sâmbătă, 8 iunie 2013

'Cazul Becali. Unde au gresit Victor Babiuc si Dumitru Cioflina', titreaza Adevarul in editia de joi: 'Incarcerarea lui Gigi Becali pentru schimbul de terenuri cu Armata, condamnarea sa si in cazul 'Valiza', precum si zgomotul mediatic ce le-a urmat au pus in umbra alte doua incarcerari, poate mai semnificative decat cea a latifundiarului din Pipera. Este vorba despre trimiterea dupa gratii a fostului ministru al Apararii, Victor Babiuc, si a fostului sef al Statului Major General, Dumitru ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Statele Unite ale Americii, care au cele mai multe arme nucleare din lume, sunt deschise în privinţa numărului de focoase nucleare deţinute şi în ceea ce priveşte stadiul de pregătire al acestora. Rusia este mai puţin...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
EXCLUSIV ONLINE. Povestea „mamei” cu 800 de copii și bebelușii de Dorobanți
Cei mai doriți copii nu se fac numai cu dragoste și nu prind automat viață în burta mamei. În două săptămâni, doctorița „fabrică” în eprubetă bebeluși pe care barza nu-i aduce în 20 de ani. A împlinit peste 800 de dorințe, in...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
EXCLUSIV ONLINE. Cine a blocat cardurile de sănătate. 50 de milioane de euro zac într-un depozit
Cardul național de sănătate este, la ora actuală, cel mai amânat proiect din sistemul medical. În timp ce Ministerul Sănătății dă vina pe Casa de asigurări că nu a transmis toată documentația necesară, cei de la CNAS spun că...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Revizuirea Constituţiei: Proprietarii instituţiilor de presă NU MAI RĂSPUND pentru ...
Proprietarii institutiilor de presa, fie ca sunt ziare, radiouri sau televiziuni, ar putea scapa de orice raspundere civila pentru informatiile difuzate public de angajatii lor. Comisia de revizuire a Constitutiei a decis ca raspunderea civila pentru informatiile difuzate apartine autorului, sefului editorial si mijlocului de comunicare in masa, adica administratorului, in niciun caz a patronului. Parlamentarii au eliminat din textul actual categoria proprietarilor, pe motiv ca un mijloc de ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Germania refuză să acorde dublă cetățenie imigranților din afara UE
Guvernul german a respins ieri proiectul de lege care ar fi permis acordarea dublei cetăţenii imigranţilor din afara UE, o decizie care afectează în primul rând comunitatea turcă, în ciuda încercărilor de aduce în Germania...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Răfuială în stil mafiot la Timişoara
Membrii a două clanuri interlope din Timișoara s-au bătut şi s-au tăiat cu săbiile în plină stradă cât și în secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.
sorin udrea retinut de diicotTrupele speciale ale Jandarmeriei, însoțite de procurorii DIICOT Timişoara au descins, miercuri seară, pe stadionul de la Chișoda, unde au ridicat pentru audieri cinci persoane suspectate că fac parte dintr-un grup infracţional. Printre interlopii ridicaţi se numără şi Sorin Udrea, supranumit “stăpânul oraşului”.
Udrea voia să se răzbune pe un bărbat care îl bătuse în urmă cu trei luni. Aşa că sâmbăta trecută a trimis la el trei membri ai grupării pe care o conduce, ca să-i dea o lecţie. Aceştia l-au atacat pe bărbat şi i-au înfipt o sabie în braţul drept.
Din cauza acestei încăierări de sâmbătă din barul Ibiza, Udrea şi “locotenenţii” săi au fost ridicați de DIICOT. Cei trei membrii ai grupării sale, Ciprian Gavrilă, zis “Cipi Ţiganu”, Caius şi Darius Gazibara, l-au atacat pe Tudor Stoiţi. Acesta a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr, ca răzbunare pentru un incidentul din luna martie din barul Lepa Brena. La Spitalul Judeţean din Timişoara a urmat o nouă încăierare între cele două grupări, bătăia fiind surprinsă de camerele de supraveghere de la UPU.
Interlopul Sorin Udrea a fost reținut, azi noapte, de DIICOT pentru mai multe infracțiuni printre care constituirea unui grup infracțional organizat, șantaj, braconaj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă și tâlhărie.
Interlopul ar fi patronul echipei FC Chișoda din liga a IV-a și este suspectat de procurori de trucarea unor meciuri de fotbal.
Miercuri seară, procurorii DIICOT au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Sorin Udrea dar şi pentru alte 6 persoane, urmând ca azi să fie duși la instanță, cu propunerea de arest preventiv.
The post Răfuială în stil mafiot la Timişoara appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Poliţistul Andrei Adrian Toma, acuzat de complicitate în cazul uciderii interlopului Ionel Rădulescu
Poliţistul Andrei Adrian Toma de la Secţia 14 din Capitală, a fost reținut miercuri seară, fiind acuzat de complicitate la omor calificat, în cazul interlopului ucis la Pitești.
interlop ucis la picestiAndrei Adrian Toma este acuzat de procurori că împreună cu Ion Păun, au plănuit și efectuat atacul mafiot, în urma căruia a fost ucis interlopul piteștean Ionel Rădulescu.
Surse judiciare susţin însă că Ion Păun ar fi tras în victimă, poliţistul fiind şi el implicat direct în acest caz.
Poliţistul Andrei Toma, suspectul Ion Păun şi victima Ionel Rădulescu făceau afaceri cu autoturisme de lux pe care le cumpărau din ţară şi din străinătate, la preţuri avantajoase, şi le vindeau mai scump. Ulterior unei tranzacţii, Rădulescu şi Păun s-au certat, astfel că acesta din urmă a devenit principal suspect după comiterea crimei, arma folosită fiind un pistol de tip Glock, calibru 9 milimetri, identică celei pe care poliţistul o declarase furată anul trecut.
În ceea ce priveşte furtul în care s-a început urmărirea penală faţă de Andrei Toma şi Ion Păun, aceştia i-ar fi spus proprietarului maşinii că vor să probeze autoturismul înainte de a-l cumpăra, dar au dispărut cu el, autovehiculul fiind găsit în timpul unei percheziţii, în localitatea Ştefăneşti, judeţul Ilfov.
Uciderea bărbatului de 37 de ani, din Piteşti, a fost, cel mai probabil, premeditată, în condiţiile în care victima şi suspectul de crimă au avut un conflict mai vechi în urma pierderii unei sume de bani, aproximativ 30.000 de euro, de către inculpat din cauza victimei, a declarat procurorul de caz.
Potrivit sursei citate, cercetările au fost extinse “în afara câmpului infracţional”, fiind identificate o serie de corpuri delicte, obiecte, ce vor fi examinate în mod ştiinţific.
”Am găsit o cagulă şi o mănuşă arsă la circa 50 de metri de calea ferată, acolo am găsit o vatră cu cenuşă arzând. Arma crimei nu am găsit-o încă, unde este asta ştiu numai ei, nu au recunoscut crima niciunul şi nici nu cred că era nevoie deoarece recunoaşterea lor servea în măsura în care n-am fi avut dovezile necesare, dar acestea există”, a spus procurorul Ion Anchelescu.
Poliţistul Andrei Toma şi Ion Păun au fost reţinuţi, marţi, de către procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti pentru furt calificat, într-un dosar în care aceştia au fost cercetaţi pentru sustragerea unei maşini de lux, un BMW X 5, unui bărbat din localitatea Bradu, judeţul Argeş, în 25 noiembrie 2012.
Azi, urmează ca cei doi să fie duşi la Judecătoria Piteşti, unde magistraţii vor analiza propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul dosarului în care sunt acuzaţi de furt calificat.
The post Poliţistul Andrei Adrian Toma, acuzat de complicitate în cazul uciderii interlopului Ionel Rădulescu appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Scandal cu săbii în plină stradă la Timișoara
Răfuială în stil mafiot în Timișoara. Două clanuri interlope din oraș s-au bătut și s-au tăiat cu săbiile în plină stradă.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
"TUNELUL AGRESIUNII". Imagini din tunelurile construite de Coreea de Nord pentru a invada sudul
Între cele două Corei există mai multe tuneluri lungi de câțiva metri construite de Phenian, ce permiteau lansarea unei ofensive militare în sud.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Peste 100 de gospodării şi curţi din patru comune din Galaţi, inundate în urma ploilor.
Peste 100 de gospodarii si curti din patru comune din judetul Galati au fost inundate in urma ploilor abundente, cea mai afectata fiind comuna Matca, informeaza Mediafax. Potrivit unei evaluari a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, este vorba despre 71 de gospodarii din localitatile Corod, Carlomanesti si Nartesti, unde ploile torentiale au dus la iesirea din matca a unui parau. De asemenea, s-au produs inundatii puternice si in comuna Matca, fiind afectata in special zona ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Sunt draguti, dulci si neajutorati. Cam acestea sunt cuvintele cu care ai descrie un bebelus. Abia dupa ce mai cresc se adauga epitete precum destept, istet sau inteligent. Studii de ultima ora releva faptul ca bebelusii, imediat ce se nasc, stiu mai multe decat iti inchipui.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: