vineri, 7 iunie 2013

Ultimul episod Distractis Show – Dependenţi de comedie din acest sezon se vede şi la TVR HD şi pe TVR+ duminică, 9 iunie, ora 21.00.
distractis showLa ultima emisiune Distractis Show din acest sezon, „dependenţii” sunt: analistul politic amator Minciunikovschi, veşnicul pensionar Spiridon Hârleţ şi tânăra consilieră de la Ministerul Agriculturii, domnişoara Livia Zdragnea. Fiecare dintre cei trei vă va introduce îndenecrezutul univers al realităţilor româneşti duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
De la ora 21.00, la Distractis Show, Livia Zdragnea vă prezintă filmul parteneriatului dintre Patriarhie şi Ministerul Agriculturii: conform înţelegerii dintre cei doi Danieli care conduc cele două instituţii, preoţii de la ţară vor propovădui agricultura modernă, asocierile între fermieri, fondurile europene. Preotul dintr-un sat primeşte ordinul de la protoerie şi se duce duminică la crâşmă, unde agricultorii îşi petrec timpul în loc să vină la biserică. El le promite oamenilor harnici ploaie şi rod îmbelşugat, munca câmpului fiind asigurată de cei care păcătuiesc!
Târgul de joburi pentru rromi este cel de-al doilea subiect al ultimei ediţii Distractis Show a sezonului. În familia Stănescu, toţi cei trei rromi primesc o a doua şansă: job-uri la Guvern. Unchiul Usebeu va lansa o nouă linie de “smartfoane şi leptoape de cupru, de se bate pe ele toţi fotbaliştii!”, iar ghicitoarea Deodoranta, specialista în vrăjeală, va fi angajată la Departamentul de Statistică, să le spună românilor cum le va creşte nivelul de trai. Din păcate, Bulibaşa Stănescu va trebui să mai aştepte, căci, deocamdată, la Guvern e prea mare înghesuială la “ţigănii”!

Interviul Garantat 0% aduce în faţa telespectatorilor o fantomă internaţională, pe numele ei Antonela Pepenete Ţepeluş, proprietara parcului tematic Draculea Park din Deveselu, absolventă a Şcolii Internaţionale de fantome „Tata lui Hamlet” din Edinbourgh, Scoţia şi pe Hortensiu Papanaş Bengescu, istoric, rectorul Şcolii Naţionale de Fantome din Slatina. Practic va fi o dispută între fantomele Occidentului şi cele profund naţionale: combinatele rămase în ruine, pădurile defrişate şi, nu în ultimul rând, oamenii locului.
Ce poate fi mai frumos şi reconfortant decât pregătirile pentru concediu? De aceea, efectele Pactului de Coabitare dintre Preşedinte şi Prim-ministru se prelungesc şi pe perioada vacanţei: în ultimul episod Secretele Coabitării, Băsescu vine şi el cu valiza plină de bunătăţi pentru a petrece o vacanţă de vis în Dubai, alături de familia Ponta…
Întâlnirea cu momentele de umor ale grupului Distractis se ţine în fiecare duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
The post Târg de joburi pentru rromi, la Distractis Show de la TVR 1 appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Peste două milioane de telespectatori au urmãrit prestaţia Brianei la Next Star
Românii au savurat asearã spectacolul oferit de micii artişti concurenţi la Next Star, emisiunea prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului urban.
briana next starAstfel, Next Star a înregistrat o cotã de piaţã de 17.5% şi un rating mediu de 7.9% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra doar 15% share şi 6.8% rating.
Peste 2 060 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau in minutul de aur, 22:14, evoluţia micilor concurenţi, aproape dublu faţã de cei care urmãreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.
Tot mai mulţi români urmãresc zi de zi producţiile Antenei 1, postul din Bãneasa cucerind clasamentul de audienţã la nivelul întregii zile. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.2 % şi o cotã de piaţã de 16% la nivelul taregtului all urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã.
Dan Capatos a rãmas preferatul românilor, Un show pãcãtos clasându-se în topul audienţelor la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban. Astfel, emisiunea prezentatã de campionul nopţilor albe a înregistrat asearã o cotã de piaţã de 15%  şi un rating mediu de 3.5%, în vreme ce Pro Tv înregistra în acelaşi interval orar 12.4% share şi 2.8% rating.

The post Peste două milioane de telespectatori au urmãrit prestaţia Brianei la Next Starappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Moise Guran protestează pentru că Piţurcă nu a fost demis, deși a fost condamnat
Moise Guran, realizatorul emisiunii România în Direct” de la Europa FM, a ales o formă inedită de protest faţă de lipsa unei măsuri în cazul selecţionerului Naţionalei; el va prezenta, timp de o săptămână, ştirile din Sport de la jurnalul orei 13.00.
moise guran si piturcaConvins că Victor Piţurcă va pleca de la Naţională dacă va fi condamnat, Moise Guran a pierdut pariul pe care l-a făcut cu redactorul şef al departamentului Sport de la Europa FM.
Astfel că Moise Guran, realizatorul emisiunii “România în Direct” de la Europa FM, va prezenta începând de luni, 10 iunie, timp de o săptămână, ştirile din Sport de la jurnalul orei 13.
Este o formă inedită de protest faţă de lipsa unei măsuri în cazul lui Victor Piţurcă, dar şi un pariu pierdut în faţa redactorului şef al departamentului Sport de la Europa FM.
Discuţiile contradictorii pe care cei doi le-au avut în legătură cu reacţia lui Victor Piţurcă în cazul în care ar fi fost condamnat în Dosarul Valiza, s-au încheiat cu un pariu.
Pe de-o parte, Moise Guran a susţinut cu tărie că dacă Victor Piţurcă va primi o condamnare definitivă, dar cu suspendare în “Dosarul Valiza”, acesta se va retrage de la Echipa Naţională sau va fi demis.
O persoană condamnată definitiv nu poate reprezenta culorile naţionale. În plus, o condamnare penală creează obligaţia morală şi juridică a Federaţiei Române de Fotbal de reziliere a contractului selecţionerului, indiferent de clauzele acestuia” îşi motivează Moise convingerea.
De cealaltă parte, redactorul şef al departamentului Sport, Luca Pastia, cel cu care Moise a făcut pariul, spune că a fost sigur de la bun început că el îl va câştiga: M-a apucat râsul când am auzit ce scenarii SF are Moise, el a uitat în ce ţară trăieşte!
Pariul a fost cel care a pus capăt discuţiei şi a fost propus chiar de Moise Guran: Gata!Uite cum facem, dacă nu-l dau afară şi nu-şi dă demisia, eu prezint ştirile din Sport o săptămână!

Nu va fi o săptămână uşoară pentru Moise. “Am crezut că un condamnat nu poate conduce Echipa Naţională, acum sunt eu condamnat să prezint ştirile din Sport. O să vin mai devreme la radio, pe lângă emisiune, voi avea de pregătit şi ştirile. Nici nu am experienţă la capitolul ăsta, dar cred că o să fac faţă cu bine…O să am doar 10 minute la dispoziţie, după jurnalul de la ora 13, să-mi trag sufletul şi să încep, apoi, România în Direct. Am fost un naiv, acum trebuie să plătesc!” concluzionează Moise.
Moise Guran intră în direct cu ascultătorii Europa FM de luni până vineri, de la 13.30 la 14.00, la România în Direct.
The post Moise Guran protestează pentru că Piţurcă nu a fost demis, deși a fost condamnat appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ioan Man îi susţine la Cluj, pe viitorii concurenţi X Factor
Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj, oraşul din care provine concurentul Ioan Man, cel care în sezonul trecut l-a impresionat pânã la lacrimi pe Dan Bittman.
ioan man x factorEste mai mult decât un concurent care are factorul X, este un exemplu de voinţã şi optimism. Deşi nevãzãtor, Ioan Man a reuşit sã ajungã în faţa lui Cheloo, la Judges Home Visit şi sã îl convingã cu una dintre piesele trupei Maroon 5 cã trebuie sã meargã mai departe.
Pentru cã ştie din proprie experienţã ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Ioan Man le va fi alãturi în acest an la Cluj.
Ardelenii au acum o nouã şansã de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.
Dupã ce craiovenii şi arãdenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul clujenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate.
Mâine, echipa X Factor le dã întâlnire la Iulius Mall, începând cu ora 09:00, urmând ce de aici, caravana sã ajungã la Iaşi, pe 11 iunie, la Constanţa pe 14 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 17 iunie.
The post Ioan Man îi susţine la Cluj, pe viitorii concurenţi X Factor appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Pentru unii locuitori ai emisferei nordice luna mai a adus primele zile caniculare. Pentru alţii, doar temperaturi plăcute şi ocazia de a petrece mai mult timp în aer liber.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
O vizită a ministrului de Externe, Titus Corlăţean, la Moscova, în luna iulie, este în curs de perfectare, existând o invitaţie în acest sens, potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al MAE român.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un tablou pictat de artistul olandez Gerrit van Honthorst, în secolul al XVII-lea, care a aparţinut unui sfătuitor al ţarinei Ecaterina cea Mare şi a fost expus la Muzeul Ermitaj din Rusia înainte de a fi confiscat de nazişti, a fost vândut la licitaţie cu aproape 3,4 milioane de dolari.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Moneda naţională a continuat să se deprecieze accentuat în faţa euro, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a publicat un curs de referinţă în urcare cu 7,72 bani, la 4,5535 lei/euro, cel mai ridicat nivel începând cu octombrie 2012.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, va testa duminică, la emisiunea "Pro Motor", difuzată la Sport.ro de la ora 10.00, noua decapotabilă Jaguar F - Type, informează Pro TV.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Oferta educaţională din România trebuie să fie corelată cu nevoile mediului de afaceri, iar universităţile să colaboreze mai mult cu industria, pentru că studenţii nu sunt pregătiţi corespunzător şi firmele sunt nevoite să-i instruiască aproximativ un an după angajare.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat că nu poate aloca suma de 3 milioane de euro clubului Petrolul pentru performanţele realizate în acest sezon, aşa cum este prevăzut în contractul de asociere, şi a menţionat că plecarea lui Florian Walter este o lovitură pentru gruparea prahoveană.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
”EXPORT” ILEGAL. Marfă produsă în România, vândută pe PIAȚA NEAGRĂ DIN ITALIA
În timp ce moldovenii, ucrainienii sau sârbii sunt principalii furnizori de țigări de contrabandă vândute pe piața neagră din România, spre Vest românii duc țigări fabricate în țara noastră. Un astfel de transport a fost...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
LEUL, ÎN CĂDERE LIBERĂ LA MINIMUL ULTIMELOR 7 LUNI ȘI JUMĂTATE | VIDEO
Moneda națională nu a reușit nici azi să se redreseze în raport cu principalele valute, iar cursul oficial al trecut de 4,55 lei/euro.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un obiect vestimentar pe care aproape toate femeile îl poartă poate da dureri de cap, alergii şi indigestie
Experţii avertizează că purtarea acestui obiect vestimentar poate duce la apariţia unor afecţiuni serioase dacă este ales greşit.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Industria, motorul de creştere a economiei
În primele patru luni ale acestui an, cifra totală de afaceri din industrie a crescut cu aproape 7%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, a anunţat Institutul Naţional de Statistică (INS).
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Mulțescu: „Nu ne așteaptă nimeni. Trebuie să punem vița de vie și să scoatem vin vechi”
Gheorghe Mulțescu, antrenorul echipei Dinamo, a spus că „roș-albii” au nevoie imediată de rezultate.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
În România au fost salvate deja 4 vieţi prin transplant de celule stem de la donatori neînrudiţi
Primele patru vieţi au fost salvate prin transplant de celule stem de la donatori neînrudiţi, trei fiind români care au primit celule din Cehia, Germania şi Polonia, iar al patrulea, un pacient din Rusia care a primit celule stem...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
JUSTIŢIE SĂTEASCĂ. Violator din Bolivia, îngropat de viu
Un bărbat suspectat că a comis un viol a fost îngropat de viu într-un sat din sudul Boliviei.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Americancele au idei trăsnite: Scutecele şi fustele găinilor au făcut-o celebră
Proprietara unei ferme din New Hampshire, SUA, a devenit cunoscută în intreaga lume după ce a început să-şi îmbrace păsările de curte.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cel mai FAIMOS burlac din RUSIA. Imagini INEDITE cu Vladimir Putin | GALERIE FOTO
După anunțul făcut aseară, în direct la TV, Vladimir Putin a devenit unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe planetă. De altfel, de-a lungul ultimilor ani, președintele Rusiei și-a construit cu mare grijă o imagine de macho...
Attachment:

Niciun comentariu: