vineri, 7 iunie 2013


Marioara Murarescu, in stare grava la spital - a intrat in operatie
Marioara Murarescu, realizatoare si prezentatoare a emisiunii "Tezaur Folcloric" de la Televiziunea Romana timp de trei decenii, a fost internata, vineri, in stare grava la spital.
Doi moderatori radio s-au sinucis, prin asfixiere
Un cuplu american care a moderat o emisiune la un radio din Statele Unite ale Americii s-a sinucis prin asfixiere, au anuntat autoritatile americane.
Romania sub ape: Vijelie in Bucuresti, dezastru in tara - vezi situatia - LIVE
Europa e sub ape si Romania nu face exceptie. Dupa ploile din aceasta saptamana, vineri furtuni puternice au lovit mai multe zone din tara, cauzand inundatii si izoland mai multe localitati.
Basescu: Sistemul de invatamant este egal ineficient, ne-am pierdut valorile
Presedintele Traian Basescu a vorbit, vineri, despre sistemul de educatie din Romania, despre felul in care muncesc romanii si despre valorile din tara noastra, in cadrul unei a doua intalniri consecutive cu fanii sai de pe Facebook, ai paginii "Alaturi de Presedintele Nostru".
Lectia turceasca. Ne mai revolta ceva?
Revolta din Turcia ar trebui sa ne puna pe ganduri pentru ca ea fisureaza mitul temelor esentiale si al motivelor fundamentale pentru care oamenii ies in strada. Protestele turcilor functioneaza si ca o oglinda in care, chiar daca nu ne place, ar trebui sa ne uitam.
Seful ANI, Horia Georgescu, acuza Antena 3
Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuza Antena 3 ca a derulat si impotriva sa o campanie de linsaj mediatic, mentionand ca postul ar trebui sanctionat de CNA.
Basescu, despre folosirea Internetului: Nu sunt chiar asa virgin!
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit din nou, vineri, de la ora 17.00, cu fanii de pe Facebook, si a vobit despre mai multe teme, printre care si Internetul. Seful statului a dezvaluit care sunt activitatile pe care le intreprinde in mediul virtual.
Erdogan s-a intors in mijlocul protestelor, primit de mii de sustinatori
Prim-ministrul turc Recep Erdogan s-a intors din turneul intreprins in nordul Africii, in noaptea de joi spre vineri, fiind asteptat de mii de sustinatori la aeroportul din Istanbul.
La 13 ani a intrat in Mensa cu un IQ urias si e comparata cu Einstein
O fata indiana din sud-vestul Londrei a fost acceptata in Mensa - organizatia oamenilor cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat -, avand un scor perfect.
Grapini: Indemnizatia somerilor care refuza trei oferte de munca ar trebui taiata
Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, sustine taierea ajutorului de somaj pentru persoanele care refuza trei oferte de locuri de munca in judetul in care traiesc, aratand ca statul nu trebuie sa plateasca nemunca.
Bicicleta ar putea deveni mijloc de transport in comun in Timisoara
Timisorenii iubitori de miscare pot renunta la mersul cu autobuzul la munca, optand pentru bicicleta. Primaria intentioneaza sa puna in practica un program prin care bicicletele ar putea fi luate chiar de langa statiile de transport in comun.
Cati bani va obtine sotia lui Putin in urma divortului
Divortul surprinzator al sotilor Putin a amplificat zvonurile despre averea presedintelui rus, care oficial detine in conturi sub 200.000 de dolari. Potrivit legii ruse, Ludmila Putin ar trebui sa primeasca jumatate din avere.
Fostul presedinte mexican vrea sa intre in afaceri cu marijuana
Fostul presedinte mexican Vicente Fox a marturisit ca imediat ce marijuana va fi legalizata el se va numara printre primii producatori si comercianti.
Marius Iacob, procurorul din cazul Elodia, propus ca mana dreapta a lui Kovesi
Marius Iacob, seful criminalistilor de la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica (SUPC) din Parchetul General, ar urma sa fie mana dreapta a Laurei Codruta Kovesi la Directia Nationala Anticoruptie.
Inundatii devastatoare in Europa: Nivel record al Dunarii, 12 morti
Inundatiile continua sa faca ravagii in nordul si centrul Europei. Desi nu mai ploua, nivelul raurilor creste in continuare. Pana acum, cel putin 12 oameni au murit din cauza inundatiilor, dintre care opt in Cehia.
Cod portocaliu de inundatii - vezi raurile afectate
Administratia Nationala Apele Romane a instituit cod portocaliu de inundatii pentru judetele Neamt si Suceava.

Niciun comentariu: