vineri, 7 iunie 2013

Administratia Nationala Apele Romane a emis, vineri, o avertizare cod portocaliu pentru afluentii Sucevei, Moldovei si Bistritei din judetele Suceava si Neamt, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, remis Romania Libera. De asemenea, se institutie cod galben pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetul Maramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures). In plus, se mentine codul galben pe raurile Suceava, Moldova, Bistrita (judetele ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
VREMEA. Prognoza METEO pentru 8 şi 9 iunie
VREMEA. Vremea îşi va menţine caracterul instabil în următoarele două zile cu temeperaturi cuprinse între 9 şi 27 de grade

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Agenția Națională de Administrare Fiscală spune că este posibil ca unul din angajații săi, să fi trimis la Antena 1, contractul dintre firma lui Dumitru Dragomir și compania RCS&RDS.
dragomir si rdsAceastă concluzie a reieșit în urma unui control demarat de Direcția de integritate din cadrul ANAF.
În urma anchetei desfăşurate de Direcţia Generală de Integritate din cadrul ANAF, a reieşit faptul că angajaţii Gărzii Financiare care au instrumentat controlul la societatea SC Bodu SRL au avut în permanenţă acces la contractul de asociere în participaţiune dintre SC Bodu SRL şi SC RCS&RDS SA, nefiind exclusă posiblitatea ca aceştia să-l transmită unei terţe persoane. Cu toate că, din cercetarea administrativă efectuată de Direcţia Generală de Integritate din cadrul ANAF nu au rezultat probe concludente care să demonstreze transmiterea către terţi a contractului dintre cele două societăţi de către reprezentanţii Gărzii Financiare, întrucat dosarul face obiectul unei cercetări a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), astăzi 7 iunie 2013 s-a înaintat raportul cercetării administrative către DNA în vederea conexării acestora”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Finanțe, remis exclusivNEWS.ro.
Contratul încheiat între firma SC BODU SRL, a lui Dragomir și RCS&RDS, adus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena 1, pe motiv că l-ar și șantajat pe Ioan Bendei, administratorul companiei de cablu.
Contractul a fost încheiat pe 15 august 2009, între SC BODU SRL și RCS-RDS, potrivit căruia compania de comunicaţii plăteşte 1,7 milioane de euro pînă în mai 2010 şi primeşte în schimb 5 la sută din profitul anual net, timp de trei ani, plus publicitate la nunţi şi botezuri.
Acest lucru venea după ce pe 31 martie 2008, Consorţiul Antena 1-RCS&RDS câştigă licitaţia şi primeşte drepturile TV pentru Liga 1 până în 2011, plătind 34 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu TVA.
Contractul dintre firma lui Dragomir și RCS&RDS, este în realitate o formă mascată de mită pentru șeful LPF, pentru cedarea drepturilor tv pentru meciurile din Liga I.
Sorin Alexandrescu a fost arestat pe 30 mai 2013, în baza deciziei Judecătoriei Sector 1, și repus în libertate de Tribunalul București, joi, 6 iunie 2013.
The post Contractul dintre firma lui Dragomir și RCS&RDS, trimis la Antena 1, de un angajat al Fiscului appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
"Da, asa este": raspunzand intrebarii unui ziarist de televiziune, Vladimir Putin si-a anuntat divortul, un moment suprarealist intr-o tara obisnuita cu pastrarea celui mai mare secret in ceea ce priveste viata presedintelui Rusiei, scrie AFP.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Conducerea Garzii Financiare, institutie ai carei angajati sunt suspectati de Fisc ca ar fi transmis ilegal contractul dintre firma lui Dumitru Dragomir si RCS & RDS si pentru care a sesizat DNA, a fost numita in 2012 dupa ce s-a schimbat guvernarea. Seful institutiei - comisarul general - este Felicia Pop, membra a PNL Mures, fost prefect al judetului. Unul dintre adjunctii comisarului general a mai ocupat aceasta functie intre 2004 si 2011, iar cel de-al doilea vine din Timisoara si a avut un conflict cu deputatul PDL Alin Popoviciu, care l-ar fi "ajutat" sa paraseasca institutia.
  • Vezi mai multe detalii despre conducerea Garzii financiare, ce avere au comisarii generali si ce rol-cheie are institutia
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Top-modelul Linda Evangelista şi iubitul ei, Peter Morton, au decis să se despartă pentru că nu au reuşit să se pună de acord în privinţa oraşului în care doreau să locuiască împreună.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ziarul Financiar lansează platforma de cursuri video online în limba romană - ZFeLEARNING.ro - dedicată celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean spune că PDL nu este preocupat de excluderi, nici de suspendări, ci de identificarea căilor prin care fiecare membru al partidului să fie antrenat în opoziţie, spunând că Cristian Preda "are minte, are de toate să se manifeste împotriva actualei puteri".

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Prefectul de poliţie din Paris şi conducerea muzeului Luvru au anunţat, vineri, o scădere cu 75% a numărului de plângeri împotriva hoţilor de buzunare în această instituţie, după întărirea măsurilor de securitate, decisă în urma unei greve în luna aprilie a agenţilor de pază.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi după-amiaza şi seara temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în majoritatea zonelor.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Potenţialul comerţului online pe piaţa românească este imens, în condiţiile în care reprezintă doar 3-4% din cel tradiţional, a declarat directorul general al evomag.ro, Mihai Pătraşcu, prezent la ICEEfest, un eveniment dedicat industriei digitale din Europa Centrală şi de Est.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
OMS a lansat o reţea destinată luptei împotriva bolii care afectează 500 milioane de oameni
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a lansat vineri o reţea destinată luptei împotriva unei boli cronice care afectează milioane de oameni.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
UNICEF: Problema malnutriţiei este subapreciată pe scară largă
Problema malnutriţiei este subapreciată pe scară largă, în mare parte din cauză că o nutriţie de proastă calitate este frecvent confundată cu lipsa de hrană, a avertizat vineri Anthony Lake, directorul executiv al UNICEF (Fondul...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Olt: Directoare către profesoară: „Vreţi să-mi vedeţi chiloţii?”
Agresivitate verbală, injurii şi ameninţări, asta reclamă 20 din cele 25 de profesori de la Şcoala Rojişte, Olt, care susţin că nu mai pot lucra cu directoarea şcolii, Despina Vrejoiu, scrie Gazeta de Sud.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
PROGNOZA METEO. Vreme caldă până la prânz; după amiaza şi noaptea, averse şi descărcări electrice
Vremea va fi în general instabilă cu temperaturi cuprinse între 9 şi 27 de grade C.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Noi propuneri pentru șefiile din Parchete
Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a transmis la Consiliul Superior al Magistraturii șase propuneri pentru numirea în funcții la DNA și la Parchetul Instanței Supreme
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Copos e foarte aproape de a ceda Rapidul
George Copos negociază cu Nicolae Cristescu și este foarte aproape să se retragă de la conducerea clubului Rapid.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ciupercă gigant, ce cântărește cinci kilograme, descoperită la Câțcău
O ciupercă uriașă a fost găsită în aceste zile, de un bărbat, în localitatea Câțcău, județul Cluj. Ciuperca găsită de Ioan Mureșan cântărește aproximativ 5 kilograme.
ciuperca uriasaPloile abundente din ultima perioadă au adus și bucurii pentru unii români, nu doar distrugerea culturilor și a gospodăriilor.
Ioan Mureșan, un bărbat de aproximativ 50 de ani din Câțcău a ”cules” ciuperca vieții lui. A pus mâna pe o ciupercă uriașă care măsoară în circumferință nici mai mult, nici mai puțin de 118 cm, 44 în diametru și 37 de cm înălțime. Nu mica i-a fost mirarea în momentul în care a pus ciuperca uriașă pe cântar. Acesta a indicat 4 kilograme și 800 de grame, scriedejeanul.ro.
Bărbatul a primit uriașa ciupercă de la un coleg de muncă. Când a văzut ditamai ciuperca, Ioan Mureșan a dat fuga cu ea acasă să i-o arate nevestei. Vestea sa dus glonț în tot satul, iar vecinii au venit să vadă minunăția. Pentru că trăim în era informației și a comunicării, bărbatul a filmat ciuperca și a trimis imaginile la site-ul de știri.
După care a pus-o pe soție să o taie în bucăți și să o bage în frigider. Astfel ce de cinci zile, bărbatul și familia lui, au pe masă, tocăniță de ciuperci.
The post Ciupercă gigant, ce cântărește cinci kilograme, descoperită la Câțcău appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Primăria Aninoasa a depus cerere de intrare în insolvenţă din cauza arieratelor de 6 ...
Primaria din Aninoasa, judetul Hunedoara, a depus la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare in insolventa, informeaza Mediafax. Institutia are arierate de aproximativ sase milioane de lei catre furnizoi si stat. Viceprimarul Adrian Albescu a declarat ca datoriile dateaza de pe vremea fostului primar Ilie Botgros."Unitatea administrativ teritoriala a orasului Aninoasa a inregistrat cerere de intrare in insolventa in baza OUG 46/2013. Cererea a fost inregistrata ieri (joi – n.r.), iar ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Marius Iacob, primul procuror care a avut curajul să-i pună cătuşele lui Vîntu, propus ...
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, l-a propus pe Marius Iacob in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Propunerea a fost trimisa catre Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei remis Romania libera. "Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a transmis vineri, 07 iunie 2013, Consiliului Superior al Magistraturii, propunerile pentru numirea in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cele mai bune paraşutiste vor concura în Parcul Izvor. Vezi ce se întamplă duminică!.
Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminicaƒ, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism din Capitala, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani. In plus, spectatorii vor avea ocazia sa vada in actiune formatia de ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
ANAF a anunţat că a înaintat DNA un raport administrativ prin care constată că un contract semnat de Mitică Dragomir şeful Ligii Profesioniste de Fotbal şi compania RCS-RDS ar fi putut ajunge în posesia şefului Antena Tv Group Sorin Alexandrescu acuzat de procurori de şantaj.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
LOTO, LOTO 6/49. Astăzi au avut loc noi extrageri la jocurile LOTO. Gândul va prezintă numerele câştigătoare la LOTO 6/49, Joker, Noroc, Super Noroc, Noroc Plus şi LOTO 5/40 pe 6 iunie.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, Maria Grapini, susţine tăierea ajutorului de şomaj pentru persoanele care refuză trei oferte de locuri de muncă în judeţul în care trăiesc, arătând că statul nu trebuie să plătească nemunca.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Părinţii care îi cred complet străini de politică se înşală cu privire la tinerii din generaţia capitalistă care, cu toate că resping partidele tradiţionale, reprezintă "vârful de lance" al protestelor faţă de Guvernul turc.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Şase persoane au fost rănite, vineri la prânz, în municipiul Suceava, după ce un autoturism a lovit o autoutilitară, circulaţia în zonă fiind blocată timp de câteva zeci de minute.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Agenţia Naţională americană pentru Securitate (NSA) colectează pe serverele sale miliarde şi miliarde de date ale unor comunicaţii în întreaga lume şi în Statele Unite, pe care le analizează cu ajutorul unor algoritmi, cu scopul de a identifica ameninţări teroriste.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: