Smiley şi-a lansat un nou single, "Criminal" - VIDEO
Smiley şi-a lansat un nou single, "Criminal", melodia fiind o colaborare cu rapperul turc Kaan, care aduce o abordare proaspătă în materie de sound, anunţă HaHaHa Production.

Niciun comentariu: